אוכל  מדורים  חדשות האוכל
יונתן רושפלד סוגר את המסעדה שלו בתל אביב
תיקי גולן
פורסם: 10.10.17, 13:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 500 תגובות ב-323 דיונים
61. היום כל אחד שיודע להכין חביתה קורא לעצמו שף....
DD   (10.10.17)
62. מהיכן הם מביאים את הכסף להרפתקאות האלה?
דידי   (10.10.17)
63. הבעיה בארץ שהעלויות מסביב לתפעול מסעדה מטורפות!
אדמדם ,   ת"א   (10.10.17)
אם רוצים לעשות את זה כמו שצריך זה פשוט בלתי אפשרי
הרשויות מערימות קשיים בירוקרטים נוראיים
במקום להאכיל, הארץ אוכלת את יושביה ויזמיה
ובנתיים בורגר קינג ומקדונלדס יפתחו עוד סניפים
תחי הבינוניות!
64. תפתח מסעדה טבעונית ברמה ואתה תצליח
יונתן כאן יהונתן   (10.10.17)
65. אחרי 7 מסעדות שנסגרות אין שום תירוץ חוץ משף כושל!
(10.10.17)
66. מעניין כמה חובות לספקים נשארו!
זיו ,   תל אביב   (10.10.17)
67. עצוב רק מרכולים ופלאפל עובדים
לארקיון   (10.10.17)
68. מגיע לו
ליאור   (10.10.17)
הליצן הזה חושב שבגלל שהוא מפורסם זה בסדר לגבות 300₪ למנה שילך לעשות חמוצים!!!
69. הוא כרה לעצמו בור והפסיד
יעל   (10.10.17)
אין ספק שרושפלד טבח טוב. אבל הוא מיתג עצמו, במו פיו, כמי שגובה מחירים אבסורדיים וכאדם אנטיפטי. אז למה שאני אעלה בדעתי להתארח במסעדה שלו. יש שפע טבחים טובים והמון מסעדות שכיף לבלות בהן. אליו אני לא אלך.
70. זה שאמר "מזל שבית המקדש לא חרב בדיזגוף".
נופית   (10.10.17)
שחצן מגעיל.
71. אל תזלזלו בג'וני, גדולי הטועמים בעולם פירגנו לו!!
אמירגו   (10.10.17)
הבעיה שלו היא לא הכישרון אלא האגו התובעני.
אם ישכיל לתת לאנשי העסקים לנהל ולהציב גבולות גזרה תקציבית, יוכל לעוף אל על!
72. סימנטוב
גדליה   (10.10.17)
גם ההודית יקרה ולא טעימה סתם פלצנות
73. פלצנות במהירות האור
(10.10.17)
74. חרטה ברטה
יהב   (10.10.17)
שף כושל, כל מה שהוא עושה נכשל.
75. סוד המקצוע
אילן   (10.10.17)
במקום להשכיר מקום בכמה עשרות אלפים וארנונה גם בשמיים לך לאזור תעשיה כך מקום בכלום כסף תמכור בזול תרווח מליונים הרי מי שאוהב את האוכל שלך יבוא גם לאזור תעשיה זה טיפ מדוקטור להצלחה וזה בחינם קח את זה בשתי ידיים
76. ליפתוח מסעדה בארץ זה סוג של התאבדות.
הישראלי המעריץ   (10.10.17)
כל הכבוד לפותחים ולמנסים אך זה שוק קשה ביותר
77. כשהשתן עולה לראש
(10.10.17)
78. לא נורא. פחות חיות מתות
(10.10.17)
79. אנשים מופיעים בטלויזיה ואז חוטפים שיגעון גדלות
(10.10.17)
80. המציאות: דינוזאורים.
המטיף בשער   (10.10.17)
רושפלד שף מוכשר אבל חייב להפנים שהקולינריה בישראל איננה אירופית: אין ממש מקום בתרבות המקומית לחללים ענקיים עם מפות לבנות. פינגר פוד ואוכל רחוב, במחירים נמוכים משמעותית מ"הרברט סמואל" מתאימים לקהל כאן, ולא מנות עיקריות ב 150 ש"ח, נהדרות ככל שיהיו. אנחנו לא בוינה של המאה ה 19 אלא בתל אביב 2017....
