אוכל  מדורים  חדשות האוכל
לחם אגוזים ללא מיקסר וללא לישה
רחלי קרוט
פורסם: 05.02.18, 11:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-11 דיונים
1. מה בנוגע לתבנית מלבנית של אינגלישקייק למשל?
תוהה   (05.02.18)
2. יאמי הערב אני מכינה ובא לי טחינה לניגוב לידדדדדדדדדדדד
אן ,   ת"א   (05.02.18)
3. כל המתכון לקידום קפסולת קפה??? עלית השתגעו או מה?
קפה בלחם זה מגעיל ,   ועוד בטעמים. איכס!   (05.02.18)
4. לטבול עם שמן זית ובלסמי או זעתר
סוף הדרך   (05.02.18)
5. ראיתי שמרים, ירד לי כל החשק, תביאו מתכונים
ז׳קלין   (05.02.18)
של לחם מתערובת בחושה ו...לתנור
6. ההערות היחידות שאני נגד זה הן: 1. יותר מדי מלח ~ = 150 מ"ג נ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (05.02.18)
ההערות היחידות שאני נגד זה הן:
1. יותר מדי מלח ~ = 150 מ"ג נתרן בכל פרוסה.
2. הקפאין של האספרסו.
כו כן יש לנו את 3: נגד שמרים. להוסיף עוד נתרן וכימיקלים לתוך הגוף. איזה מין טעם יש ללחם, אלא אם כן זה נעשה עם שמרים, או בצק חמוץ? - הטיפש נשאר טיפש ...
7. ניסיתי איזה מגניב מגניב מגניב ואכן טחינה מתאימה בול לניגוב
ענת ,   גבעתיים   (08.02.18)
8. אפשר להחליף את האגוזים במשהו אחר?
(08.02.18)
9. טעות לשונית
איילסקי   (17.02.18)
כיצד ניתן לכסות עם נייר אפייה בתחתית ובצדדים ? כאשר משתמשים במילה כיסוי הכוונה להניח מעל.
10. מה אפשר במקום קפה??? שונאת קפהההההה
(18.02.18)
11. מה זה השטויות האלה להכניס קפה ללחם?! נו באמת...
אלונה   (22.02.18)
חזרה לכתבה