|
1. העלו מחירים וירדו ברמה. חבל היו מסעדה מספר אחת
היום לא ורואים כי כבר אין תור.
|
|
|
2. ואו איזה ידיעה מצמררת איך נוכל לחיות עכשיו
בון אוכל , |
תל אביב |
|
(07.02.18) |
|
|
|
3. אין עובדים = אנחנו לא מוכנים לשלם מספיק
תשלם מספיק - יבואו עובדים.
|
|
|
4. אכלתי שם, חוץ משם מפוצץ אין שם כלום
|
|
|
5. זיבולי מח, רק לא נעים להגיד "אין בשעה הזו סועדים" כאילו זה ב
בעיה לחייב כל מלצר במשמרת לילה אחת.
מלצר שלא מעוניין, שלום שלום ואל תבוא לי בחלום, יש רשימת המתנה של מאות סטודנטים שחולמים למלצר בבראסרי.
|
|
|
6. המסעדה מעולה, כמו כל המיזמים של החברה הזאת.
אין מנה אחת שהיא לא שלמות.
|
|
|
7. למה צריך לשלם 15% טיפ כשבמדינה מתוקנת משלמים אם רוצים
שבעל המסעדה ישלם משכורת מכובדת ואז יבואו לעבוד למה שהאזרח יממן את שכר העובדים ממש מעסיקים אנשים בחינם! בושה רק בישראל!
|
|
|
"...הבראסרי זה משאבת כוח אדם, זה כמו תחנת רכבת. זה עסק שמעסיק הרבה עובדים והוא מאכיל מעל אלף איש ביום." "מאכיל.." כאילו שהוא בית תמחוי. זה עסק!! אתה לא עושה טובה!!!!
|
|
|
9. אוי אוי אוי מה יהיה עכשיו? איך נחיה?
איריס , |
אכלנית |
|
(07.02.18) |
|
|
|
10. תתחילו לשלם אז יבואו עובדים
יש מספיק אנשים שיסכימו לעבוד בלילה תמורת תשלום הוגן. ברור שאף ישראלי לא יעבוד בשכר של מהגר סודני
|
|
|
אכלתי שם ביומלדת ולא הרגשתי משהו מיוחד מסעדה סטנדרטית ולא מיוחדת
|
|
|
12. תמשיכו להשאיר עובדים זרים בארץ מתכון לאבטלה
|
|
|
13. מסכימה לגמרי, מחירים גבוהים ורמה בינונית
|
|
|
|
|
כאשר עובד בישראל יעבוד כמו שצריך לא יצטרכו מלא עובדים, צריך רק עובדים יעילים. וכן "מבקש מקלט" הוא עובד זר, זה שהמקומות האלו בחרו להתעלם מהחוק זו בעיה שלהם.
|
|
|
16. המקום השווה בעיר
עדה יורמן , |
תל אביב |
|
(07.02.18) |
הבראסרי היה ונשאר המקום השווה בעיר.
|
|
|
17. "בליינים רעבים" - אתם רוצים להגיד לי ששיכורים נכנסים למסעדה?
|
|
|
18. מילא היו סוגרים לצמיתות, אבל זה באמת מצריך כותרת בYNET?
|
|
|
19. טרול מקלדת. אני לקוח קבוע ואין על האיכות והעקביות של הבראסרי
לך תפתח מסעדה ותדבר
|
|
|
20. אסף תמשיך לעבוד כטוקבק. אתה טוב בזה
|
|
|
21. בכתבה אחרת הם פשוט הסבירו שהלוקיישן גרוע והם רוצים לעבור
אז מה אתם מקשקשים |
|
|
(07.02.18) |
תגידו שהמיקום כבר לא חזק כמו פעם וזהו. למה לקשקש על מחסור בעובדים.
|
|
|
22. תפסיקו עם השטויות של לשלם יותר לעובדים
אני מחפש מלצרים במקום שהממוצע שלהם הוא בסביבות 90 לשעה ובקושי מוצא אנשים ראויים. שוטפי כלים עובדים הרבה שעות אבל מרוויחים מעל 10000 לחודש. המשכורות גבוהות אבל אין ישראלים שמוכנים לעבוד בזה. עכשיו אני יכול גם לשלם 100000 בחודש לשוטף כלים אבל מה יהיה מחיר המנות? בתמחור המנה יש גם משכורות למארחת,ברמנים,טבחים,מנהלים,שוטפים,הוצאות קבועות,חומר גלם,פחת,היטלים למדינה,היטלים לעירייה,חשמל,ארנונה,מים,גז וכו' אבל בתכלס כל סועד רוצה לשלם מינימום,(ובצדק) אז איך נעלה משכורות גם גם ככה אחוז הרווח נמוך עד לא קיים בחודשים מסוימים?
|
|
|
23. ממש בוכה כאן, מה נעשה?
|
|
|
24. יהיה קשה מאוד. למה?????
אני מציע שימכרו סטייק פילה ב-199 שקל. כי ב-189 שקל זה לא משתלם. ככה שמעתי לפחות.
|
|
|
25. פתחו מקום חדש בהרצל 16 - יעבוד 24/7 ?
יש לי הרגשה שפשוט מעבירים את הלקוחות (מהלילה) למקום החדש ... ימים יגידו !
|
|
|
26. באמת שרדו הרבה זמן..אז מה?! אות ראשון לקריסה?
|
|
|
27. יש עובדים בשפע אך לא בחינם
יש עובדים בשפע שבעלי הבית ישלמו
ולא יחפסו עבדים ללא תנאים וסכר הולם
|
|
|
28. נצלנים יש עובדים תפסיקו לעשוק
|
|
|
29. תשלמו, אז יהיו עובדים. קמצנים
|
|
|
30. נימהס לנו כבר מי כול המקומות שמוכרים לא כשר!
| |