אוכל  מדורים  צמחוני וטבעוני
קוטפים ומבשלים: מה אפשר לעשות עם חוביזה?
חגי לפלר
פורסם: 09.03.18, 09:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 34 תגובות ב-22 דיונים
1. הכתב לא הבין, החובזה לא מתיבשת כל כך מהר ותשאר איתנו עד הקיץ
(09.03.18)
אבל עכשיו יש עליים טריים שיעלמו מהר בעוד כמה שבועות.
2. אבל למה לצלם ילדים רצים ורומסים שדה זרוע!?!?
רותם   (09.03.18)
3. אוכל העוני בהתגלמותו...
(09.03.18)
מתאים לטבעוני.
4. למה להשליך את עלי הגדילן? - אפשר להוסיף אותן לקציצות או למרק
(09.03.18)
5. איזה מצרכים הוספת לקציצות הסרפד? - תודה
(09.03.18)
6. מעולה
אהובה   (09.03.18)
מתכונים נהדרים! תודה
7. יש על עלי החובזה חרקים דביקים מאחור , מה לעשות איתם?
לילך   (09.03.18)
8. חוביזה זה אוכל ערבי מאוד מפורסם
ש   (09.03.18)
עלי החוביזה מתחילים לגדול בעונה הזו והם נמצאים בכל מקום. אפשר לעשות מהם מרק עם פתיתי קמח ומרק עוף יוצא מרק מהמם.
9. נראה טוב! תודה
ניקול   (09.03.18)
10. יאמי
רתם   (09.03.18)
יאמי
11. עלי החובזה מלאים בתולעי הטורנוסרופוס שנדבקות במעיים
דוקטור מי   (09.03.18)
ואין אפשרות להפטר מהן שם הן מתפתחות וגורמות לפטריות מסוכנות העלולות לגרום למות בייסורים נוראיים!!!!!!!!!!!!!!!
12. מדהים ואיזה כיף שזה טבעוני!!
אלמוג   (09.03.18)
13. אהבתי, תודה
שירה   (09.03.18)
14. אפשר גם לסיים את הכיבוש לפחות אם נהניתם אפילו מח'וביזה
אחמד   (09.03.18)
15. הכלבה שלי מתעקשת להשתין אך ורק על חוביזות
(09.03.18)
16. חוביזה אחלה ארוחה מבשלים עם בצל שמן זית
מאמון   (09.03.18)
17. אפשר לקרוא לה חלמית
בן יהודה   (09.03.18)
18. רושפלד יכין גלידה והמטורלל והעגבניות יאפה ממנה מצות לפורים
פושט עורות   (10.03.18)
הבועה התל אביבית מאוד יצירתית בפשיטות רגל
19. נראה ונקרא נהדר. תודה על כתבה איכותית
נורית   (10.03.18)
ומעוררת תיאבון
20. חוביזה
bibi ,   haifa   (11.03.18)
חוביזה מניבה מעין גרגיר קטן דמוי עגבניה ירוקה. בילדותי שנות החמישים נהגנו לאסוף ולזלול את הגרגרים האלו. מדוע מתייחסים רק לעלים ?
21. Mr.
ojwayyzp ,   1   (10.06.23)
1
22. Mr.
ojwayyzp ,   1   (10.06.23)
1
תגובות נוספות
חזרה לכתבה