בריאות  מחקרי בריאות
מחקר חדש: סוג המזונות הזה מעלה את הסיכון לסרטן
ד"ר איתי גל
פורסם: 12.03.18, 11:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 152 תגובות ב-70 דיונים
61. מה רע באבקת חלבון או ביצים??
מוטי   (13.03.18)
62. האריזה הופכת את הלחם למסרטן? או שזה לא אותו הרכב מצרכים בהכנ
ה?   (13.03.18)
63. מה כן לאכול ?
אזרח   (13.03.18)
64. תגובה ל- 47
דוד ,   מרכז   (13.03.18)
כבר 44 שנים שאינני אוכל בשר - או כל דבר אחר שבא מן החי - ואין לי אנמיה ואין לי ממארת. הבריאות שלי מעולה.
65. לחם פרוס מוכרים ארוז, נא לדבר דוגרי
אף אחד   (13.03.18)
כדי לאפשר מכירת לחם כשהוא פרוס חייבים שינוי שיטת עבודה, הוספת חומרים משמרים
בכמות גדולה...
אגב- כמה נתרן יש ב"במבה"? לא יודעים ? יש תבלה על אריזה.
66. ממתי בונים תנור מקמח כוסמין?!
אחד שלא מבין   (13.03.18)
67. אז מה נאכל
חי   (14.03.18)
68. נשאר רק לאכול את הלב
עכ   (14.03.18)
69. דוגל בתזונה בריאה אבל מחקר חרטא
(15.03.18)
70. בערך כל מה שחיילים אוכלים
גל   (15.03.18)
71. מזונות בסיסיים וחומציים
א   (16.03.18)
לתשומת ליבכם -אחד הדברים החשובים יותר, שהרופאים לא מתייחסים אליהם, הוא החשיבות לאכול מזונות בסיסיים יותר מאשר מזונות חומציים. באינטרנט יש רשימה חלקית בלבד. מזונות חומציים יוצרים דם חומצי יותר שאינו ברי ומחולל מחלות שונות.
נדהמתי כשהסתבר לי שאגוז מלך הוא מזון חומצי בעוד שקדים ושקדי ברזיל הם בסיסיים.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה