|
|
|
2. עורכי ואלה - נא לקרוא ולהבין את ההבדל בין שף לטבח. כל
הנזכרים מעלה הם טבחים
|
|
|
הענף הזה במצוקה קשה מאוד, מחסור חמור בכוח אדם, ירידה במקצועיות, מתח רווחים שהולך ונשחק(לעשרה אחוז שבכלל מרוויחים), היטלים דרקוניים על העסקת זרים, שומות מפלצתיות רטרואקטיבית, ועדיין פראיירים לא מתים, הם רק משקיעים בשפים מיוחצנים.
|
|
|
4. התבלבלתם עומר מילר זה לא שף
זה כוכב אינסטגרם
|
|
|
כל המיסעדות בארץ מלוכלכות, והאוכל מיוצר עים חומרים ירודים, והמלצרים לא מיקצועים.
In NY for 30 years and never heard of Nur.
|
|
|
6. מה שלא כשר פשוט חבל על הזמן והמאמץ
חוטאים ומחטיאים לא יראו ברכה במקום
|
|
|
|
|
8. איזה להיט של ניו יורק בדיוק? שאף אחד לא שמע עליו פה
ניו יורקר , |
ניו יורק סיטי |
|
(28.02.18) |
למה אתם מדינה של וונהביס לכו ותעשו משהו משל עצמכם פעם כל כך דבילי פפפפפט
|
|
|
9. "מעניק לישראלים הזדמנות"
נראה לי שקצת נסחפתם בניסוח
|
|
|
10. עוכר ישראל! להחרים!!
להחרים את המסעדה !!! |
|
|
(28.02.18) |
שמאלני קיצוני מאיר
|
|
|
11. בולשיט שיבואו לטעום את האוכל של אמא שלי
|
|
|
12. למדו כל החיים לבשל בסוף פותחים שווארמה בינונית
|
|
|
13. איכס אדוני. לא הצליח בניו יורק אז תקעו אותו פה?
למה?
|
|
|
שגב משה בבאר שבע אכזבה קשה. מחיר גבוה, שירות וחוויה נמוכים. צפוף ורועש. למה כל צמחית הפלסטיק? לא נחזור!
|
|
|
|
|
16. מה הקטע של אדוני עם השמות הערביים למסעדות שלו? התחרפן לגמרי
למי הוא מנסה ללקק? , |
הערבים לא יאכלו אצלו |
|
(27.02.18) |
איכס
|
|
|
17. עומר מילר בחור שעמל. זה העיקר.אדוני בניויורק שם הכל פתוחחחח
הסודות. שמה שנראה כלפי חוץ זה הסיפור החיצוני. והסיפורים האמיתיים הם מה הנפש רוצה באמת. לאן נוסעים ולמה נוסעים. בתאבון
|
|
|
18. עזבו אותי מהחרטטנים תנו לי לאכול אוכל עממי של סבתות
|
|
|
19. אדוני,חפרת לנו עם המסעדות שלך.מה,הניסיון שלך לא מביא לקוחות?
שיווק אגרסיבי ומגעיל |
|
|
(28.02.18) |
|
|
|
20. אין כמו האוכל בישראל! דבר אחד טוב (אם כי יקר)
|
|
|
|
|
22. בבקשה בבקשה לא עוד עומר מילר
נמאס מאוכל פומפוזי במחירים מופקעים. הכל אצלו זה רעש וצלצולים. סוסו אנד סאנז המבורגר קטנטן במחיר לא הגיוני של מסעדת שף. ובאמת לא משהו בכלל.
|
|
|
23. כשרות לא בבית ספרנו, לאסור כשרות והמונופול במדינת תל אביב
|
|
|
24. מקווה שאדוני לא יגיש את העוגה שנראית כמו שדה קרב
מה שהביא למאסטר שף....יצירה מכוערת שספק אם מישהוא אכל...נו באמת...
|
|
|
25. שיהיה לכולם בהצלחה. אני אמשיך לאכול כמו רוב עם ישראל
ליאור , |
תל אביב |
|
(28.02.18) |
בבית או במסעדות עממיות. להוציא 240 ש"ח לארוחה זה קצת יותר מדי.
|
|
|
|
|
גמרו עם הקולינריה בישראל. אוכל כשר מלוח ויבש בלי נשמה בלי חמאה בלי שמנת קינוחי פרווה. דתי אחד בחבורה וכולם סובלים. והשפים מתיישרים כדי להתפרנס. צריך חרם חילוני על מוסדות כשרים. בדיוק כמו החרם דה פקטו של הדתיים על כל מה שאינו כשר.
|
|
|
28. אין לי כסף למסעדות. עובד קשה ולא סוגר ת'חודש
|
|
|
|
|
30. השפים נהיו גיבורי תרבות
קשקוש בלבוש מה זה החרטא הזו? מעניין שמאז שגברים נכנסו למטבח נהיה המון רעש בתחום
| |