|
61. היום כל אחד שיודע להכין חביתה קורא לעצמו שף....
|
|
|
62. מהיכן הם מביאים את הכסף להרפתקאות האלה?
|
|
|
63. הבעיה בארץ שהעלויות מסביב לתפעול מסעדה מטורפות!
אם רוצים לעשות את זה כמו שצריך זה פשוט בלתי אפשרי הרשויות מערימות קשיים בירוקרטים נוראיים במקום להאכיל, הארץ אוכלת את יושביה ויזמיה ובנתיים בורגר קינג ומקדונלדס יפתחו עוד סניפים תחי הבינוניות!
|
|
|
64. תפתח מסעדה טבעונית ברמה ואתה תצליח
יונתן כאן יהונתן |
|
|
(10.10.17) |
|
|
|
65. אחרי 7 מסעדות שנסגרות אין שום תירוץ חוץ משף כושל!
|
|
|
66. מעניין כמה חובות לספקים נשארו!
|
|
|
67. עצוב רק מרכולים ופלאפל עובדים
|
|
|
הליצן הזה חושב שבגלל שהוא מפורסם זה בסדר לגבות 300₪ למנה שילך לעשות חמוצים!!!
|
|
|
69. הוא כרה לעצמו בור והפסיד
אין ספק שרושפלד טבח טוב. אבל הוא מיתג עצמו, במו פיו, כמי שגובה מחירים אבסורדיים וכאדם אנטיפטי. אז למה שאני אעלה בדעתי להתארח במסעדה שלו. יש שפע טבחים טובים והמון מסעדות שכיף לבלות בהן. אליו אני לא אלך.
|
|
|
70. זה שאמר "מזל שבית המקדש לא חרב בדיזגוף".
שחצן מגעיל.
|
|
|
71. אל תזלזלו בג'וני, גדולי הטועמים בעולם פירגנו לו!!
הבעיה שלו היא לא הכישרון אלא האגו התובעני. אם ישכיל לתת לאנשי העסקים לנהל ולהציב גבולות גזרה תקציבית, יוכל לעוף אל על!
|
|
|
גם ההודית יקרה ולא טעימה סתם פלצנות
|
|
|
|
|
שף כושל, כל מה שהוא עושה נכשל.
|
|
|
במקום להשכיר מקום בכמה עשרות אלפים וארנונה גם בשמיים לך לאזור תעשיה כך מקום בכלום כסף תמכור בזול תרווח מליונים הרי מי שאוהב את האוכל שלך יבוא גם לאזור תעשיה זה טיפ מדוקטור להצלחה וזה בחינם קח את זה בשתי ידיים
|
|
|
76. ליפתוח מסעדה בארץ זה סוג של התאבדות.
הישראלי המעריץ |
|
|
(10.10.17) |
כל הכבוד לפותחים ולמנסים אך זה שוק קשה ביותר
|
|
|
|
|
78. לא נורא. פחות חיות מתות
|
|
|
79. אנשים מופיעים בטלויזיה ואז חוטפים שיגעון גדלות
|
|
|
רושפלד שף מוכשר אבל חייב להפנים שהקולינריה בישראל איננה אירופית: אין ממש מקום בתרבות המקומית לחללים ענקיים עם מפות לבנות. פינגר פוד ואוכל רחוב, במחירים נמוכים משמעותית מ"הרברט סמואל" מתאימים לקהל כאן, ולא מנות עיקריות ב 150 ש"ח, נהדרות ככל שיהיו. אנחנו לא בוינה של המאה ה 19 אלא בתל אביב 2017.... Know your audience
|
|
|
81. מעניין שהבעיה קיימת בעיקר אצלו...
המסעדות של רושפלד נסגרות מהר מאד. תמיד הצידוק שלו היא "האיכות" הבלתי מתפשרת שלו, שעולה כסף. אני לא מתווכחת עם זה שחומרי גלם יקרים וכו' עולים כסף - אבל מצחיק אותי שרושפלד מנסה למתג את עצמו כסובל מאיכותיות יתר ורומז שהסועד הישראלי לא יודע להעריך איכויות. אבל הגיעה העת לצעוק "המלך הוא עירום" וגם לאחר קיצור הקיבה זה אינו מראה מלבב. אוכל בינוני ביותר הוגש בהרברט סמואל של רושפלד. השירות "המוקפד" היה בעיקר יומרני, פלצני ולא גמיש על ידי מלצרים שנראו בעיקר מפוחדים. הפרוטה אינה חסרה בכיסי ואכלתי בהרברט סמואל 3 פעמים. הפעמיים האחרונות היו לא פחות מנפילה, לא רק בהשוואה למסעדת יוקרה אלא גם בהשוואה למסעדת פועלים. קנלוני מלוח, מנת עוף מלוחה ומגעילה ממש - רק הלחם היה טוב.
גם במסעדת לונץ אכלתי פעם אחת (ואני עדיין בהדחקה)... קפטן קארי הוא דוכן אוכל עממי ונחמד ואולי כדאי שרושפלד ישאר שם, בבינוני ובממוצע ולא ינסה לעוף למחוזות שאינו שייך להם.
|
|
|
82. רושפלד סוגר מסעדות כל יום,זה כנראה המקצוע שלו
סוגר מסעדות
|
|
|
83. פלצן, עם יחס ואוכל בד״כ גרוע ומחירי בית מרקחת
|
|
|
84. שילמד להתייחס ללקוחות, ויגבה מחירים סבירים לשיט שהוא מייצר
|
|
|
85. יש לו את כל הסיבות להצטנע ולהעלם בסיר בישול צבאי
הטבח מנוטר דם , |
מרכז הזוללים |
|
(10.10.17) |
לה"ה הטבח הירשפלד יש את כל הסיבות להשתדל להיות צנוע , עד כדי כך שהאגו המנופח יעבור תהליך הצטמקות למצב "לא נראה ולא נשמע " . "מוישה גרויס " קטן בהשוואה לרוחות ו- צלצולים שמפיק הטבח הנודע .מתאים בנוף הנפחנים במקצוע "טבחי תכניות הטבחות בטלוויזיה "
|
|
|
86. תל אביבים תפרנים בלי גרוש
העיר מלאה בשוכרים אבודים בלי שקל על התחת.
|
|
|
87. לא אשכח את חתיכת הירק הרקוב בסלט ב"עלמה"
חגיגת יום הנישואין ה30 שלנו ביולי 2014. הזמנתי שולחן לשניים במסעדת עלמה של רושפלד. אשתי אהבה את הקונספט של תפריט משתנה. בביס השני בסלט שהזמנתי נכנסה לי לפה חתיכת ירק בטעם/ריח של משאית זבל. רקוב ומצחין.
בכל מצב אחר הייתי קורא למלצרית ומביע את מחאתי, אבל לא רציתי לקלקל את הערב, אז ויתרתי על שארית הסלט. בסוף הארוחה הגיע חשבון 780 ש"ח ושוב, בכל מצב אחר לא הייתי משאיר טיפ, אבל למען הזכרון הטוב, השארתי בדיוק 10%.
|
|
|
|
|
89. רושפלד איש דוחה..לא נעים..שחצן וטבח קטן
טבח קטן מאוד...אבל עם אגו עד השמיים....ולכן הוא מתפוצץ ..ויתפוצץ בהמשך
|
|
|
90. עונש על זלזול בקודשי ישראל
זה מה שקורה למי שפותח את המסעדה שלו בתשעה באב ואומר ״מזל שחורבן בית המקדש לא קרה בדיזנגוף״
| |