|
1. בן אדם נוראי! בזוי ממש
מלצרית שעבדה אצלו |
|
|
(09.02.18) |
לא מגיע לו כתבה ושתציירו אותו, כמבויש ונחמד... רושפלד כלום לידו
|
|
|
|
|
להיות עצמאי זה לא קל אתה משלם את המקסימום לביטוח לאומי ולמס הכנסה בסוף אתה בלי פנסיה אם לא שמרתה. שאתה חולה את עובד אין חיי משפחה כמעט אין חברים אתה עובד יותר שעות מכל עובד ובסוף החודש התמחור שלך לשעה אינו מגיע למינימום! אין כמו להיות שכיר!
|
|
|
4. השף מספר אחד
יונתן שטיין כהן |
|
|
(09.02.18) |
ניצן, אתה אלוף!
לא היה לי שף שהיתה לי תקופה טובה יותר מאשר איתך...
לא נשכח את הסרווסים הקשוחים בשבתות בבוקר ב"גרקו"...
תן בראש!
|
|
|
5. עוד אחד מתפרני תל אביב
עיר התפרנים . רק הרצליה פיתוח
|
|
|
לא יודע לנהל מבשל כמו ילד חייב כסף להמון עובדים
|
|
|
7. הקעקועים האוויליים האלה....
כאילו שבלי סידרת קעקועים מכוערים לאורך הזרוע,שף (טבח,יענו) בישראל לא יכול לעבוד. אכלתי במיסעדות הטובות באירופה,ולא ראיתי שם אף שף מקועקע כמו איזה בדיחה
|
|
|
כל הכבוד ניצן רק בריאות הכסף שיגע את כל המדינה
|
|
|
9. התמחור של מסעדות בארץ חוצפני !
מתחיל מכך שמוכרים לך ״שליש״ בירה מהחבית ב25שקל ומעלה , בשר במחירם לא הגיונים והישראלים נוהרים רק בכדי להראות שיש להם :) ברור ללכת למסעדה זה סמל סטטוס חחחחחי רק בישראל
|
|
|
10. יא טאמבל. תראה לי שף שיש לו מסעדה באמת
בלי משקיעים ושותפים שמשלמים לו משכורת. עם המס ההכנסה הישראלי והשוק התזזיתי אין אפשרות למסעדה יציבה
|
|
|
11. תשלמו לישראלים 68 לשעה
המסעדנים בוכים, יש מלא ישראלים שתמורת 68 לשעה נטו ירוצו לעבוד!
|
|
|
12. יש בארץ מסעדות שהן מכונות מזומנים ! פשוט צריך לדעת גם לארח
ולהבין ששירות מעולה ומלצרים טובים חשוב לא פחות מהאוכל
|
|
|
|
|
14. להיות עצמאי בארץ זה קושי ענק
|
|
|
15. בהתחשב שהיום המשכורות גבוהות כדאי להיות שכיר
|
|
|
בן אדם חכם עושה מה שאתה עשית לא צריך שופוני צריך עבודה שמכניסה כסף לבלות עם המשפחה ולחיות משקט
|
|
|
את מי בדיוק מעניין הסיפור הזה
|
|
|
|
|
19. אחי, סושי סמבה לא היתה שלך, זו גנבה ולכן קיבלת תביעה
ואהבתי את המקום |
|
|
(09.02.18) |
אהבתי את סושי סמבה, גם בישראל וגם בניו יורק, חבל שסגרו את המקום ברמת החיל אבל חייבים לומר את האמת, לא שילמת עבור המותג , ובצדק תבעו אותך. חוץ מזה המון הצלחה
|
|
|
ידידיי השפים קצת הגזמתם, האגו התנפח יתר על המידה. עם כל הכבוד, אתם לא רופאים דגולים או כל מקצוע אחר בעל השפעה משמעותית וחשובה בחברה הישראילת. עם כל הכבוד, בסהכ עומדים ומבשלים, אז בבקשה, כנסו לפרןפורציה
|
|
|
|
|
22. הפכתם את השפים לאיזה סוג של אלים
והם לא. הם רק שפים. מכינים אוכל. הם לא מהנדסים, רופאים, מומחים, דוקטורנטים. וכל התחום של האוכל והמסעדות הוא תחום נוראי, הרבה ניצול, לחץ, פוזה, עבודה קשה שלא שווה את זה וכו...
|
|
|
23. הסניף את כל המסעדה לאף
|
|
|
24. ל6 לא יפה אח שלי גם אני עבדתי אם אנשים לא קלים
|
|
|
25. אנקונינה גמר אותו גנב את כל הכסף
|
|
|
26. ומה רע להיות שכיר ?! רובה המכריע של האנושות שכיר .
|
|
|
|
|
28. לשמור על פשטות זה שם המשחק
אבל להוסיף תחכום כי זה מה שאנשים מחפשים.
אופן ניהול מסעדה זה דבר עליון, בשביל זה יש מנכלים שמומחים בניהול, לדעת לבשל זה מרכיב חשוב בסיפור אבל כל אחד יכול ללמוד לבשל.
תהיו אחראים.
|
|
|
כמה שאתה צודק כשאתה מזהיר את הצעירים הנלהבים הללו שעובדים בתור מלצרים ברמנים ואחמ״שים וחולמים על מסעדה משלהם הולכים ולוקחים הלוואות ובסוף מתרסקים היום במדינה אף אחד לא רוצה לעבוד ואם אתה לא בעסק אז העובדים הורסים לך את המקום והמשכורות הגבוהות והטבחים שלא מתעוררים רק מי שהיה שם יבין אבל תמיד יקום פרייר חדש עם חלום מטומטם
|
|
|
אם רק הייתי רואים איך מכינים את האוכל הסלט והכל עם הידיים בלי כפפות השפים דוחפים את האצבעות לכל מקום באוכל וטועמים ואז שוב טועמים אחרי שמצצו את אצבע שלהם ונגעו באף קייצר באחריות לאכול רק בבית או במקומות שממש בדקתם את הניקיון וגם תבדקו טוב טוב את הרשתות הגדולות לנדוור וכאלה
| |