|
1. הכתב לא הבין, החובזה לא מתיבשת כל כך מהר ותשאר איתנו עד הקיץ
אבל עכשיו יש עליים טריים שיעלמו מהר בעוד כמה שבועות.
|
|
|
2. אבל למה לצלם ילדים רצים ורומסים שדה זרוע!?!?
|
|
|
3. אוכל העוני בהתגלמותו...
מתאים לטבעוני.
|
|
|
4. למה להשליך את עלי הגדילן? - אפשר להוסיף אותן לקציצות או למרק
|
|
|
5. איזה מצרכים הוספת לקציצות הסרפד? - תודה
|
|
|
|
|
7. יש על עלי החובזה חרקים דביקים מאחור , מה לעשות איתם?
|
|
|
8. חוביזה זה אוכל ערבי מאוד מפורסם
עלי החוביזה מתחילים לגדול בעונה הזו והם נמצאים בכל מקום. אפשר לעשות מהם מרק עם פתיתי קמח ומרק עוף יוצא מרק מהמם.
|
|
|
|
|
|
|
11. עלי החובזה מלאים בתולעי הטורנוסרופוס שנדבקות במעיים
ואין אפשרות להפטר מהן שם הן מתפתחות וגורמות לפטריות מסוכנות העלולות לגרום למות בייסורים נוראיים!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
12. מדהים ואיזה כיף שזה טבעוני!!
|
|
|
|
|
14. אפשר גם לסיים את הכיבוש לפחות אם נהניתם אפילו מח'וביזה
|
|
|
15. הכלבה שלי מתעקשת להשתין אך ורק על חוביזות
|
|
|
16. חוביזה אחלה ארוחה מבשלים עם בצל שמן זית
|
|
|
|
|
18. רושפלד יכין גלידה והמטורלל והעגבניות יאפה ממנה מצות לפורים
הבועה התל אביבית מאוד יצירתית בפשיטות רגל
|
|
|
19. נראה ונקרא נהדר. תודה על כתבה איכותית
ומעוררת תיאבון
|
|
|
חוביזה מניבה מעין גרגיר קטן דמוי עגבניה ירוקה. בילדותי שנות החמישים נהגנו לאסוף ולזלול את הגרגרים האלו. מדוע מתייחסים רק לעלים ?
|
|
|
|
|
|