אוכל  מדורים  חדשות האוכל
אלרן שרפלר מעזורה: "האוכל שלי הוא לא גימיקי"
תיקי גולן
פורסם: 12.01.18, 17:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 286 תגובות ב-163 דיונים
31. יוסי בנאי ועזורה, הנה השיר
יואב   (12.01.18)
https://youtu.be/8G505x2ZGRU
32. טעים אבל יקר יקר יקר! אין הצדקה למחירים האלו
אלרן תתעורר!   (12.01.18)
33. אני לא מצליח למכור בזול, אאלץ להעלות את המחירים
פלאפל ב400 שקל ,   רק היום, אני הולך...   (12.01.18)
34. קונה הכל באיביי, אוכל רק באושר עד.
(12.01.18)
35. לא מוכן לשלם מחיר נפוח! בעיה שלו.
(12.01.18)
36. ״העוף שלנו אורגני״ .. אתה רציני!!?? מצפה שנאמין לזה??
אודי   (12.01.18)
מה זה הבדיחה הזאת? לפחות תגיד שאתה קונה עוף ללא אנטיביוטיקה , אבל עוף אורגני? חחחחח
37. בהצלחה, בקרוב תגלו שאין פראיירים
simona   (12.01.18)
38. יקרן ברמות. בבכור את שושי ארוחה מפנקת יותר בחצי מחיר
טל   (12.01.18)
אני עובד באיזור. יש שם מסעדה רוסית, טריפולטאית ולשעבר פרסית מצויינות שעולות הרבה פחות. מסקנה- יש לו בעיה בניהול עסק.
39. כל עוד שמאחורי מסעדת עזורה עומד עיראקי אני מתרחק מזוהמה ופיג
(12.01.18)
40. מה אתם חושבים שאתם מוכרים זהב ???????
בבר אסולין   (12.01.18)
מי אמר לכם לשלם מליונים שכר דירה,
אני אשתי ו2 ילדים מארוחה צנועה מגיעים מינימום 400 שקל,בסכום הזה אשתי מבשלת חצי שבוע ארוחות מלכים,
תישארו אם הסחורה שלכם שתירקב בסירים !
יקרנים כולכם !
41. הסרטים מדהימים
ליהי   (12.01.18)
מרתק, אחלה קונצפט וביצוע!
42. יש לכם את זה ביותר ממומן?
נדב   (12.01.18)
מה נסגר? גם יקר וגם מתבכיין לקחו לי שתו לי ואני לא מרוויח מאוכל, נו באמת..
43. ממשלה שרק מעלה מיסים
קובי   (12.01.18)
רק מיסים על גבי מיסים שמתגלגלים על העסקים שמגלגל את זה לאזרחים ממשלה שצריך להעיף לא רואה אף אחד ממטר וכך עסקים ימשיכו להיסגר
44. נראה שיובל בנאי ואלון אבוטבול הופרדו בלידתם..
(12.01.18)
45. מכיר תמשפחהו בחור חרוץ אוכל טעים מקטמון ירושלמי
שי   (12.01.18)
אין על ירושלים השוק העיראקי מחנה יהודה מאכלים מזרחיים ריח של בישולים כל יום חמישי שישי אין על קטמונים ימותו הקנאים
46. עזורה מסעדה מספר 1 בירושלים
אסף   (12.01.18)
מסעדה איכותית ביותר. כל יום מכינים אוכל חדש. אין אוכל מיום לפני.
רמת הניקיון הכי גבוהה . אוכל נקי, איכותי, עם מיטב המוצרים, בשביל איכות צריכים לשלם.
לא רואים אף אחד ממטר.
שאפו גדול לשאבי שרפלר מעזורה ירושלים.
אלוף העולם בבישולים. אלרן למד ממנו.
שאבי ורוני שאפו. תמשיכו בדרכם.
כל המלעיזים תאכלו חומוס עם ליסטריה וקוליפורמים .

47. כל הכבוד לך
עמית בעל מסעדה ותיקה   (12.01.18)
אתה צודק בגדול
אסור לעבוד עם תן ביס וסיבוס
זה מחלה לעסק
כל מנה בשביל שתוכל לשרוד
חיבת לעלות פי 4וחצי
עדיף שיגידו שאתה מנייק גנב
מאשר שתגיע לפשיטת רגל
הלקוחות שלא מוכנים לשלם
תשתין עליהם שילכו לאכול
בזול איפה ששמים להם אוכל
שמסכן את הבריאות שלהם
הידע שהעברתי לי ידעתי אותו
תמיד ובזכות הדברים שלך
שאמרת בכתבה גרמת לי לגדל
ביצים ומהחודש הקרוב אני הולך
להרים מחירים ולזרוק את תן ביס
וסיבוס ושיהיה לך בהצלחה
רואים שאתה בעל מקצוע
ולא איזה מנייק שבא להפריע
לענף המסעדות ונותן מחירי זנות
וסוגר עם חובות עתק לספקים
אנחנו בענף שעובדים קשה מאוד מאוד
ומי שלא מעריך אותנו כספית נשתין עליו
48. מסעדת האוכל הביתי הטובה בארץ!!
עזורה הירושלמית   (12.01.18)
49. הוא לא מחייך מי בכלל רוצה להתקרב אליו
עזיז   (12.01.18)
והוא גם לא מסורק
50. עוף רגיל לא עולה 35 שקלים
(12.01.18)
עוף שלם בסיטונות 13 ש"ח לקילו. נטו הבשר כ-20 עד 22 ש"ח. ספר סיפורים
51. אפילו 300 שח יבואו לא לפחד תרביץ
(12.01.18)
52. תל אביב ומסעדה זה מתכון לכישלון
28 חודשים   (12.01.18)
אחרי 28 חודשים ושריפה של 1.5 מיליון אנשים סוגרים. זו הסטטיסטיקה
53. טעים אבל בגדול - התיבול די זהה בכל המנות
עדי   (12.01.18)

54. מסעדה לאשכנזים שלא מכירים אוכל.למזרחיים,זה רגיל....
תשלמו,תשלמו...   (12.01.18)
55. ממ
אנינת טעם   (12.01.18)
האוכל של שרפלר נדיר, שנשאר טעם של עוד ועוד... והאנרגיה במקום ממכרת אין על עזורה
56. בוא'נה הוא חרטטן ברמות
ג'יזס   (12.01.18)
אין לו מושג מה זה הפרסומת הזו הא? משמיים נפלו עליו סלבים שהתנדבו לקדם לו את המסעדה הא? ואח"כ הוא הולך לפרסם את הפרסומת מתנה הזו בדף הפייסבוק ששורה קודם הוא טען שבכלל אין לו. גם הכתב של הכתבה הזו פלש אליו הביתה ודרש לראיין אותו, זה בדוק!
57. מקסים. אגיע.
אורי תל אביב.   (12.01.18)
58. לא
Ben   (12.01.18)
משהו ! ביקרנו בארץ ואכלנו בעזורה מחנה יהודה האוכל היה סביר והמחיר יקר ולא הגיוני ! אז היינו פעמיים ״פעם ראשונה ואחרונה״
59. מי שחושב שיקר כאן שיעשה חשבון.
שמעון   (13.01.18)
כמה עולה לבעל המסעדה להחזיק מסעדה ליום מבלי לקחת בחשבון את ההשקעה הראשונית.כשבוכים על המחירים במסעדות שישאלו את עצמם למה הפרודוקטים בארץ יקרים פי 3 מאשר באירופה.שישאלו כמה עלות פועל אחד במסעדה,שיבדקו למה שכ"ד למטר גבוהה יותר ממנהטן בניו יורק,,.שישאל כמה לוקחים השלטונות מבעל המסעדה מכל שקל שהוא מכניס.שישאל למה הבנקים שודדים לאור היום את בעל העסק.שישאל למה אורך חיים של מסעדה בישראל בבמוצע לא יותר מ12 חודש.מי שרוצה לאכול טוב וזול שיסע למזרח אירופה או מזרח אסיה ולא בישראל.
60. אני נוסע לעזורה בירושלים באוטובוס ויוצא יותר זול
קובי   (13.01.18)
והמנות יותר גדולות.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה