אוכל  מדורים  חדשות האוכל
יונתן רושפלד סוגר את המסעדה שלו בתל אביב
תיקי גולן
פורסם: 10.10.17, 13:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 500 תגובות ב-323 דיונים
1. מי שלא מנסה לא מצליח, תמשיך לנסות בסוף זה יבוא!
משפחה ,   תל אביב   (10.10.17)
אתה יזם אמיתי, המון הצלחה בהמשך הדרך
2. הכל יהירות ושחצנות. מחירים בשמיים, רושפלד תוצר של יח"צ!!!
עומרי   (10.10.17)
3. לא יודע לנהל שיהיה סו שף של שוק
(10.10.17)
4. עלויות והוצאות תפעול אמורים לדעת בשלב התכנית העסקית
טל   (10.10.17)
5. בינוניות
א.צ   (10.10.17)
תמיד טענתי שמדובר בטבח בינוני מינוס ., מה שמחזיק אותו בחיים זהנאך ורק יחסי ציבור טובים
6. זה סופו של כל בלון. אוכל פלצני במחיר מופקע
(10.10.17)
7. זה המתכון להצלחה : תבשל אוכל טעים במחירים סבירים
ששון הכורדי   (10.10.17)
8. תפתח מסעדה כשרה במחירים סבירים
יוני   (10.10.17)
9. "אני מחפש כמו כל אמן..." אתה לא אמן, אתה בהחלט כן פלצן
(10.10.17)
10. ככה זה כשהבטחון העצמי מופרז כ"כ
לילי   (10.10.17)
חושב שהוא אימפריה.
סה"כ טבח יומרני בעיר יומרנית שבנויה על פתיחות/סגירות/לעשות מכה וללכת.
אין תרבות אוכל כמו באירופה, אין הערכה לקלאסיות ויציבות, כולם רק רוצים לייצר הייפ, וזו התוצאה.
11. מה זה מחפשים 'לוקיישנים'? אין מילה עברית לזה? גם זו פלצנות
קיציס   (10.10.17)
12. זה סופו של כל מתנשא פלצני
חגית   (10.10.17)
אדם שלא יודע לכבד את האחר מתנהג בהתנשאות ובנוסף טבח מתחת לבינוני ונותן לעצמו תואר שף וגובה מחירים מופקעים זה סופו
13. פתח שווארמה
ארז   (10.10.17)
14. פותח בשבת ומאכיל טרפות
האמת מנצחת   (10.10.17)
מה הפלא בכלל, השבת תובעת את עלבונה.

אי אפשר להאכיל בשר וחלב ולפתוח עסק בשבת ולקוות שהכל ימשיך להתנהל כרגיל

סורי
15. שם וזהו
מני   (10.10.17)
טבח בינוני שלא מבשל כלום וגובה מחירים הזויים
16. תמיד מחפשים חלל אחר אף פעם לא פשוט מודים "הפסדנו כסף"
אחת   (10.10.17)
17. כשרקדן לא יודע לרקוד......
אבי   (10.10.17)
18. לוזר מפסידן
אילן   (10.10.17)
19. לא היה כלכלי , נסגר .וזה
אמן החירטוט   (10.10.17)
אם היית מוכר נעליים ברוטב שמנת והיית עושה מזה כסף, לא היית סוגר , נכון ? תפסיקו עם פילוסופיה גבוהה...זה רק אוכל .
20. אולי תצא מאזור ת"א ותגיע למקומות שיש חניה חופשית ולא עם משכנ
שני   (10.10.17)
21. תלמדו כבר לבשל
(10.10.17)
תפסיקו ללכת לשודדים.
22. קפטן קארי היא ביב שפכים
זאב ערבה   (10.10.17)
כל העובדים מסתננים
ממש כמו בהודו
23. איש מוכשר ויקרן
עמרני מאיר   (10.10.17)
רושפלד אתה אחלה, אבל אם תמשיך לגבות 200 שקל למים.....זה מה שיקרה
24. "אמן״??? כולה טבח. מחשבות גדלות-זה אומר ומסביר הכל.
רביד   (10.10.17)
25. לא לדאוג צוחק כל הדרך אל הבנק
עבודה בעיניים   (10.10.17)
26. זה נשמע כמו פורנו משולב ארוחה
(10.10.17)
27. מה אתה אומר ???
יוסף ,   מרכז   (10.10.17)
לפתוח ולסגור 7 מסעדות,זה אומר שאין לך מושג בניהול,עלויות,תימחור ועוד ועוד ועוד,,,,
ממליץ לך לעשות חשבון נפש,בדק בית לעצמך באופן אישי,ולהעלם לזמן לא מוגבל.
וגם לא אהבתי את השחצנות שלך בתוכניות האוכל,,,
אוכל פלצני ומחירים מטורפים!
לא תהייה חסר לאף אחד!
28. לראשפלד אין ראש עסקי
איייל שני   (10.10.17)
כמו שאמרת מסעדה זה הרבה מעבר לטעמים ולא יזיק לך קורס קצר בניהול עסקי.

29. נאד נפוח ואל תדאגו עשה קופה
מאוריסיו   (10.10.17)
יונתן תנסה חביתה.בבאגט
30. לא פלא שסגר, אוכל פשוט דוחה עם שירות גרוע
אייל   (10.10.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה