|
31. למגיב 2, והכי חשוב - שאין יודעים את מקור אותו בשר ותנאי
שלמה מועלם מזרחי |
|
|
(10.01.18) |
ההגיינה שבהם אוחסן וטופל עד לרגע שנצלה.
אבל, זה אוכל להמונים, שמעדיפים טיפה להמר על בריאותם/ן אבל בשביל זה בני/ות האנוש נבונים/ות כדי לדעת מה כ''א מכניס/ה לקיבתו/ה.
אישית, פרסונלית - אני לא שם
ושיהיה בתיאבון.
|
|
|
32. מי יודע,,בכניסה לשוק הבשר לאן נעלמה "כמילה" מהכובה במיה ,
|
|
|
הולכת כל שישי לקניות ולארוחת צהרים. פותחת את סוף השבוע שם
|
|
|
34. הפטרוזליה של דני השמן מנווה מונוסון.
|
|
|
|
|
36. מה עם פיצה גולדה ?
רענן , |
גבעתיים |
|
(09.01.18) |
פיצה מעולה על רח' האצ"ל, 10 ש"ח למגש. וטעים לפחות כמו מגש ב 50 ש"ח.
|
|
|
37. הדבר הכי יפה בעולם זה אישה רעבה שאוכלת בתיאבון ונהנית מזה
ועוד חמודה כזאת , |
ככה אני חושב |
|
(09.01.18) |
|
|
|
38. דוד חביב=דאלאס מקום נורא
jonny , |
tel aviv |
|
(10.01.18) |
אנשים חרא עם יחס מחפיר ללקוחות ולעובדים שלהם
|
|
|
39. יופי של שוק , אוכל במחיר שפוי!
לטייל בשוק וברחובות הסמוכים עם דוכני הפירות, ירקות, תבלינים, פיצוחים , מאפים ומיני דגנים. מחירים שפויים ולא פלצנים כמו בצפון או במרכז תל אביב. ארוחה דשנה במחיר סביר.
|
|
|
40. רק לא ממסעדות בבעלות עיראקים מהמון סיבות .בריאות .פיגולים.כש
|
|
|
41. מחירים הזויים לאוכל עממי
|
|
|
42. בתמונה זה לחוח, סלוף זה משהו אחר
סלוף -דומה לפיתה עירקית אבל עבה יותר וקטן יותר
|
|
|
43. כמו כל ישראלי שנדפק מספיק בבתי אוכל,אומר שנשאיר את המקום
המסריח למקומיים או לטמבלים,סעו לאכול בטורקיה ותצאו זול יותר וטעים יתר(כולל טיסה)
|
|
|
אפיית פיתות עירקיות במקום
|
|
|
45. כמה טעויות בכתבה אחת!!!!!!
מאיפה להתחיל אני אפילו לא יודע
|
|
|
46. חוץ מהחומוס החדש הכל פח!
|
|
|
בשר טחון על שיפוד עם קצת בצל ופטרוזיליה זה משהו שעולה בערך 2-3 ש"ח לייצר... למכור את זה ב 22-30 ש"ח לשיפוד זו חמדנות לשמה. הגיע הזמן שנלמד קצת מבני דודינו ונרגיע עם המחירים ההזויים האלה.
|
|
|
48. מכיר את כולם הכתבה הייתה צריכה להיות בעיקר על קיסר וכל השאר
|
|
|
49. חוויה מגניבה...אזור אותנטי, אוכל טעים. מומלץ!
|
|
|
50. אבוקסיס חייבים חלוץ במקום ולאסקיס
חבל העונה נהרסה בשבוע וחצי
|
|
|
51. 25 שקל שיפוד?? רק מטומטם קונה שם
|
|
|
52. אין בתקווה ולו יעד קולינארי אחד ראוי
לפני שנים התקווה הייתה מוקד עליה לרגל לשיפודיות שגשו את רחוב האצ"ל ואת סמטאות השוק ,היום השיפודיות פחות אטרקטיביות וגם האיכות שלהם לא מה שהייתה בעבר. מוכר הסמבוסק שיושב תמיד באותה פינה ולא נודד ולא בטיח יכור לכם סמבוסק חם ,רק תהיו מוכנים לצרבת שתובא אח"כ ,המשקה הירוק הזרחני שהוא מוכר רק יגביר את הצרבת.בדוק. שווה לבוא לשוק כדי לקנות פרודוקטים ,למעשה זה השוק האותנטי היחיד שנותר בתל-אביב. יש דוכני פירות וירקות טובים,חנויות תבלינים מצוינות,כמה מאפיות חביבות. אבל לבוא לאכול שם? פשוט מיותר לחלוטין
|
|
|
53. ייזרמו לשולחן רסק עגבניות וחריף? באמת כתבת ייזרמו לשולחן?
|
|
|
54. 22 ש"ח ל50 גרם קבב כאשר ק"ג עולה 35 שקל!
לא יודע כיצד סעדתי בחלק מהמקומות הללו בעבר. ותבדקו את סטטיסטיקת הסוכרת בקרב תמנים; זה יעזור לכם אם לאכול את הבצקים הללו, אשר כל כך שונים בהרכבם ודרך הכנתם מאלו שאכלו בתימן
|
|
|
55. החומוס בפולס לא פחות ממדהים.
|
|
|
56. מרק שעועית ב- 40 שקל?????
מסעדת פועלים?
|
|
|
בהחלט אחת החומוסיות.
באחריות
|
|
|
58. מסעדת ניסים קבב מס 1 בארץ!
למה לא היזכרתם את ניסים.הקבב מס 1 בארץ.מול תבליני נעמה....
|
|
|
חוץ מהמסעדות, הפנימית הקולינריות בשוק הן דווקא המעדניות (במיוחד מעדני עופר שעושים חמוצים מדהימים ואת העמבה הטובה בארץ) וחנויות התבלינים כמו נעמה.
|
|
|
60. אין על האוכל שלנו בעולם...
נמצא בארצות הברית כבר 5 שנים ונגעל מהאוכל התעשייתי כאן הרגתם אותי עם הכתבה ועשיתם אותי רעב מת חחחחח
| |