אוכל  נבחרת השפים  עמוס שיאון
קציצות דגים בבית? זה קל!
עמוס שיאון
פורסם: 07.03.18, 09:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-7 דיונים
1. חבל שלא צירפו מתכון לקציצת הדגים האולטימטיבית...גפילטע פיש
(07.03.18)
2. מי שאוכל אכל או יאכל געפילטע פיש יהיה חכם ותרבותי כהאשכנזים.
קרפיון   (07.03.18)
3. מישהו פעם באמת בישל או אפה דג מקרל?
רוסי   (07.03.18)
ולא קיבל דפיקה בדלת מהשכנים או מהמשטרה על הריח???

נראה לי זה הדג היחיד שדיאטניות שממליצות עליו לא באמת אכלו אותו בחיים, אחרת היה נפתח להן תיק במשרד הבריאות או במשרד איכות הסביבה.
מה שכן, מי שמצליח לאכול אותו פטור כל חייו מ-כמוסות אומגה 3 ו"שמן דגים" במחיר יחסי של אחוז מסויים של כספית וברזל.
4. דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים
שרון ,   רמת גן   (07.03.18)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי. 'נוץ'
5. מניסיון - הכי טובות הן קציצות הדגים המרוקאיות. אפילו יותר
דניאלה, אשכנזיה   (07.03.18)
מהגפילטע פיש המופלאים-נהדרים-האלוהיים של אבא שלי ז"ל הפולני. ולא, אני לא מרוקאית ואפילו לא קרובה של מרוקאים.
6. הפעם בבקשה, בלי קרפיונים...עזבו אותי
קרפיון בתול   (07.03.18)
7. מקור הקציצות
xyz ,   מרכז   (08.03.18)
מהו המעיין ממנו שאבה האנושות את רעיון הכנת הקציצות? ניחוש נכון - העוני, חסרון הכיס הוא שעזר לבני אדם להתחכם, להגדיל את כמות הבשרים / הדגים / הירקות בתוספות עמילנים: תפוח אדמה, תוכה של חלה, פירורי לחם, קמח, קמח מצות ועוד והספיק ל כ ו ל ם
חזרה לכתבה