אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"אני לא מרוויח שקל על המנה שעולה 188 שקלים"
תיקי גולן
פורסם: 05.01.18, 17:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 401 תגובות ב-258 דיונים
1. נווו באמת 188 ולא מרויח סגור את המסעדה
דודו   (05.01.18)
2. אל תמכור את מה שאתה מפסיד עליו
ג'וני   (05.01.18)
אתה יוצא דפוק מכל הכיוונים. אני מבין שלהיות שף זה אמנות ....אבל אמנים לא מסיימים את החודש......
3. מסעדה סבבה
המבקר ,   ת"א   (05.01.18)
אבל רק בגלל השף החמוד הזה בא לי לבוא לשם שוב.

4. אז מה אתה רוצה שנממן לכל שף את המסעדה
רוני   (05.01.18)
לא בא לי לממן את הפוזה בא לך לפנק תפתח מסעת פועלים גם תעשה כסף וגם כולם יהנו
יאלס לא נמאס לכל שף לבכות פתחם מסעדה יוקרתית תהיו גברים עד הסוף בלי להיתבכין עולה לי יקר לי תן לציבור להחליט
5. פראיירים
משה   (05.01.18)
עדיף ב 188 שקל לחפש מקום אחר הפראיירים לא נגמרים רק מתחלפים.
6. אוריאל המלך ! זוכרים אותך עוד כשף מקאולייר בירושלים
אבי ,   ירושלים   (05.01.18)
תמשיך בדרך ושלך ותמשיך להצליח
7. לא מרוויח על מנה של 188? תעלה את המחיר ל 300
דורון ,   חיפה   (05.01.18)
גם ככה במחיר הפלצני הזה של 188 אין סיכוי בעולם שאכנס למסעדה. מי שנכנס למסעדה כזאת זה רק מי שרוצה שיראו אותו במסעדה הזאת, אז תעלה את המחיר והסועד הפוטנציאלי ירגיש הרבה יותר טוב...
8. אולי תכין סטייק ללא התעללות?
(05.01.18)
במסעדת 416 יש סטייק מדהים מסייטן, יותר בריא, יותר טעים, הרבה יותר זול והכי חשוב - ללא התעללות בבעלי חיים.
9. פופינה
דן כהן ,   תל אביב   (05.01.18)
אחת שלושת המסעדות הטובות בארץ.כל ביקור הנאה צרופה
10. ביצה עלומה כותב בדיוק מה הוא לא אוהב ומה כן...
הנדריX   (05.01.18)
11. תאכלו בבית בחוץ אק כאבי בטן מהמסעדות
יאיר   (05.01.18)
12. לא אכלתי שם. השף נשמע בן אדם איכותי ואמיתי.
אריק   (05.01.18)
שווה ללכת לנסות. החלטתי ללכת על הטעימות :)
13. שף נפלא, איש נפלא יותר
רז   (05.01.18)
נעים הליכות, לא סנוב ויהיר וגם מכין מנות מצוינות. שילוב שאין מספיק ממנו בענף שלנו..
14. אחת מהטובות בארץ
(05.01.18)
אחת מהטובות בארץ!!!
15. שף מעולה ובנאדם מדהים.
שושו   (05.01.18)
מגיע לו להצליח. שף מעולה! עם אוכל מעולה. ותכלס מעל לכול ומהיכרות אישית(עבדתי אצלו) בנאדם מדהים! בשונה מהרבה אנשים בתחום שאני מכיר אישית.
16. הפראיירים מתחלפים
ששש   (05.01.18)
ב 188 שח אפשר לאכול טוב כל המשפחה ויישאר עודף.
אתה פלצן יקרן ותאב בצע.
לא צריך את האוכל היקר שלך
17. אתה נשמע בחור מקסים
ש. ק   (05.01.18)
עשית לי חשק לבוא למסעדה שלך מגיע לך בזכות
18. לא מרוויח תסגור
טבחה בסלק 40 שח   (05.01.18)
עשיתם מאוכל כאילו זהב חלאס יש אוכל פי אלף טעים ומזין יותר וזול להפליא סתם גזל של הציבור הטיפש
19. לא הייתי שם ואני לא פוקד הרבה מסעדות
דוד   (05.01.18)
אבל האיש הזה הרשים אותי מאד. בוגר, ונשמה גדולה.
אני יודע כמה זה קשה להרוויח מהתחום הזה.
שיהיה לך הרבה בהצלחה, ושימותו הקנאים.
20. שלא יזבל בשכל מרוויח על המנה הזאת בגדול
שמוליק   (05.01.18)
21. אוראל קמחי נסיך
שכן ישן   (05.01.18)
קודם כל האוכל בפופינה מדהים לא פחות. אכלתי שם מספר פעמים ונהנתי מכל רגע. יצא לי להכיר את אוראל באופן אישי ולהכיר איזה איש צנוע וטובים הוא. בנאדם שעובד קשה כמו אחרון אנשי הצוות שלו יישר כח תמשיך כך
22. צפון
רוברטו   (05.01.18)
קיבלתי המלצות ממש טובות על המסעדה ועדיין לא יצא לי לאכול שם. השף נשמע מעולה ופעם הבאה במרכז אני אעצור לאכול
23. שוב; הלקוח הממוצע מחשב
דורון ,   תל אביב   (05.01.18)
כמה עולה לו בסופר לקנות את המצרכים; ואז מחשב לעצמו את ה-רווח.
שוכחים את הדמי שכירות; משכורות עובדים; ריהוט; שיפוץ; עמידה בתנאי רישוי עסקים; ועוד המון הוצאות שמה לעשות; צריכים להיות מגולמים במחיר מנה. בין היתר; גם פחת; ומנות שמוחזרות; ועוד מאה דברים.

אז כן; יכול להיות מצב שמנה ב188 שקל לא מרוויחה. אבל בכל זאת נמצאת בתפריט בשביל היוקרה.
רמי לוי מכר עוף בשקל לקילו. הוא הרוויח? או שהוא עשה לעצמו שם על זה וגרם לכם לקנות בעוד 500-1000 שקל ואז הרוויח במקומות אחרים.

24. השירות הכי איכותי בתל אביב
חוויה   (05.01.18)
25. 140 ש"ח לקילו םילה זה מחיר של לקוח ביתי
מבקר ,   מסעדות   (05.01.18)
לא מאמין לך שאתה משלם כמו לקוח פרטי רגיל
ומכיוון שכך פגעת בכל האמינות של דבריך
26. תעשה כבר מנות ב400 ו500 שקל... מי שיאכל אצלך ב200
שי   (05.01.18)
יאכל גם 400 כמו פראייאר.
27. לא מרוויח על מנה ב80 שקל , תחליף מקצוע.
לא יודע לנהל   (05.01.18)
תראה, יכול להיות שאתה אבח טוב, לא יודע. לא אכלתי ולא אוכל אצלך.
לנהל בטוח שאתה לא יודע אם על מנה של 188 ש"ח אתה לא מרוויח.

או שאתה עוד מרוקאי שאוהב לבכות, אצלכם זה מקצוע
28. מאוד אמין...
(05.01.18)
29. אם אתה לא מרוויח על מנה שמחירה 188 ש"ח הבעיה היא בך
טל   (05.01.18)
זה נהיה אופנה ששף פותח מסעדה שצריך למכור כליה בשביל לאכול בה ארוחה זוגית ואז נסגרת והוא מאשים את כל העולם חוץ מעצמו. אפילו במדינת ת"א נמאס לאנשים לשלם כ"כ הרבה כסף עבור ארוחת ערב. אנשים רוצים אוכל טוב במחיר נורמלי. להפסיד על מנה שנמכרת ב-188 ש"ח זה כשל מטורף בניהול!
30. נו באמת ... אתה רציני ?
Sam hakosem   (05.01.18)
אני יודע שעל מנות עיקריות אין רווח כמו על מנות ראשונות , תוספות וקינוחים , אך תמיד יש רווח מינימלי של 100% . 45 אירו על מנה של סטייק פילה קטן 250 גרם הרווח חייב להיות מעל ל100% , וכל מה שהשף הנחמד טוען עושה אותו פינוקיו בגובה של 180 סמ . לא יודע למה אבל אני מרגיש שסיבנו לי את הגב .
תגובות נוספות
חזרה לכתבה