אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"שומרי הכשרות לא ירגישו שהם בעדיפות שנייה"
תיקי גולן
פורסם: 09.11.17, 18:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 301 תגובות ב-167 דיונים
61. איכס. פרימיטיביות והדתה זה מה שצריך לשווק כדי לשרוד היום...
נראה לך   (10.11.17)
העיקר שלמיליון הדודים שלך ושאר היפהפיים שהושרצו בהמוניהם על אדמתינו יהיה מה לאכול בזמן שהם מגרדים את הפרווה.
62. ברוך תהיה, מחזקת את ידך
יפה ,   בת ים   (10.11.17)
וב"ה תראה הרבה הצלחה
63. תגיש איזה אוכל שאתה רוצה, אם סגור בשבת אני לא מגיע.
(09.11.17)
64. אוכל טוב וכשרות לא הולכים ביחד
מיכאל   (10.11.17)
ההוכחה: האוכל של שגב ב"אל על"
65. מתי יפתח סניף בראש העין?
שיר   (10.11.17)
66. פלצ מגעיל הכשרות אחראית במידה רבה למחיר הבשר ובכלל
(10.11.17)
חותמת הכשרות עולה לציבור 3.4 מיליארד שקל בשנה והיד נטויה. מקומם כי לרבים ממש לא אכפת ומדובר בכפיה דתית לכל דבר ויש כמובן אם עניין המלח! במינימום יש להחזיר את האופציה לרכישת בשר כשר לא מוכשר שהייתה זמינה בעבר.
67. תן להם במוקרמים! בשר נתח מספר 6 שולטטתתת!
מפית נייר   (10.11.17)
68. כל הכבוד משה
יעקב   (10.11.17)
תדע לך דבר אחד, מי שהולך בדרך התורה, ושומר על השבת, השבת שומרת עליו!! מעולםאדם לא הפסיד בגלל שהוא שמר שבת!! ההיפך בדיוק. אשריך שפתחת מסעדה כשרה, והלואי שכל המסעדות בארץ יהיו כשרות ויסגרו בשבת. אני מאחל לך שתזכה בקרוב ממש לחזור בתשובה שלמה יחד עם כל עם ישראל.
69. אני ההיתי מעביר חוק שכל רשת צריכה סניף אחד כשר לפחות
דוד   (10.11.17)
זו לא כפייה דתית אלא למנוע ממני לאכול במקומות זו כפייה חילונית .
אתם יכולים לאכול כשר אבל אני לא יכול לאכול לא כשר לכן הכפייה היא חילונית .
ולגבי הרבנות אני מסכים שצריך לשנות את המונופול וכל אחד צריך לבחור אם להיות כשר מרצון או דרך גוף מפקח שעומד בסטנרט .
שקובעת המדינה או הרבנות .
ואנחנו הציבור נחליט אם לאכול שם או לא.

70. יש איזה כיף...אני אגיע!מספיק עם האוכל לתל אביבים
שיר   (10.11.17)
71. רוב בישולי השפים
לוי   (10.11.17)
הם בילבו מוח אחד גדול. דרווין סבבה. הבישול נהפך להיות כזה דרווין שחבל על הזמן .חיזרו לפשטות ולטעמי היסוד. ודרך אגב שפים זיכרו לרחוץ ידיים לפני הכנת המנה ונגבו את הצלחת עם מגבת נייר ולא אותה מגבת מהתחלת היום. כול מי שאוכל במיסעדות סם את בריאותו על קרן הצבי.
72. ברכה ומצלחה
מיכאל   (10.11.17)
כל הכבוד!! אני בטוח שזה יעבוד לך מעל המצופה...מאחל לך לפתוח עוד הרבה מסעדות כשרות ואפילו בת"א
73. בשביל מה
אהרון   (10.11.17)
חסרות מסעדות עם אוכל דוחה? כשר זה מגעיל
74. חייב להבין מה זה בית מאמין
קובי   (10.11.17)
גם אני גדלתי בבית מאמין, מאמין בשיוויון ואהבת הזולת, ביושר והגינות, בלהיות בן אדם לפני הכל. לימדו להאמין לסמוך על עצמי ולהיות עצמאי כלכלית. להשתדל לא להשען על אף אחד. מסורת זה דבר חשוב מאוד, שימוש במסורת ובאמירה ריקה מתוכן שבאת מבית מאמין רק לשם עשיית כסף זה כבר בעייתי בעיני
75. עוד אחד שהחליט להתחנף למנשקי המזוזות
יהודי חופשי   (10.11.17)
76. אף פעם לא אכלתי במסעדה שלך.אני מאחל לך הצלחה.יום טוב חברים.
קארים סעיד   (10.11.17)
77. כל הכבוד
דליה   (10.11.17)
78. שהיה בהצלחה הבשר מחירו גבואה כי כול מוצרי היסוד במדינה גבוהי
(10.11.17)
79. מה עם מסעדה טבעונית
אמיר   (09.11.17)
מוצרים מן החי זה גועל נפש
80. תאמינו לי,אין כמו חביתה וסלט ירקות ישראלי
(10.11.17)
מי צריך את כל החנטריש של שפים פלצנים,עם מחירים בשמיים
81. סוף סוף! תודה!
(10.11.17)
82. סוף סוף קיבל שכל המשה הזה
(09.11.17)
חזיר מטמטם את האדם
83. רק חזיר אוכל חזיר ושאר נבלות ....
(09.11.17)

84. אם האוכל כמו במטוסים אוי ואבוי אוכל גרוע ודוחה.
וחבל שלקח לאל על 7 ל   (10.11.17)
85. רוצה להכנס להריון מהאוכל שלו
שושנה   (10.11.17)
אני אטחן שם מזון כאילו אין מחר נשבעת לכם
86. שונאת אוכל כשר אך שרופה על באר שבע
סיגל   (10.11.17)
אין על באר שבע!!! אוכל כשר, לעומת זאת, מגעיל אותי, במיוחד אם הוא פרווה.
87. אחלה שף ועיר מיוחדת
אלי   (10.11.17)
שילוב מנצח. מקווה שבאר שבע תהפוך גם היא למרכז קולינרי בישראל.
88. אין חמלה לאכול מהצורח ולא מהצומח!!!!
עינבל   (09.11.17)
89. חמוד האוכל לא בשמים המחיר כן
אבי   (10.11.17)
אתה יושב באה מלצרית חמודה שמערבבת לך את המוח לאחר שהתפריט מבלבל יותר
90. הוא לוקח כסף מלא ומקטין מנות
אבי   (10.11.17)
בירה חבית כוס 330 במקום 500 סיסי מחיר יקר מכול הפאבים מנות קטנות ובשרונה תזמין שווארמה תקבל פירורים של בשר אים הרבה רוטבמחיר 50 שח לג'אבטה עושה סיבוב לכמה זמן ?
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה