|
1. מה בנוגע לתבנית מלבנית של אינגלישקייק למשל?
|
|
|
2. יאמי הערב אני מכינה ובא לי טחינה לניגוב לידדדדדדדדדדדד
|
|
|
3. כל המתכון לקידום קפסולת קפה??? עלית השתגעו או מה?
קפה בלחם זה מגעיל , |
ועוד בטעמים. איכס! |
|
(05.02.18) |
|
|
|
4. לטבול עם שמן זית ובלסמי או זעתר
|
|
|
5. ראיתי שמרים, ירד לי כל החשק, תביאו מתכונים
של לחם מתערובת בחושה ו...לתנור
|
|
|
6. ההערות היחידות שאני נגד זה הן: 1. יותר מדי מלח ~ = 150 מ"ג נ
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(05.02.18) |
ההערות היחידות שאני נגד זה הן: 1. יותר מדי מלח ~ = 150 מ"ג נתרן בכל פרוסה. 2. הקפאין של האספרסו. כו כן יש לנו את 3: נגד שמרים. להוסיף עוד נתרן וכימיקלים לתוך הגוף. איזה מין טעם יש ללחם, אלא אם כן זה נעשה עם שמרים, או בצק חמוץ? - הטיפש נשאר טיפש ...
|
|
|
7. ניסיתי איזה מגניב מגניב מגניב ואכן טחינה מתאימה בול לניגוב
|
|
|
8. אפשר להחליף את האגוזים במשהו אחר?
|
|
|
כיצד ניתן לכסות עם נייר אפייה בתחתית ובצדדים ?
כאשר משתמשים במילה כיסוי הכוונה להניח מעל.
|
|
|
10. מה אפשר במקום קפה??? שונאת קפהההההה
|
|
|
11. מה זה השטויות האלה להכניס קפה ללחם?! נו באמת...
| |