|
1. נווו באמת 188 ולא מרויח סגור את המסעדה
|
|
|
2. אל תמכור את מה שאתה מפסיד עליו
אתה יוצא דפוק מכל הכיוונים. אני מבין שלהיות שף זה אמנות ....אבל אמנים לא מסיימים את החודש......
|
|
|
אבל רק בגלל השף החמוד הזה בא לי לבוא לשם שוב.
|
|
|
4. אז מה אתה רוצה שנממן לכל שף את המסעדה
לא בא לי לממן את הפוזה בא לך לפנק תפתח מסעת פועלים גם תעשה כסף וגם כולם יהנו יאלס לא נמאס לכל שף לבכות פתחם מסעדה יוקרתית תהיו גברים עד הסוף בלי להיתבכין עולה לי יקר לי תן לציבור להחליט
|
|
|
עדיף ב 188 שקל לחפש מקום אחר הפראיירים לא נגמרים רק מתחלפים.
|
|
|
6. אוריאל המלך ! זוכרים אותך עוד כשף מקאולייר בירושלים
תמשיך בדרך ושלך ותמשיך להצליח
|
|
|
7. לא מרוויח על מנה של 188? תעלה את המחיר ל 300
גם ככה במחיר הפלצני הזה של 188 אין סיכוי בעולם שאכנס למסעדה. מי שנכנס למסעדה כזאת זה רק מי שרוצה שיראו אותו במסעדה הזאת, אז תעלה את המחיר והסועד הפוטנציאלי ירגיש הרבה יותר טוב...
|
|
|
8. אולי תכין סטייק ללא התעללות?
במסעדת 416 יש סטייק מדהים מסייטן, יותר בריא, יותר טעים, הרבה יותר זול והכי חשוב - ללא התעללות בבעלי חיים.
|
|
|
9. פופינה
דן כהן , |
תל אביב |
|
(05.01.18) |
אחת שלושת המסעדות הטובות בארץ.כל ביקור הנאה צרופה
|
|
|
10. ביצה עלומה כותב בדיוק מה הוא לא אוהב ומה כן...
|
|
|
11. תאכלו בבית בחוץ אק כאבי בטן מהמסעדות
|
|
|
12. לא אכלתי שם. השף נשמע בן אדם איכותי ואמיתי.
שווה ללכת לנסות. החלטתי ללכת על הטעימות :)
|
|
|
13. שף נפלא, איש נפלא יותר
נעים הליכות, לא סנוב ויהיר וגם מכין מנות מצוינות. שילוב שאין מספיק ממנו בענף שלנו..
|
|
|
|
|
15. שף מעולה ובנאדם מדהים.
מגיע לו להצליח. שף מעולה! עם אוכל מעולה. ותכלס מעל לכול ומהיכרות אישית(עבדתי אצלו) בנאדם מדהים! בשונה מהרבה אנשים בתחום שאני מכיר אישית.
|
|
|
ב 188 שח אפשר לאכול טוב כל המשפחה ויישאר עודף. אתה פלצן יקרן ותאב בצע. לא צריך את האוכל היקר שלך
|
|
|
עשית לי חשק לבוא למסעדה שלך מגיע לך בזכות
|
|
|
18. לא מרוויח תסגור
טבחה בסלק 40 שח |
|
|
(05.01.18) |
עשיתם מאוכל כאילו זהב חלאס יש אוכל פי אלף טעים ומזין יותר וזול להפליא סתם גזל של הציבור הטיפש
|
|
|
19. לא הייתי שם ואני לא פוקד הרבה מסעדות
אבל האיש הזה הרשים אותי מאד. בוגר, ונשמה גדולה. אני יודע כמה זה קשה להרוויח מהתחום הזה. שיהיה לך הרבה בהצלחה, ושימותו הקנאים.
|
|
|
20. שלא יזבל בשכל מרוויח על המנה הזאת בגדול
|
|
|
קודם כל האוכל בפופינה מדהים לא פחות. אכלתי שם מספר פעמים ונהנתי מכל רגע. יצא לי להכיר את אוראל באופן אישי ולהכיר איזה איש צנוע וטובים הוא. בנאדם שעובד קשה כמו אחרון אנשי הצוות שלו יישר כח תמשיך כך
|
|
|
קיבלתי המלצות ממש טובות על המסעדה ועדיין לא יצא לי לאכול שם. השף נשמע מעולה ופעם הבאה במרכז אני אעצור לאכול
|
|
|
23. שוב; הלקוח הממוצע מחשב
דורון , |
תל אביב |
|
(05.01.18) |
כמה עולה לו בסופר לקנות את המצרכים; ואז מחשב לעצמו את ה-רווח. שוכחים את הדמי שכירות; משכורות עובדים; ריהוט; שיפוץ; עמידה בתנאי רישוי עסקים; ועוד המון הוצאות שמה לעשות; צריכים להיות מגולמים במחיר מנה. בין היתר; גם פחת; ומנות שמוחזרות; ועוד מאה דברים.
אז כן; יכול להיות מצב שמנה ב188 שקל לא מרוויחה. אבל בכל זאת נמצאת בתפריט בשביל היוקרה. רמי לוי מכר עוף בשקל לקילו. הוא הרוויח? או שהוא עשה לעצמו שם על זה וגרם לכם לקנות בעוד 500-1000 שקל ואז הרוויח במקומות אחרים.
|
|
|
24. השירות הכי איכותי בתל אביב
|
|
|
25. 140 ש"ח לקילו םילה זה מחיר של לקוח ביתי
לא מאמין לך שאתה משלם כמו לקוח פרטי רגיל ומכיוון שכך פגעת בכל האמינות של דבריך
|
|
|
26. תעשה כבר מנות ב400 ו500 שקל... מי שיאכל אצלך ב200
יאכל גם 400 כמו פראייאר.
|
|
|
27. לא מרוויח על מנה ב80 שקל , תחליף מקצוע.
תראה, יכול להיות שאתה אבח טוב, לא יודע. לא אכלתי ולא אוכל אצלך. לנהל בטוח שאתה לא יודע אם על מנה של 188 ש"ח אתה לא מרוויח.
או שאתה עוד מרוקאי שאוהב לבכות, אצלכם זה מקצוע
|
|
|
|
|
29. אם אתה לא מרוויח על מנה שמחירה 188 ש"ח הבעיה היא בך
זה נהיה אופנה ששף פותח מסעדה שצריך למכור כליה בשביל לאכול בה ארוחה זוגית ואז נסגרת והוא מאשים את כל העולם חוץ מעצמו. אפילו במדינת ת"א נמאס לאנשים לשלם כ"כ הרבה כסף עבור ארוחת ערב. אנשים רוצים אוכל טוב במחיר נורמלי. להפסיד על מנה שנמכרת ב-188 ש"ח זה כשל מטורף בניהול!
|
|
|
30. נו באמת ... אתה רציני ?
אני יודע שעל מנות עיקריות אין רווח כמו על מנות ראשונות , תוספות וקינוחים , אך תמיד יש רווח מינימלי של 100% . 45 אירו על מנה של סטייק פילה קטן 250 גרם הרווח חייב להיות מעל ל100% , וכל מה שהשף הנחמד טוען עושה אותו פינוקיו בגובה של 180 סמ . לא יודע למה אבל אני מרגיש שסיבנו לי את הגב .
| |