שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    תפריטי החורף החדשים
    עכשיו זה רשמי: החורף כאן, והוא נכנס לנו גם לצלחת - מניוקי עם ארטישוק ואספרגוס ועד נתח קצבים עם פטריות יער - תפריטי החורף החדשים במסעדות ברחבי הארץ

    טאנטי באצ'י

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    האיטלקית המשפחתית של בני הזוג מיכל ומולי יובל אור, היא המקום המושלם לארוחה חורפית: זוהי טרטוריה אינטימית וחמימה, שבה כל לקוח מקבל חיבוק גדול וחיוך רחב שמחממים את הלב. בתפריט החורף של המסעדה תמצאו מנות בהשראה איטלקית כמו ניוקי ציידים המיוצר במקום בעבודת יד ומוגש עם נתחי בשר מעושן, שלל פטריות חורף וציר עגל ויין אדום (78 שקלים). מנה חורפית נוספת שכדאי לטעום כאן היא מנת רביולי תרד וזעפרן שעשוי מבצק עדין וממולא בתרד, פטה וריקוטה (74 שקלים).

    (צילום: ר.י) (צילום: אלי בלץ) (צילום: אלי בלץ)
    (צילום: ר.י)

    בנוסף, מגישים כאן מנת חורף מרעננת של סלט אנדיב עם צימוקים ושקדים בברנדי, תפוז, גורגונזולה, קרוטונים זעירים ורוקט (38 שקלים) וגם קינוח של גנאש נוגט מוקצף ודובדבני אמרנה מצופה בשוקולד מריר, על עוגיית שקדים עם סירופ סוכר וקוואנטרו (38 שקלים).

    (צילום: ר.י) (צילום: אלי בלץ) (צילום: אלי בלץ)
    (צילום: ר.י)
      

    השקדים 35 קרית טבעון, 04-9536779, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    מוסקט

    המסעדה של מלון "מצפה הימים", בניצוחו של השף גיא לסניצקי, התחדשה בתפריט חורף עם מנות חדשות כמו רביולי סלק טרי במילוי גבינת עיזים וצנוברים קלויים (45 שקלים); מחבת שקדי עגל וניוקי בעבודת יד עם ארטישוק, אספרגוס, תרד ערבי וטימין (62 שקלים); קדירת טלה אורגני עם ריזוטו, תבשיל מנגולד חמצמץ וירקות (98 שקלים); צלעות טלה עם עלי מנגולד אורגני ממולאים בפריקי (145 שקלים); ברווז צרוב (95 שקלים) ומנות נוספות.

     (צילום: עודד מרום)
    (צילום: עודד מרום)
     

    מלון "מצפה הימים" ראש פינה, 04-6994523, ראשון-שבת 24:00-13:30, לא כשר

     

    אל באבור

    כאן החורף הוא בסימן בלאדי, והשף חוסאם עבאס השיק תפריט חורף עשיר בצמחי בר ובירקות של חורף, עם מנות כמו מרק פריקי מעושנת (30 שקלים); מרק מג'רוש מעדשים חומות ושומר בר (25 שקלים); מרק מלוחייה בציר כבש (30 שקלים); במיה צעירה עם עגבניות בלאדי (35 שקלים); סלט עשבי הגליל עם תרד בר, שומר, אספרגוס וגרגר נחלים (35 שקלים), שושבארק (45 שקלים), קובה לבנייה – קובה במילוי בשר וצנוברים (45 שקלים); פוכ'ארה - נתחי כבש עם ירקות ועגבניות, מכוסים בבצק ואפויים בטאבון (110 שקלים) ומנות נוספות.

     (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)
     

    אום אל פחם (כביש ועדי ערה) 04-9891619, ראשון-שבת 22:00-11:00, לא כשר

    יקנעם עילית, 04-6114141, ראשון-שבת 22:00-11:00, לא כשר

     

    אורטוריו

    במסעדה של מלון הבוטיק "אלמא" בזכרון יעקב, הושק תפריט חורף השואב השראה מהעולמות האמנותיים של מרכז "אלמא" ובו מנות כמו מסאחאן - קונפי עוף ללא עצמות מעל פיתה דקה בגריל; סטייק אנד אגס עם פילה בקר ומעליו ביצה עלומה, פירה תפוחי אדמה וכמהין; בוריק מעלי סיגר מטוגן במילוי בשר מבושל בבישול ארוך, ביצה עלומה, תפוח אדמה אפוי וטחינה לבנה ומנות נוספות. בסיום הארוחה כל סועד יקבל קינוח אישי. מחיר הארוחה הוא 230 שקלים.

     (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)
     

    יאיר 1 זיכרון יעקב, 04-6300110, ראשון-חמישי 22:00-18:30, כשר

     

    תשבי

    השף גונטר בידרמן השיק כאן תפריט חורפי, כשר וחלבי. בין המנות שתוכלו למצוא בתפריט החדש: סלמון מעושן עם ביצה עלומה ורוטב בשמל על בריוש (68 שקלים); פוקצ'ה אבוקדו (50 שקלים); גבינת המאירי ושעועיות – פול ושעועית קנולי אפויים ברוטב עגבניות עם גבינת המאירי (58 שקלים); סלט קינואה עם ירקות שורש חורפיים; פילה לוקוס אפוי ברוטב ברנדי המוגש עם שפצלי, בצלי שאלוט ואספרגוס (148 שקלים); פילה טונה - שלושה מדליוני טונה אפויים בציפוי פירורי לחם וזיתים לצד פירה ארטישוק ורוטב אספרסו בתוספת אפונת שלג (152 שקלים); ניוקי תפוחי אדמה בעבודת יד עם קרם ארטישוק ושמן כמהין (88 שקלים) ועוד.

     (צילום: דני גולן) (צילום: דני גולן)
    (צילום: דני גולן)
     

    מתחם תשבי (כביש 652 בין זכרון לבנימינה), 04-6288195, ראשון-חמישי 15:30-08:00, שישי 14:00-08:00, כשר

     

    מריפוסה

    השפים מאיר אלאלוף, יומי לוי וחביב משה השיקו תפריט חורף המורכב המנות מהמטבח הים-תיכוני המודרני עם השפעות אסייתיות, וביניהן מרק תירס על בסיס חלב קוקוס (42 שקלים); מח עצם צלוי עם ויניגרט כבד אווז, אורוגולה, שומר ובצל סגול (54 שקלים); תבשיל לחי עגל עם ארטישוק ירושלמי ורוטב יין מדירה (128 שקלים); קדירת פירות ים ופפרדלה ברוטב תירס, סויה וחלב קוקוס (142 שקלים); פילה מוסר ים עטוף בטוגארשי (137 שקלים); קבב דגים עם יוגורט לימוני וויניגרט שיפקה; ריזוטו גבינות ועוד.

     (צילום: נופר בוגנים) (צילום: נופר בוגנים)
    (צילום: נופר בוגנים)
     

    מועדון הגולף קיסריה, 04-6265000, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

     (  )

    Lunyo

    בחנות ובר הדגים של צפון השרון, עונת החורף מביאה כמה בשורות מעניינות לאוהבי הדגים הטריים: מעתה, אפשר יהיה לקנות בדוכן דגים טריים מההיצע של אותו היום (סלמון, אינטיאס, בס, לברק, או כל דג אחר לטעמכם). לאחר בחירת הדג והשקילה, תוכלו לבחור את שיטת החיתוך הרצויה (קרפצ’יו, סאשימי או סביצ'ה) - ותקבלו מנת דג טעימה לאכילה במקום עם רוטב מיוחד, מלח גס וירק או פרי (43 שקלים ל-100 גרם).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    בנוסף לפינוק החורף הזה, מציעים כאן להתחמם עם מרק יומי משתנה המבוסס על ציר דגים ומוגש עם טוסטונים וחתיכת דג צרובה על הפלנצ'ה (37 שקלים); עם מנת חריימה (57 שקלים) או עם פישקשוקה (63 שקלים) - שקשוקה עם דג במשקל של כ-180 גרם המוגשת בימי שישי בלבד יחד עם חלה, חמאה וטחינה, אותם אפשר לקבל גם ללא הדג (40 שקלים). את כל הטוב הזה תוכלו ללוות בבירה קפריסאית הנמכרת בבקבוק (14 שקלים) או עם כוס יין לבן (25 שקלים).

     

    המעלית 2 קדימה, 09-7778644, ראשון-חמישי 21:00-09:00, לא כשר

     

    Taya

    האסייתית של צפון השרון משיקה לכבוד החורף תפריט אסייתי מחמם ותפריט קוקטיילים חדש. בין המנות שבתפריט האוכל יוגשו מגוון תבשילים, מרקים ומנות נודלס כמו תבשילן בקר "גאו לי" עם ביצה עלומה ובצל ירוק (64 שקלים); "קוביקארי" - תבשיל עוף בקארי אדום עם חלב קוקוס (64 שקלים); "רם יאם" - תבשיל אטריות אודון עם שרימפס, מולים ופטריות שמפיניון (61 שקלים) וגם מרקים חדשים כמו מרק גיוזה תאילנדי (34 שקלים) ומרק ראמן גיוזה (34 שקלים).

     

    האופן 1 קדימה, 09-7728878, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

     

    דלאל

    במסעדה שבנווה צדק, השף גולן גורפינקל השיק תפריט חורף עם מנות כמו "סתיו TLV" המורכבת מלב חציל, שומר, כרובית צלויה, סלסת עגבניות, כורכום טרי, קרוטונים וטחינה מוקצפת; סלמון קונפי קריספי עם תפוח אדמה וביצה מגוררת; חזה אווז בקרם כתומים וג'ינג'ר; פילה מוסר ים עם אורז אינדיאני אדום וחמאת צ'ילי; וכתף טלה עם קרם דלעת ערמונים וארטישוק ירושלמי. את המנות הללו תוכלו לטעום במסגרת הארוחה עסקית בימים ראשון-חמישי, בין השעות 18:00-12:00.

     (צילום: פזית עוז) (צילום: פזית עוז)
    (צילום: פזית עוז)
     

    שבזי 10 תל אביב, 03-5109292‏, ראשון-חמישי 01:00-12:00, שישי-שבת 01:00-09:00, לא כשר

     

    The Bun

    במזנון האסייתי השיקו תפריט חורף שכולל סלט מלפפונים ועוף סצ'ואני (48 שקלים), אוקטופוס בקארי וייטנאמי עם אטריות שעועית (79 שקלים), נודלס מאטריות יטה (64-59 שקלים), שוק ברווז פקין ( 84 שקלים), ראמן חריף (63 שקלים) ופרגית תמרינדי עם סטיקי רייס (63 שקלים).

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    הלל הזקן 18 תל אביב, 03-6044725, ראשון־חמישי 12:00־23:30, שישי 12:00־16:00, לא כשר

     

    ניטן תאי

    השף שחף שבתאי משיק בימים אלה תפריט חורף חדש עם מנות המבוססות על מקבץ חומרי גלם תאילנדים. בין מנות התפריט תמצאו THAI THU טרטר טונה סרירצ'ה אגסים, קרם אבוקדו, עירית, טוגרשי, פאפאדאם (69 שקלים); BEEF JALAPENO גריל איירון פלאט, עגבניות דם ואש, תרד צעיר, אורוגולה, אגוזן מיסו (86 שקלים); אצבעות פולנטה, לחי עגל, קרם לימון כבוש, לאקסה צהובה, מג'יק צ'ילי (72 שקלים); ושרימפס ארגנטינאי צלויים ברוטב שום טימין, קארי, אפונה ונענע, קרם פרש (98 שקלים).

     (צילום: תמוז רחמן) (צילום: תמוז רחמן)
    (צילום: תמוז רחמן)

    הארבעה 21 תל אביב, 077-9977066, ראשון-שבת 1:00-12:00, לא כשר

      

    פומו

    בבראסרי האיטלקי מגישים תפריט חורף חדש שכולל  מנות כמו ניוקי שרימפס עם עשבי תיבול, אפונה וביסק (78 שקלים); תרד פורצ'יני עם פפרדלה, תרד, פורטובלו, פרמזן ושמנת (79 שקלים), טורטליני גבינות עם ריקוטה ותרד ו"פוקורינו רומא" ברוטב חמאת עגבניות ואורגנו (74 שקלים).

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    בנוסף, תמצאו שם גם לחי עגל בבישול ארוך עם גזר צלוי ופירה תפוחי אדמה (74 שקלים). לצד המנות החדשות תמצאו גם תפריט יין חדש שכולל יינות איכותיים במיוחד.

     

    הברזל 11 תל אביב, 03-9225320, פתוח כל יום בין השעות 24:00-12:00, לא כשר

     

    בר א וין

    בבר היין שממוקם בכיכר היפה שמחברת בין נווה צדק לשדרות רוטשילד, מגישים תפריט חורף חדש הכולל מרק בצל קלאסי בסגנון פריזאי עם יין לבן, ציר בקר, חתיכת בריוש למעלה ותועפות של גבינה. בנוסף, תמצאו שם ספיישלים כמו קציצת ברווז עם פרוסת כבד אווז ורוטב פורט.

     (  ) (  )
     

    שדרות רוטשילד 7 תל אביב, 050-3366622, לא כשר

     

    קלמטה

    מסעדת "קלמטה" היפואית, השוכנת במבנה אבן בן 500 שנה, מציינת שבע שנים ומשיקה תפריט חורף חדש עליו חתום השף עלי זועבי.

     (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)

    בין המנות החדשות שבתפריט החורפי: עלי גפן ממולאים עם סלסת חצילים וגבינת חלומי צלוייה (38 שקלים); שרימפס חלוטים עם יוגורט וזרעי עגבניה בוויניגרט הדרים (56 שקלים), ניוקי פרימוורה עם אפונת שלג, בצלי שאלוט וקשקוול (66 שקלים), סופלקי עוף עם תפוחי אדמה וצזיקי (68 שקלים), לביבות כרישה, בטטה צלוייה וטחינה (62 שקלים) ועוד.

     

    כיכר קדומים 10 יפו העתיקה, 03-6819998, ראשון-רביעי 24:00-17:00, חמישי-שבת 24:00- 12:00

     

    מיט קיטצ'ן

    מסעדת השף הכשרה בניצוחו של השף נדב נצר, משיקה גם היא תפריט חורף בהשראת המטבח הערבי והצפון-אפריקאי עם היבטים מודרניים. בין המנות המוצעות בתפריט החדש: טרטר פילה בקר על קרם שום שחור עם שקדים קלויים, בצל סגול, פטרוזיליה, קוויאר בלסמי, ויניגרט צלפים, מח עצם וטוסטונים (72 שקלים); זוקיני ירוק ממולא בבשר טלה על קרם כרובית, קובה, גזר בצבעים, שאלוט, רוטב ציר בקר ורימונים (69 שקלים); טורטליני בטטה עם קרם שורשים, קונפי ארטישוק ירושלמי, כבד אווז, אגוזי מלך, קרמבל טחינה וציר בקר (59 שקלים) ועוד.  

     (צילום: דרור עינב)
    (צילום: דרור עינב)
     

    גם תפריט הקינוחים עבר שינוי משמעותי, במטרה להגיש קינוחי פרווה שיתמזגו וישלימו באופן מושלם את תפריט המסעדה. בין הקינוחים: פרפה פיסטוק עם עוגיות קפה, פיסטוקים מקורמלים, קרמבל קקאו, עצי קקאו, פירות יער וסורבה חלווה (54 שקלים); מוס שוקולד סמי פרדו טראפלס עם שוקולד מריר ונוגט, ספונג' שוקולד, קרם שמן זית, קרמבל קקאו, אבקת זהב, טוויל קקאו ופטל וסורבה שוקולד (64 שקלים) וגם קוקילידה לוטוס וקוקוס קלוי עם קציפת אספרסו, ספונג' שוקולד ועוגיות קפה (48 שקלים).

     

    יגאל אלון 65 תל אביב, 03-6310684, ראשון-רביעי 24:00-12:00, חמישי 01:00-12:00, מוצ"ש - 01:00, כשר

     

    אואזיס

    במסעדה של השפית רימה אולברה הוגש לאחרונה ולכבוד החורף תפריט לאונג', שיוגש במשך שלושה חודשים וישתנה מדי חודש. חודש דצמבר יוקדש למטבח המקסיקני עם מנות כמו מרק שעועית מנומרת (36 שקלים), טאקו דג (38 שקלים), קסדיה לובסטר (89 שקלים), מולים דיאבלו (72 שקלים) ומנות נוספות. בחודש ינואר, יתפוס את מקומו של התפריט המקסיקני תפריט ויטנאמי.

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    מונטיפיורי 17 תל אביב, 03-6206022, ראשון-שישי 23:30-19:00, לא כשר

     

    בראון

    השפית מיכל לוי משיקה תפריט טעימות ערב זוגי הכולל שש מנות, שתייה קלה, יינות או קוקטיילים לבחירה ושתייה חמה שיוגש בימים ראשון עד שבת, החל מהשעה 18:00 בערב ומחירה 450 שקלים לזוג.

     

    הארוחה כאן נפתחת עם יין או קוקטייל וסלסילת לחמים המיוצרים במקום, וממשיכה בשלוש מנות ראשונות המוגשות למרכז השולחן, ביניהן מיקס חסות אייסברג עם עלי סלנובה ולבבות חסה, קונפיטורה עונתית, גבינת רוקפור ושקדים קלויים; ופטה כבד המוגש עם קונפיטורת אגסים, ריבת בצל, ג'ל יין ומיני בריוש.

     

    לאחר הפתיח מוגשות שתי מנות עיקריות לבחירה מתוך מבחר הכולל סלט חם של קינואה  המוגש בתוך דלעת ערמונים; ספגטי פוטנסקה עם נתחי דג; פילה לברק ממולא בתרד, שום וצ'לי ומוגש עם פירה תפוחי אדמה; נתח קצבים עם לקט פטריות יער ופרחי ברוקולי ומנות נוספות. בסיום הארוחה מוגש קנקנן תה צמחים וקינוח לבחירה. התפריט הזוגי מוגש בראשון-שבת החל משעה 18:00 ומחירה 450 שקלים לזוג.

     

    בנוסף לתפריט הטעימות מגישה השפית מנות המשלבות הדרים, ביניהן סשימי דג ים עם מנדרינות, תפוזים ואשכולית אדומה (74 שקלים); קלמרי על הפלנצ'ה עם מלח ים, אבוקדו ואשכולית אדומה המוגש על יוגורט כבשים (62 שקלים) וסלט סלמון עם פרחי ברוקולי ופירות הדר (76 שקלים).

     

    ניסים אלוני 10 (מתחם G) תל אביב, 03-5444024, ראשון-שבת 23:00-08:00

     

    משק ברזילי

    במסעדה הטבעונית פתחו במסורת חורף של ארוחה הודית מסורתית, המוגשת מדי יום ראשון בערב החל מהשעה 19:00. בערב הזה המסעדה תהפוך לדאבה הודית עם קטורות הממלאות את האוויר בניחוח ארומטי, מוזיקה הודית וארוחה שמחירה 100 שקלים בלבד.

     (צילום: בן יוסטר) (צילום: בן יוסטר)
    (צילום: בן יוסטר)
     

    הארוחה כאן נפתחת בלחמים הודיים כמו גרליק נאן ברד, צ'אפטי ופאפאדם עדשים ללא גלוטן המוגשים לצד שלושה סוגי צ'אטני: צ'אטני דלעת, צ'אטני כוסברה וצ'אטני לימון כבוש. לאחר הפתיח הזה תוגש לשולחן טאלי - ארוחה הודית מסורתית המורכבת מדאל מקאני (דאל עדשים שחורות); אלו גובי – תבשיל של כרובית, תפוחי אדמה ואפונה; פלאק פאניר - תבשיל תרד עם גבינת פאניר טבעונית; מלאי כופתה - בטטות ושעועית לימה מצופים בקמח חומוס ומבושלים בקארי עגבניות עם פאניר ואורז בסמטי. לסיום הארוחה יוגש קינוח של גולאב ג'מון - כדורי בצק ממולאים בגבינה טבעונית בסירופ מי ורדים.

     

    הארוחה עצמה מלווה בצ'אי הודי על בסיס חלב שקדים, וכל סועד זכאי לריפיל חופשי של כל אחת ממנות הארוחה. שימו לב - בערבים ההודים לא יוגש התפריט הרגיל של המסעדה.

     

    אחד העם 6 תל אביב, 03-5166329, ראשון-שבת 23:00-08:00, לא כשר

     

    טורקיז

    השף רז סלע מגיש במסעדה תפריט חורפי ועשיר שכולל ריזוטו זנב שור; בויאבז רביולי, כרישה ופטריות חורש; כבד אווז עם בריוש אגס שיכור וקרם כרובית ופילה לוקוס על ריזוטו שחור.

     

    הרצל רוזנבלום 6 (מתחם סי אנד סאן) תל אביב, 03-6996306, ראשון-שבת 24:00-08:30, לא כשר

     

    אונזה

    השפים אריק דרחני ומולי מגריסו השיקו לכבוד העונה הקרה תפריט הכולל מגוון ממולאים מרחבי טורקיה.

     

    אפשר למצוא בו גם מנות כמו מולים ממולאים באורז וחמוציות (34 שקלים), כרוב ממולא בבורגול, רימונים ומגוון עשבי תיבול לצד יוגורט (32 שקלים), קציצות דגים עטופות בעלי גפן וברוטב סלט טורקי חי (52 שקלים), קלמרי ממולא ברוטב יין אדום (42 שקלים), מנה טבעונית של עגבניות ממולאות באורז, עשבי תיבול וחמוציות (34 שקלים), בצל ממולא בפריקי, שמיר ולימון כבוש (32 שקלים), חציל ממולא בבשר טלה עם עשבי תיבול, צימוקים, אוכמניות ושקדים (38 שקלים) ועוד.

     

    לסיום הארוחה, כל שולחן יקבל טעימה של דבלים ממולאים במיקס פיצוחים בתיבול קינמון.

     (צילום: אמיר מנחם) (צילום: אמיר מנחם)
    (צילום: אמיר מנחם)
     

    רבי חנינא 3 יפו, 03-6486060, ראשון-חמישי 24:00-18:00, שישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

      

    פופינה

    מסעדת פופינה לא הכריזה על תפריט חורפי, אבל הרבה מנות חורפיות מוגשות במסעדה מדי יום, חלקן כספיישלים משתנים ואחרות שנכנסו באופן קבוע לתפריט, כמו מנת חזה אווז חורפית המוגשת לצד טורטליני שום שחור עם קרם כרובית, אספרגוס וציר עוף (108 שקלים) או מנת קנלוני לחי עגל המוגשת על קרם קולרבי, שקדי טלה ופטריות שימג'י ברוטב טלה ורכז רימונים (112 שקלים) ועוד.

     (צילום: חיים יוסף) (צילום: חיים יוסף)
    (צילום: חיים יוסף)
     

    אחד העם 3 תל-אביב, 03-5757477, א-ה 23:30-18:30, שישי 23:30-18:00, שבת 23:30-18:30, לא כשר

     

    איטלקיה בפשפשים

    השפית החדשה של "איטלקיה בפשפשים" נועה לוי (לשעבר "ג'וז ולוז") השיקה תפריט חורף חדש המחולק למנות ביניים כמו פסטה, פיצות ומנות בשר ודגים. בין המנות החדשות: קלמרי צרוב במחבת עם שעועית ירוקה, קרעי תפוח אדמה, בייקון טלה, יוגורט ולימון כבוש (62 שקלים), ויטלו טונטו - פרוסות בקר דקות וקרות המוגשות עם איולי טונה, צלפים וגרגר נחלים (52 שקלים), לינגוויני אליו אוליו מוסר ים (86 שקלים), ניוקי ציידים עם בשר לחי וירקות שורש בבישול ארוך (74 שקלים), כבדי עוף על מאפה סולת (72 שקלים) ועוד.

     

    עולי ציון 16 יפו, 03-6829678, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    דאבל סטנדרט

    בר הקוקטיילים היצירתי השיק תפריט חורף חדש של המיקסולוג יותם שילה וצוות הדאבל "סטנדרט", ובו מגוון קוקטיילים בטעמים חורפיים המבוססים על טעמים עשביים מתובלים. כמו כן, הושק במקום תפריט אוכל חורפי אותו רקח השף אסי לוי (ויינברג).

     

    בין הקוקטיילים החדשים (48-42 שקלים): PALAPA עם רום מיושן, ליים, מחית אננס וקינמון ביתית וחלב קוקוס; PENICILLIN No.8 - ויסקי אמריקאי עם ג'ינג'ר טרי, לימון סחוט ומזקל; KISS AND FLY - ג'ין עם ביטרים ארומטיים ותות עדין.

     (צילום: דרור עינב)
    (צילום: דרור עינב)
     

    בין מנות האוכל החדשות תמצאו שם מרק קרם כרובית וקקאו (24 שקלים), נקניקיית עגל וקרם שורשים המוגשים עם סלט קולסלאו (46 שקלים) ועוד.

     

    דיזינגוף 247 (פינת נורדאו) תל אביב, 03-5550966, ראשון-שבת 03:00-18:00, לא כשר

     

    חצר גולדמן

    במסעדה היפואית מקבלים את החורף עם מנות מחממות ששמות דגש על ירק הטרי ועל התוצרת הימית. ביניהן, סלט שומר עם קלמרי חלוט ואשכולית אדומה (54 שקלים) ומרק דגים ים-תיכוני עם ירקות חורפיים (52 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    נחום גולדמן 6 יפו, 073-7027333, ראשון 23:00-12:00, שני-שבת 23:00-09:30, לא כשר

     

    206 דגים

    המסעדה הוותיקה מרעננת לכבוד החורף את התפריט עם מגוון מנות חדשות, עליהם חתום שף הבית - איציק הראל. בין היתר תמצאו שם תבשיל קינואה שחורה עם ראשי קלמרי פריכים (62 שקלים), סלט טונה נא (68 שקלים), קרודו מוסר ים (65 שקלים), קבב דגים (65 שקלים), טונה עטופה באצות ושומשום (59 שקלים) סלמון סיזר וצלפים בגריל (99 שקלים) ועוד.

     (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    משה סנה 54 תל אביב, 03-6483030, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

     

    בליני

    במסעדה האיטלקית שבמתחם סוזל דלל, מגישים מנות חורף קלאסיות לצד כוס קיאנטי וטירמיסו או פאי לימון לקינוח. בין המנות האיטלקיות החדשות שרקח השף אנדרי שפירא: ארוסטו - רוסטביף ביתי מגולגל סביב מוצרלה די בופאלו ואורוגולה; קנלוני ראגו עגל (92 שקלים), רביולי די זוקא במילוי דלעת צלויה וריקוטה ברוטב ביאנקו ארבע גבינות ואפונה (74 שקלים), ריזוטו די מארה עם פירות ים וחצי סרטן (88 שקלים), בוליטו די מאנזו (89 שקלים) - קדרת צלעות עגל וירקות חורף ביין אדום ועוד.

     

    יחיאלי 6 (מרכז סוזן דלל) תל אביב, 03-5178486, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    פעם שלישית גלידה

    בבית המלאכה התל אביבי לגלידה מציעים טעמים חדשים שמתאימים לעונה הקרה, וגם קרמבואים יצירתיים במילוי קלאסי בטעם וניל ובציפוי בנוגט (10 שקלים ליחידה), או במילוי פירות (12 שקלים).

     

    בין הטעמים החדשים של הגלידה אפשר למצוא שם ג'ינגר ותבלינים; גוגל מוגל עם לימון, ברנדי ודבש; סורבה הדרים; סורבה שוקולד, סורבה תות וגם גלידת קפה וגלידת אייריש קרים (16 שקלים לכוס קטנה, 20 שקלים לכוס בינונית, 24 שקלים לכוס גדולה או 85 שקלים לקילו). גם בקולקציית עוגות הגלידה אפשר למצוא טעמי חורף כמו עוגת מוס ערמונים וסורבה אגסים (95 שקלים) ועוגת שוקולד לבן עם פרפה תפוז וקרמל (140 שקלים).

     

    ניסים אלוני 10 (מתחם G) תל אביב, 052-3392552, ראשון-שבת 21:00-09:00

    בסניפי Buy the Way, בביסטרו בראון במתחם g, במעדניית צוק ברמת אביב ובמעדנייה במתחם ביתנ׳ס בביתן אהרון

      

    VONG

    המסעדה הוויטנאמית שנפתחה ב-2012 בתל אביב, משיקה תפריט חורף הכולל מנות כמו Indochina RAP - טורטייה ממולאת ברצועות עוף (39 שקלים); Shrimp mousse - שיפודי מוס שרימפס ודג לבן צרוב (44 שקלים); מנת BANH BURGER VONG'S - לחמניית באן במילוי המבורגר בקר ולמון גראס (39 שקלים) ועוד.

     (  ) (  )
     

    שדרות רוטשילד 15 תל אביב, 03-6337171, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    פאסטל

    במסעדה, שנבחרה לאחרונה על ידי מגזין la list לאחת מתוך 200 המסעדות המובילות בעולם, מגישים בימים אלו תפריט חורף שרקח השף הלל תווקולי ובו מנות כמו סלט ארטישוק ותפוז (68 שקלים), סשימי טונה (62 שקלים), הרינג עם כרוב כבוש (58 שקלים), טורטליני לבנה ועגבניות ( 54/88 שקלים), Crystal&chips עם מרווה שרופה, צ'ימיצ'ורי, איולי ציפוטל'ה וצ'יפס מעושן ( 72/134/178 שקלים), עוף "supreme" צלוי בתערובת טנדורי, יוגורט אלו-גובי, בצל סגול ועשבי תיבול (94 שקלים), ברווז אורגני (134 שקלים) ועוד.

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    שאול המלך 27 תל אביב, 03-6447441‏, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    קמפאי סטריט ווק

    לכבוד העונה הקרירה, השיקו כאן מנות חדשות של פירות ים, קדירות ומרקים חורפיים, ביניהם המנה הוויטנאמית עם נתחי עוף פריכים בקרמל פלפלים ויאטנמי (59-54 שקלים), פאננג קארי - קדירת של טופו/ עוף/ בקר/ פירות ים עם שעועית ירוקה, ברוקולי, בצל ירוק וסגול ולמון גראס (68-52 שקלים) ומנות נוספות, ביניהן גם רולים.

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
       

    מתחם שרונה תל-אביב, 03-5444005, ראשון-רביעי 23:00-12:00, שישי-שבת 01:00-12:00, לא כשר

       

    אדוארד בר

    בטברנה התוססת שממוקמת בחצר האחורית של שוק הכרמל, השיקו תפריט חורף עם מנות כמו נקניקייה במחבת לוהטת עם אורז ויוגורט (58 שקלים), כיסוני שישברק על יוגורט עזים חם ( 52 שקלים), סנדוויץ Istanbul - לחם ממולא בשר, טחינה וירקות הנצלים יחד בתנור (63 שקלים), קציצות הלחם של "זיזה" עם שמנת חמוצה וסלסה עגבניות (26 שקלים) ומהלביה - קראנץ' אגוזים וקפה שחור על מלבי (26 שקלים).

     

    הכרמל 12 תל אביב, 03-5101695, ראשון-חמישי 02:00-17:00, שישי 02:00-12:00, שבת 02:00-19:00, לא כשר

     

    מיטבול Grill&Dinner

    בתפריט החורף שבמסעדת הבשר של ראשון לציון, תמצאו שלושה סוגי מרקים (30-20 שקלים) ביניהם מרק בטטה ונענע, מרק בצל צרפתי ומרק אפונה טחונה עם נגיעות שמנת. בנוסף, מגישים שם מנת בשר כמו "סלייס סטייק" (87 שקלים), המורכבת מפרוסות אנטרקוט דקות עם שום קונפי ובצל מטוגן ומוגשת לצד פירה; וסלט פיימונטה איטלקי עם עלי בייבי, שקדים, תפוחי עץ וגבינת עזים (55 שקלים).