Know your audience
81. מעניין שהבעיה קיימת בעיקר אצלו...
לת ,   ת"א   (10.10.17)
המסעדות של רושפלד נסגרות מהר מאד. תמיד הצידוק שלו היא "האיכות" הבלתי מתפשרת שלו, שעולה כסף. אני לא מתווכחת עם זה שחומרי גלם יקרים וכו' עולים כסף - אבל מצחיק אותי שרושפלד מנסה למתג את עצמו כסובל מאיכותיות יתר ורומז שהסועד הישראלי לא יודע להעריך איכויות. אבל הגיעה העת לצעוק "המלך הוא עירום" וגם לאחר קיצור הקיבה זה אינו מראה מלבב. אוכל בינוני ביותר הוגש בהרברט סמואל של רושפלד. השירות "המוקפד" היה בעיקר יומרני, פלצני ולא גמיש על ידי מלצרים שנראו בעיקר מפוחדים. הפרוטה אינה חסרה בכיסי ואכלתי בהרברט סמואל 3 פעמים. הפעמיים האחרונות היו לא פחות מנפילה, לא רק בהשוואה למסעדת יוקרה אלא גם בהשוואה למסעדת פועלים. קנלוני מלוח, מנת עוף מלוחה ומגעילה ממש - רק הלחם היה טוב.

גם במסעדת לונץ אכלתי פעם אחת (ואני עדיין בהדחקה)...
קפטן קארי הוא דוכן אוכל עממי ונחמד ואולי כדאי שרושפלד ישאר שם, בבינוני ובממוצע ולא ינסה לעוף למחוזות שאינו שייך להם.
82. רושפלד סוגר מסעדות כל יום,זה כנראה המקצוע שלו
א   (10.10.17)
סוגר מסעדות
83. פלצן, עם יחס ואוכל בד״כ גרוע ומחירי בית מרקחת
נשר   (10.10.17)
84. שילמד להתייחס ללקוחות, ויגבה מחירים סבירים לשיט שהוא מייצר
נשר   (10.10.17)
85. יש לו את כל הסיבות להצטנע ולהעלם בסיר בישול צבאי
הטבח מנוטר דם ,   מרכז הזוללים   (10.10.17)
לה"ה הטבח הירשפלד יש את כל הסיבות להשתדל להיות צנוע , עד כדי כך שהאגו המנופח יעבור תהליך הצטמקות למצב "לא נראה ולא נשמע " .
"מוישה גרויס " קטן בהשוואה לרוחות ו- צלצולים שמפיק הטבח הנודע .מתאים בנוף הנפחנים במקצוע "טבחי תכניות הטבחות בטלוויזיה "
86. תל אביבים תפרנים בלי גרוש
דניאל   (10.10.17)
העיר מלאה בשוכרים אבודים בלי שקל על התחת.
87. לא אשכח את חתיכת הירק הרקוב בסלט ב"עלמה"
רשמים ממסעדה   (10.10.17)
חגיגת יום הנישואין ה30 שלנו ביולי 2014. הזמנתי שולחן לשניים במסעדת עלמה של רושפלד. אשתי אהבה את הקונספט של תפריט משתנה. בביס השני בסלט שהזמנתי נכנסה לי לפה חתיכת ירק בטעם/ריח של משאית זבל. רקוב ומצחין.

בכל מצב אחר הייתי קורא למלצרית ומביע את מחאתי, אבל לא רציתי לקלקל את הערב, אז ויתרתי על שארית הסלט. בסוף הארוחה הגיע חשבון 780 ש"ח ושוב, בכל מצב אחר לא הייתי משאיר טיפ, אבל למען הזכרון הטוב, השארתי בדיוק 10%.
88. איש שחצן ןדוחה.
שי   (10.10.17)
89. רושפלד איש דוחה..לא נעים..שחצן וטבח קטן
איילין   (10.10.17)
טבח קטן מאוד...אבל עם אגו עד השמיים....ולכן הוא מתפוצץ ..ויתפוצץ בהמשך
90. עונש על זלזול בקודשי ישראל
יניב   (10.10.17)
זה מה שקורה למי שפותח את המסעדה שלו בתשעה באב ואומר ״מזל שחורבן בית המקדש לא קרה בדיזנגוף״
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה