|
1. גם פלאפל קעטבי ושרעבי זה שוויצרי
הכיסאות משוודיה !!!!
|
|
|
2. די כבר לעשות ישראליזציה של אוכל!
רוצים אוכל שוויצרי אמיתי, לא שיט שמתאים ל"חיך הישראלי"! אה, ושיכלול חזיר. את הכשר התפל תשאירו לדפקטים שהכיפה מונעת חמצן ממוחם.
|
|
|
|
|
4. מה זה מטבח ישראלי? מתי נפתחה לאחרונה מסעדה ישראלית?
כל יום פותחים מסעדה איטלקית, תאילנדית והשד יודע מה עוד. אז מה הוא מטבח ישראלי? ובכלל, מה הוא מטבח שוויצרי? השף אמר שהאוכל מביא שלום. לי הוא מביא גזים וצרבות.
|
|
|
5. חבל שאנשים משקיעים כ"כ הרבה כסף בענף שלא מחזיר את ההשקעה
סתם בזבוז זמן וכסף , |
בשביל לעבוד במטבח |
|
(06.11.17) |
|
|
|
6. בלי להעליב, אנחנו יכולים ללמד אותם ולא הפוך
.
|
|
|
7. בדקתי כמה עולה התענוג וכמה זמן נדרש
-לפחות 145000 פרנקים שוויצריים -3 שנים תראו לי חלטוריט מקומי אחד שישקיע את זה.
| |