|
31. סנדוויץ מעל 40 ש"ח.....משוגעים,תרדו מהגג.
|
|
|
32. מי צריך לאכול כל כך הרבה לחם?
ולשבוע בפעם אחת לכל היום. לא תודה
|
|
|
33. מחירי האוכל בארץ חסרי פרופרציה
אופיר , |
תל אביב |
|
(11.02.18) |
מה מתרגשים חצי כחכר לחם עם קציצות דגים נימוחות , זוהי כתבה ממומנת רק לפי העסקים אפשר להבין ,הפכו את כל מסעדות הפועלים בארץ לחצי מסעדות שף , אחרי זה מתפלאים שעסקים נסגרים . כריך ב63 שקלים בשוק הכרמל המסריח .בקצה הזה גם את האוכל שלנו נאכל רק בחול ונזמין און ליין .לצורך השוואה בבוקריה או סאן מיגל 2 שווקים מאד מפורסמים וקצת פלצניים בספרד, אפשר לשבת על ארוחה עם כוס יין ב63 שקלים . בושה מה הכתבה הבאה בוריק הפלאים ממחנה יהודה ?
|
|
|
34. לכל אוכלי הקינואה והגזר.כתבה זאת לא בשבילכם,לכן אל תגיבו.
דעתכם לא מעניינת |
|
|
(11.02.18) |
|
|
|
35. לתושבי תל אביב,יש את ניו דלי בכניסה לדיזנגוף סנטר, ב -25 ש"ח
וזה לא פחות משביע וטעים! יש גם את המרקט, גם בקינג ג'ורג' עם תבשילים מעולים ומשביעים! ואת הפלאפל ליד גוד פארם ב - 6 שקלים בלבד למנה!!! מי שמשלם יותר מ-40 שקלים לסנדוויץ' פראייר. פשוט עושק!!
|
|
|
36. וואו. לחם עם בשר טחון ובצל ב-63 ש"ח !? נשמע מדהים
|
|
|
37. אין על ציונה וגוזל
ציונה כבר לא שם |
|
|
(11.02.18) |
טעים
|
|
|
בקטע על גוזל וציונה יש לינק לכתבה על המסעדות הטובות של פתח תקווה. גוזל וציונה לא שם.....
ליצנים.
|
|
|
39. גוזלן וציונה...ניסיתי אחרי ששמעתי שבחים
באופן אישי ממש לא אהבתי.
פשוט לא טעים
|
|
|
40. למה להסתפק בחצי כיכר אם אפשר להשתמש בכיכר לחם שלמה 1 קילו ?
|
|
|
41. הכל מחוויר לעומת סנדוויץ הרוסטביף הכשר המפורסם בניו יורק
שגם עולה פחות מהמנה הכי זולה שהוצגה פה. ברח לי השם של המקום אבל זה המקום הראשון שהלכנו לאכול בניו יורק...איזה תור, כמעט כמו הסופ נאצי. בקיצור, במחירים האלה לא פלא שכולם לומדים לבשל לעצמם בארץ.
|
|
|
42. על כריך "הפרה המשוגעת" יכול להשתלט רק "ד"ר שקשוקה" ...
|
|
|
43. אכילה בהמית בנוסח ארצות המוצא שלכם
האיסלמיות
|
|
|
44. אוכל פועלים זול, כולה 10 יורו לסנדוויץ כמו בשוויץ
איזה זול ואי מזה בא לי, אבא שלי מיליונר...
|
|
|
45. מצטער אבל ציונה וגוזל תפל ולא טעים
|
|
|
46. כל המקומות שמופיעים בכתבה שילמו כנראה
|
|
|
47. מדינת הגנבים, והאנשים
המפגרים שמוכנים להיות פראירים ולעזור לגנבים להמשיך לגנוב . רק בישראל כריך יעלה כמעט 50 שח ומעלה.
|
|
|
48. מה רע בפלפל וסלט כמו בן תרבות בצלחת? בשביל מה
להיות חזירים ומגעילים?
|
|
|
49. קציצות קבב בצלחת ב שומר. עם קצת ירקות
יותר מ 60 שקל. מכינים לך את האוכל בידיים 3 מסתננים.
ואחרי שישבתי על הבר שאלה אותי בחורה שפנתה אלי רק כשביקשתי חשבון. מה עם טיפ ? שאלתי אותה איזה שרות קיבלתי שמצדיק טיפ? סודני שאירגן את הקציצות שם אותם בצלחת ונתן לי. לא היה כל שרות. והחצופה הזו בלי בושה מבקשת כסף על שרות שלא נתנה.
לעולם לא עוד. ב65 שקל אפשר לשבת לעיסקית באחלה מסעדות. ולא בדוכן מסתננים בשוק הכרמל. שוק אמור להיות זול. לא מחירי צפון תל אביב. בושה.
|
|
|
50. איך שלא עוטפים את זה - מגעיל ומבחיל. ביאסתם.
|
|
|
אחד הכריכים הטעימים שטעמתי בחיי. רוב היום מפוצץ שם, אבל שווה כל רגע. גם לסבא גבטו כריכים מעולים כמו הפרה- ספקטיה המעולה. בקיצור מומלץ בחום למי שמגיע לב"ש ורוצה כריך איכותי.
|
|
|
52. התיאור המופלא ביותר של לחם ממולא הוא בספר ״בביתו במדבר״
של מאיר שלו, יש שם תיאור שפשוט אסור לקרוא על בטן ריקה של מילוי לחם על ידי הסתת, מכל טוב פשוט וזמין, לחוץ היטב בין שני אבנים, מתחמם מהשמש.., נפלא.
|
|
|
53. " השוק" באשדוד של השף רני אלבז, חובה, מעולה!!!
רני שף מעולה, האוכל טעים ברמות על, ללקק את האצבעות, מוגש יפה, תמיד אסתטי ונקי ותמיד תמיד טרי בכל פעם שאני שם אני נהנית מכל ביס ורגע. פשוט חובה לאכול שם!!!! רני אתה מלך!!!!
|
|
|
אפילו אני לא יכולה "לאכול" דבר שכזה!...
|
|
|
55. אני עושה לי כריך בבית ושמה בפנים הכול בכלום כסף
|
|
|
56. ואחר כך בוכים .. אחת מכל 10 מסעדות סוגרת
ברור ! עם מחירים כאלו ..
|
|
|
לפרסם כתבה כזו בלי להתייחס ל"שושי את בכור" בפרדס כץ? סנדוויץ החריימה הטוב ביותר לפחות באזור המרכז. והם קוראים לזה "פרוסה"!!!!
|
|
|
58. מקומות מומלצים במרכז ירושלים, שווים לכל נפש
קודם כל, שלוש פלאפליות נהדרות: 1. "שלום פלאפל" בבצלאל, טעים ואיכותי. 15 בפיתה, 17 בלאפה. 2. "הפלאפל של שלום" ליד התחנה המרכזית, 50 מ' מהכניסה לתחנה, במורד הרחוב. טעים בטירוף, איכותי ועשיר. 10 בפיתה, 15 בלאפה. 3. "פלאפל עופר" בחבצלת, כשבאים מיפו, 50 מ' משמאל. פלאפל מטורף!!!! יש רק בפיתה, עולה 16 או 17. פיתות ענקיות, פלאפל טרי, טעים, נקי, מיוחד. בר סלטים איכותי, בייתי, נקי ועשיר. מקבל פיתה עם חומוס וכדורים, והסלטים חופשי. יש גם קעריות לסלטים בצד. מומלץ.
בשרי בשוק מחנה יהודה- "מיצ'י". בשרים נהדרים בג'בטה, רוסטביף, סינטה, מנות ענקיות. חזה עוף בתיבול מיוחד. הם יוצרים טעמים מיוחדים בכל מנה, שלא טעמתי באף מקום... לחזה עוף שלהם יש טעם של מעורב ירושלמי, הסינטה אלוהית. קבב והמבורגר תוצרת בית. סלטים ורטבים בייתיים. יחס נהדר! שני אחים מקסימים, צנועים. מחירים? 17 שח להמבורגר 100 גר', 25 לקבב או חזה עוף מטובל, בג'בטה ענקית. סינטה או רוסטביף אימתניים בג'בטה, 30-35 ש"ח. חוויה חוויה...
|
|
|
מי אוכל היום כך כמו בהמות עברו הימים האלה שאוכלים כך כדי לשבוע כל היום
|
|
|
60. במחירים כאלו עדיף פיתה עם פלאפל
| |