     (צילום: עידן גור) (צילום: עידן גור)
    (צילום: עידן גור)
     

    דרך המכבים 8 ראשון לציון, 03-9646468, ראשון-שבת 01:00-12:00, לא כשר

      

    ברבדוס

    בבר הקוקטיילים שמגיש פאן פוד באווירה קאריבית, הושק במיוחד לכבוד החורף תפריט חדש שכולל מנות כמו קרואסון ירושלמי (42 שקלים), סלט סביצ'ה עם סלמון טרי על אבוקדו (39 שקלים), פלאפל עדשים בתיבול קארי ונענע לצד סלט עגבניות וטחינה או יוגורט (36 שקלים) וכריך קובני עם נתחי בקר מפורקים ומוקפצים בציר בקר וברבקיו (54 שקלים).

     (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    גולדה מאיר 3 נס ציונה, 054-4474485, ראשון 19:00-12:00, שני-חמישי 01:00-19:00, שישי-שבת 01:00-19:00, לא כשר

     

    SILO

    במסעדה האיטלקית של השף טל כהן מציעים לנו להתחמם עם מנות חורף איטלקיות ים-תיכוניות כמו ריזוטו בקרם שמנת וכמהין (69 שקלים), מאפה צ'יפורה שמורכב ממעטפת בצק עם פילה דניס ברוטב נפוליטאנה (110 שקלים), מרק קרם חצילים (35 שקלים), לזניה ראגו עגל (89 שקלים) וסנגריה חמה מפירות הדר (35 שקלים).

     

    מתחם "לה פארק" חולון, 03-5733315, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 24:00-08:00, שבת 24:00-09:00, לא כשר

     

     

    גסטון

    במסעדת הבשר מגישים מלבד התפריט הרגיל שמציע מנות בשר על העצם (39-32 שקלים ל-100 גרם), סטייקים (245-106 שקלים) ומנות גריל כמו טיבון טלה (130 שקלים), גם שלוש מנות חורף ייחודיות: "צורי פאן" - נקניקייה אירית שמכינים במקום ומוגשת מעל ברוקסטה עם צי'מיצ'ור'י ונגיעות של ספייסי מיונז; "רול פלדה" - נתח פילה מגולגל עם רוטב ציר בקר ומיקס פטריות יער; "מונקי גלייז" - אסאדו ברוטב מונקי גלייז אפריקאי ונתח קצבים במשקל 300 גרם המוגש עם מח עצם ורוטב יין.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    הדרים 2 מודיעין מכבים רעות, 08-9265775‏, ראשון-חמישי, שבת 23:00-18:00, שישי 23:00- 17:00, לא כשר

     

    מדיטה

    המסעדה של השפים מוטי אוחנה ומשה כהן, שבבעלותם גם מסעדת השף "החצר", מציינת את החורף עם תפריט ים-תיכוני שכולל מנות ראשונות כמו סלט עגבניות עם פלפל חריף (48 שקלים), סטייק חציל עם טחינה, ירקות שרופים, קרם לימון וסילאן (54 שקלים), פטה כבד עוף וכבד אווז עם ריבת עגבניות שרי (58 שקלים), סבי'צה דג על מיני בורגר וצ'יפוטלה מעושן (62 שקלים) וקבב דג ים עם מטבוחה, זוקיני, וצזיקי (72 שקלים).

     (צילום: אסף קרל) (צילום: אסף קרל)
    (צילום: אסף קרל)
     

    בגזרת העיקריות החדשות תמצאו טורטליני סיסקה עם אספרגוס וכמהין (89 שקלים), פילה דניס עם טחינה גולמית ואגוזי מקדמיה על סלט קינואה (112 שקלים), פילה סלמון על ריזוטו ירוקים (107 שקלים), המבורגר עם חזה אווז וצ'יפס (72 שקלים), אסאדו עגל בברביקיו ותפוזים (98 שקלים), תבשיל קדירת בשר עם ירקות שורש ופירה (92 שקלים) ועוד.

     

    דרך חברון 101 א' ירושלים, 02-5664466, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שבת 24:00-19:00, כשר

     

    לוצ'יאנה

    במסעדה האיטלקית שבמתחם ממילא השיקו תפריט חורף עם מנות מיוחדות כמו רביולי ריקוטה ותרד (74 שקלים), קפלטי פורצ'יני - מיני טורטליני במילוי פטריות יער (72 שקלים), ניוקי ערמונים (74 שקלים) ומנות נוספות שמתאימות במיוחד לחורף הירושלמי.

     

    ממילא 8 ירושלים, 02-501000‏, ראשון-חמישי 01:00-09:00, שישי 17:00-08:30, שבת 01:00-20:00, כשר

     

    ג'ויה

    בביסטרו הירושלמי הכשר שמתמחה בהכנת בשרים, מגישים תפריט חורף עם מנות ראשונות (55-32 שקלים) כמו ברוסקטת טונה אדומה ורוסטביף סינטה, ומנות עיקריות (80-60 שקלים) כמו נתח שפונדרה אפוי בתנור במשך שמונה שעות וסטייק קצוץ המוגש עם רוטב יין וקרפ קנלונה ממולא בבשר עגל מפורק מהעצם.

     

    ממילא 13 ירושלים, 02-5020555, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 15:00-11:00, שבת 23:00-18:00, כשר למהדרין

     

    לוויתן

    במסעדת השף הכי מדוברת באילת, פתחו לכבוד החורף את ה"פלמגו" - חלל נפרד בתוך המסעדה, ובו מוגשות חצאי מנות של המסעדה עבור מי שמעוניין בחווייה של ארוחת טעימות.

     (צילום: תיקי גולן) (צילום: תיקי גולן)
    (צילום: תיקי גולן)
     

    בנוסף, לכבוד העונה הקרירה, נוספו לתפריט מנות חדשות כמו אוסובוקו חזיר המוגש עם כרוב כבוש שבושל ביין ותפוח אדמה ראטה (105 שקלים) ואוסובוקו טלה בציר טלה ויין אדום המוגש עם קרם בצל סגול, גרגירי חומוס וסלסלה ורדה (165 שקלים).

     

    טיילת מלון הרודס המזרחית (החוף הצפוני) אילת 08-9209393, ראשון-שישי 23:00-19:00, לא כשר

     

    פאגו פאגו

    במסעדה האילתית הוותיקה שמתמחה בדגים ופירות ים, השף קובי רווה השיק שלוש מנות חורף מחממות: ריזוטו סקאלופס על בסיס ביסק סרטנים (124 שקלים) וקלמרי סגול עם נתחי פנצ'טה טלה מוקפצים וניוקי (98 שקלים). אליהן מצטרפת מנת הדגל החורפית של המסעדה - מרק קרם ערמונים וארטישוק (46 שקלים).

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    מרינה אילת (צמוד ל"קראון פלאזה"), 08-6376660‏, ראשון-שבת 23:00-12:30, לא כשר

     

    איטליקה

    במסעדה האיטלקית האילתית מציעים מנות חורף כמו מרק מיניסטרונה (29 שקלים), מלנצנה פרמגאנו (46 שקלים) ומנת פנטולה די מארה - מנת פסטה חורפית בציר סרטנים וגבינת עזים עם שרימפס, סקאלופ, קלמרי, סרטנים ומולים.

     

    אייסמול אילת, 053-3337536 , ראשון-חמישי 22:00-10:00, שישי 15:00-10:00, מוצ"ש-23:00, כשר

      

     (  )

    בני הדייג

    כאן מציעים בימי החורף מנות כמו מרק חריימה אדום, חריף ועשיר המוגש עם פילה דג לצד מנת לחם ואורז לבן או קוסקוס (34 שקלים), ותבשיל קציצות דגים ברוטב ירקות חורף המוגש עם קוסקוס, על פי המתכון של זהבה רבה (אשתו של בני) שרץ במשפחה כבר למעלה מ-60 שנה (46 שקלים).

    בני רבה: דייג שאוהב דגים (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    בני רבה: דייג שאוהב דגים(צילום: ירון ברנר)
     

    בכל סניפי הרשת

     

    FRAME CHEF & SUSHI BAR

    רשת מסעדות פיוז'ן עם טוויסט אסייתי מגישים בימים אלו תפריט חורפי עם מרק אגדשי טופו (43 שקלים), מרק ראמן (54 שקלים), דים סאם שרימפס (56 שקלים ל-6 יחידות) וקדירת פירות ים שמכילה שרימפס, קלמרי ומולים ברוטב שמנת-צ'ילי מתוק עם קוביות קריספי רייס (98 שקלים).

     

    בכל סניפי הרשת

     

    מייקס פלייס

    ברשת החליטו לכבוד החורף להרחיב את התפריט הטבעוני עם מנות כמו המבורגר מייק טבעוני, העשוי מתערובת של כוסמין ועדשים ומוגש עם גבינת קשיו (59 שקלים). בנוסף, בתפריט החורף החדש של הרשת תמצאו מנות כמו כריך "סטייק וגרייבי", המכיל 200 גרם סטייק אנטרקוט פרוס דק ומבושל עם גרייבי בצל ופטריות (95 שקלים), פיצה עוף בנוסח בופאלו עם רוטב מרינרה, עוף וגבינת רוקפור (54 שקלים), סמאש בורגר חריף - המבורגר המוגש עם נקניקיות חריפות על ג'בטה קלויה (89 שקלים) ומנות נוספות.

     (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
    (צילום: דן לב)
     

    בכל סניפי הרשת

     

    מינה טומיי

    הרשת האסייתית, שבראשה עומד השף משה בדישי, השיקה תפריט חדש עם מנות מכל רחבי אסיה, ביניהן סמוסה (34 שקלים) וצ'יקן טיקה (74 שקלים) מהודו, מנת "האנוי לאקסה" עם אטריות שעועית ופירות ים או דגים מויטנאם (66-56 שקלים), מנה קוריאנית שנקראת "צ'יקן סיאול" המכילה קוביות פרגית או טופו ברוטב גוג׳ג׳אנג חריף (66-62 שקלים), שרימפס טוגונשי מיפן (42 שקלים) וגאלי באפ תאילנדיים (38-36 שקלים) שהם כיסונים קריספיים במילוי בקר או טופו.

     (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)
     

    בכל סניפי הרשת

     

    בליקר בייקרי

    רשת המסעדות "בליקר בייקרי" השיקה לכבוד החורף תפריט איטלקי, שיוגש בנוסף לתפריט הרגיל של המסעדה. כעת, אפשר ליהנות מהתפריט החדש רק בסניף שב"יכין סנטר "בפתח תקווה, ובהמשך ייכנס התפריט לכל שאר סניפי הרשת. בין המנות שבתפריט החדש: ניוקי פטריות וערמונים ברוטב שמנת וכמהין (59 שקלים), פנה פרימוורה עם רוטב שמנת וירוקים (54 שקלים), פיצה ביאנקה עם רוטב אלפרדו (54 שקלים) ועוד.

     

    בכל סניפי הרשת

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים