אוכל  מדורים  חדשות האוכל
תפריטי החורף החדשים
לין לוי
פורסם: 03.01.18, 16:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-10 דיונים
1. יש גם כמה תבשילים הונגרים ורומנים בשבילכם :
סרג'ו קונסטנצה   (03.01.18)
מאכללל הונגרי Lafasz Shegedbe .
מאכלים רומנים כגון :
Rahat cu perje ,
Muie , Sugemio
וכדומה


ו
2. פסטל אכזבה
נעם   (03.01.18)
היינו 2 זוגות בסילבסטר, שילמנו 2000 שח על אוכל ושרות בינוני ומאכזב מאוד.
3. הברבדוס נראה מעניין.
איליי   (03.01.18)
חושב שנקפוץ לשם באיזה ערב בקרוב.
4. דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נ
רענן ,   תל אביב   (03.01.18)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי מ'נוץ'
5. nothing beats roasted pork for winter
Liat   (03.01.18)
6. פשוט מזעזע. האוכל כאן רעיל לאדם
אכלו טרי לא מבושל   (03.01.18)
התזונה היחידה המיטבית לאדם היא תזונה כמו כל החיות: מזון טרי לא מבושל. איכלו פירות וירקות. אל תאכלו אף מוצר מעובד.

כל מה שמבושל אינו טבעי לנו.

הכתבה ממחישה יפה כמה אנחנו מתמכרים למזון מעובד ומבושל אבל הוא אינו מיטבי לגוף האדם ובמיוחד חיות מתות או הפרשות חלב וביצים שלהן.
7. מזלג בעין לכל הטבעונים (לא התאפקתי) שהכריזו על עידן חדש
נהייתי רעב   (03.01.18)
אל תבכו יש לכם את משק ברזילי.

אם זו כמות הטונה האדומה שמקבלים ב-206 במחיר הנ"ל אני בדרך. בהנחה שמדובר בטונה טרייה ולא מופשרת. רק עשו לנו טובה מסעדנים יקרים, שהמלצרים ישמרו את המאמי, החיבוק (אלא אם מכירים) באופן אישי) חבר שלי ומינוחים אחרים לחברים ולמשפחה; אנו לקוחות ומלצר לעולם לא מתיישב בשולחן הלקוח, אלא עומד לקבלת הזמנה ושומר על קשר עין עם הסועד, בלי שהנ"ל יצטרך לקפץ כדי למשוך את תשומת לבו.
8. חייב להודות
גיא   (03.01.18)
שאחרי ה-'מניוקי' בכותרת המשנה - לא יכולתי להמשיך.
ועוד עם ארטישוק!
9. לא הבנתי : מה זה מניוקי ? אוכלים את זה ?
האוכל ברוורס   (04.01.18)
10. טאנטי באצ'י פתוחים שבעה ימים בשבוע
(04.01.18)
חזרה לכתבה