|
61. המבורגר אמיתי=המבורגר איוו
|
|
|
62. חחח גדול זה מעורר מחשבות אירוטיות...
|
|
|
63. בלי גבינה צהובה ובלי בייקון,חסר טעם לחלוטין.
|
|
|
64. כמה נקודות חשובות שחיים כאן פספס
את הקציצה כדאי להניח ישר מעל הלחמניה- והירק מעל הקציצה ככה הלחם סופג טוב את השמן ואת הטעמים
מומלץ לחכות קצת בין הלישה לבין הצלייה שכן בזמן הזה הקציצה מתגבשת וההמבורגר לא יצא סדוק ומתפרק
הכי חשוב: תפסיקו לחרטט עם איכות הבשר בסופו של דבר כל אדם ממוצע מוסיף ים טעמים חזקים כמו רטבים, בצל, חמוצים עגבניות וכו'- אני לא מכיר משהו שהוא כלכך אנין טעם שיכול לשים לב לדקויות האלה העניין של התיבול בין האש הגבוהה לבין הצליה במחבת בחום בינוני הוא שטויות בפיתה רק בצרפת שאוכלים נתח שמתובל בחמאה פלפל מלח ותו לא תרגישו בהבדלים כה קטנים קחו את הקציצה, טגנו אותה ושיהיה בתאבון... מלא זיבולי שכל על מנה שנמכרת כבר עשרות שנים ב1 דולר.
בסוף מה שעושה את ההמבורגר אלו 3 דברים: הלחמניה הירקות והרטבים הגבינה
.
|
|
|
כנסו כנסו https://www.burger-il.com/
|
|
|
66. תעודה מאימא לא הופכת אותך לשף! אין תעודה, אין תואר!
|
|
|
נראה מעולה יא נסיך מחכה לך בבית
|
|
|
חיים לא נעים לי לכתוב וזה לא בגדר של השמצה.הבישול בשתי התוכניות שעשית מבישות.עשית טעויות שאתה כשופט היית מנפנף את המיסכן.אני מדבר על טעויות ממש ממש .חבל.אני המשיך לראות אוהב את תוכניות האוכל.
| |