|
1. שמנת ? זה בטח לא מתכון יפני ,
|
|
|
|
|
3. ירקות במתכון הקורודאי וזמן בישול
איך מכינים את הירקות במתכון השני?? 45 דקות לבישול הדג נשמע הרבה זמן??
|
|
|
4. דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי של 'נוץ'
|
|
|
5. פיצוץ של גלוטן, סוכר ומלח
foxy , |
tel aviv |
|
(03.01.18) |
|
|
|
6. מתה על דגים אבל לא נוגעת במוסר כי הוא לא כשר
הרב שלי אמר לי כי בגלל שהדג נקרא מוסר,כאילו הוציאו עליו חז"ל דין מוסר, שזה הדין הכי-הכי גרוע שיכול להיות ובגלל זה אסור לאכול מהדג הזה שיכול להדביק אותך בקללה שלו. רק אומרת
|
|
|
7. תנסו רוטב שומשום- לא שמן שומשום על ירקות
טעם שונה מטחינה אבל טעם קל, ממכר וטעים חבל שלא נמכר בארץ, מאז שניסיתי הכרוב קבוע במטבח
|
|
|
8. אנחנו לא נוגעים באוכל סיני, ויפני - פצצה של מלח! הדגים, מספר
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(03.01.18) |
אנחנו לא נוגעים באוכל סיני, ויפני - פצצה של מלח! הדגים, מספר 6, גדלים באופן מלאכותי, במיוחד הסלמון עם כל הרעלים שלו = מזון זבל - אנחנו לא נוגעים בהם. זה משאיר קצת בשר = באופן מקרי!
|
|
|
9. מתכונים עם אפס יצירתיות ורכיבים מוזרים
אם זה מה שמגישים שם מוטב לאכול בבית
|
|
|
10. חלב קוקוס?? מתכון יפני??
|
|
|
11. ?How stupid are you
הארי סלדון , |
Terninus |
|
(09.02.18) |
| |