אוכל  מדורים  בואו לאכול
שבת אצל סבתא לטיפה חלק א': טבית
מיכל וקסמן
פורסם: 13.03.18, 13:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 235 תגובות ב-108 דיונים
31. אין על העיראקים!
מיידלך   (14.03.18)
32. נראה טעים...
בא לי להכין   (14.03.18)
33. גם לי יש סבתא לטיפה. אלופה ואהובה
ליז   (13.03.18)
34. יא חסרה על האוכל והימים
נעלם   (13.03.18)
35. מקסים, מרגש ומעורר תאבון. תודה על המתכון!
נטע   (14.03.18)
36. אוכל עירקי
נאור   (13.03.18)
חלק מהמגיבים אנשים מגעילים וביחוד 2 ו-4 המטבח העירקי עשיר ביותר ומעולה,כשהייתי מזמין אלי הביתה חברים לארוחה שאינם מהעדה היו מלקקים את האצבעות וביחוד האשכנזים שבהם,אז שבו בשקט מגעילים שכמותכם.
37. ביבי אתה אפס אפס אפס מאופס, העם נגעל ממך
משה ,   נתניה   (13.03.18)
38. נראה מעולה - האם אפשר על הפלטה?
חנה   (14.03.18)
39. כתבה מרגשת ומעוררת זכרונות
פריקסה   (13.03.18)
המנהג של השלכת כוס מים בעקבות היוצאים מהבית היה קיים גם אצלנו. בכל יום א' הייתי יוצא לבסיס ואמי ז"ל היתה שופכת כוס מים בעקבותי בחדר המדרגות, כסגולה לכך שאחזור הביתה בשלום מהצבא.
כפי הנראה, המנהג הוכיח את עצמו...
40. ל 4 אתה יודע כמה מדענים עירקים יש ? תמשיך לא..נן
דודו   (14.03.18)

41. איזה תגובות מגעילות יש פה.. גזענים
(14.03.18)
42. ynet גזענים
מגדולין   (14.03.18)
למה לא מצנזרים את תגובות השנאה?
תגובות 2 ו 4 פשוט לזרוע שנאה.
43. טעמים של שבת עם המשפחה
הכי טעים שיש!   (14.03.18)
תודה על המתכון והסיפורים
44. כל הטרחה הזאת והסיפור היפה, והמתכון חובבני.
(14.03.18)
יש למישהו אלרגיה למידות? כמה זה כף גדושה מלח? ומה זה עגבניה בינונית? למה הכל חפ-לפ?
45. תודה רבה
רם   (14.03.18)
סיפור מקסים תודה על המתכון
46. בר מזל
אני   (13.03.18)
שגדלתי במשפחה ערקית האוכל הכבוד במשפחה. הערכים .נותנים לי תחושה של גאווה .שלא תראה בכול בית . כמה נכון שכולם מתגייסים לעזור מתוך כבוד לבן משפחה. אנשים משכילים חכמים וטובים
47. תודה על המתכון נראה מעולה - במה אפשר להחליף את נייר הכסף??
עמי   (14.03.18)
48. מגיבים חארות,לא מסוגלים לפרגן,כמה אופייני לישראלי המצוי.
ניסו   (13.03.18)
49. האוכל העיראקי עשיר בטעמים
יפה אדניה ,   פתח תקוה   (13.03.18)
אין על האוכל העיראקי המגוון והעשיר בטעמים. אני מנחת סדנאות בישול של אוכל עיראקי יש לנו אוכל מגוון מאד. מגוון של מרקים בטעמים חמוץ מתוק עם קובות. מרקים בתוספת אורז. סוגי אורז. קובות למרק, קובות בורגול, קובות אורז ומלכת הקובות קובה עם תפו"א במילוי בשר שקדים וצימוקים.וברור התביט-העוף במילוי אורז וקורקבנים. סמבוסק חומוס, סמבוסק גבינה. ועוד.
50. אידיוט
(13.03.18)
51. ביקשתי מאימוש טבית. אין על האוכל של העיראקים... יאמי...
שירה   (14.03.18)
52. יו גם לי יש דודה לטיפה שעושה טיבית גדוללל
דן   (13.03.18)
53. אוכל וטעם גן עדן
חיים ששון   (14.03.18)
מי שלא מבין לא מבין .
54. בן אדם קטן ונמוך חסר אינטלגציה ושפל !
רון ,   נתניה   (14.03.18)
יש לך גועל נפש של צורת דיבור ,
אנשים גדלו על המאכל הנדיר הזה !
אבא שלי קם בבוקר ואמר לי תראי מה ראיתי בבוקר אני מתגעגע לסבתא .
אז בטח שאתה אשכנזי שגדל בבית קר ולא יודע מה זה אהבה לאוכל של אמא גם אם הוא הכי מגעיל בעולם !
מאחלת לך בינה ודעת וקצת אינטלגנציה כי נראה שחסר לך והרבה .
55. התגובות הראשונות כל כך רעות, שונאות וגזעניות זה נורא!
שלום   (14.03.18)
ישראלים הם עם לא נעים ושונא חד את השני, זה המקור לפרצופה העלוב של המדינה
56. ערקים
שוקי   (13.03.18)
אין על הערקים ומי שמשמיץ אותם הוא לא שווה תגובה העאקים הם העליטה של כל עדות המזרח
57. פשוט לא יאמן כמה גזענות יש
jojo   (13.03.18)
מס ארבע:אתה/את פשוט גזען מסכן שלא בין כלום באוכל,לך תאכל מקדונלד או גפלטעפיש פשוט אומלל זה מה שאת ובאמת מזל שלא אכלת את האוכל הזה כי פשוט היתה מכתים את הטעם הטוב!
58. אורז בסמטי מתקשה כשהוא מתקרר, למה להחליף ? ומדוע "בהרט" ?
כבר לא יודעים לתבל ?   (14.03.18)
59. גם אני מכין "טבית", אבל מוריד את העור....העור זה צינתור!
יחזקאל הבגדדי ,   תל אביב   (13.03.18)
60. מעצב על
אריאלה כרמון   (14.03.18)
מיהו אותו "מעצב על", מוזר שאינו מוכר כלל?, כן גם אני מכירה את האוכל והטעמים האלה והתמונות העלו גם בי זכרונות נעימים מבית הורי וממטבחה של אימי עליה השלום, גם הם עלו מעיראק מעיר שניקראת סלמאנייה בשנות החמישים, הכותבת מתאמצת לכתוב עברית גבוהה וזה ניכר, לעיתים הפשטות בכתיבה עדיפה במיוחד במיקרה זה שמדובר במטבח עיראקי, בכל זאת נהניתי לקרוא את הכתבה.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה