בריאות  עמוד ללא גלוטן
פסח כל השנה: כשכל המשפחה חולה בצליאק
ynet
פורסם: 14.03.18, 13:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-12 דיונים
1. קורפוס קלוסום (חיבור המיספרות במוח)___מהירות חשיבה/דימיון___
מוסיקה שלווה + שמש + ,   קור+ללכת יחפים (יחד)   (14.03.18)
2. צילאק
חנה ,   דרום   (14.03.18)
הבעיה אצלי זה לא רק גלוטן אלא כל החומרים המשמרים, צבעי מאכל, עמילנים וכן כל נושא המתחלבים ואז אני צריכה רק לאכול בשר טרי, עוף טרי ודגים טריים וכן רק ירקות למיניהם.חוץ מזה אני לא יכולה להתארח בשום מקום אבל חייה עם זה טוב.
3. הכי טוב חטיף הפירות פרי free
הכי טוב חטיף הפירות   (14.03.18)
אני צליאקית וזה החטיף מספר אחד שאני אוכלת הוא קצת יקר אבל ניסיתי לקנות בחול ובארץ יותר זול לא יאומן פשוט טעים
4. באמת היום המבחר גדול ונחמד אבל עדיין יקר
אמא לצליאקית   (14.03.18)
5. 3 מרואיינות ואף מרואיין? לחלוטין לא מקובל
גילי   (14.03.18)
6. לא מחלה
רמי   (14.03.18)
אל תקראו לזה מחלה,זו לא מחלה ,לאכול גלוטן גם לאנשים ללא רגישות זה לא דבר בריא,החיטה משובטת,מזון ללא גלוטן הרבה יותר בריא
7. רגישות לגלוטן במשפחה
יוסי   (14.03.18)
שלושת ילדי וגם אישתי בקיצור כל המשפחה למעט אני כולם רגישים לגלוטן ואל תקראו לזה מחלה זו לא מחלה זה רגישות.
לנו אין שום בעיה עם מוצרים ללא גלוטן.
8. מעדני חלב יוגורט עם תוספות
אור   (14.03.18)
שלום לאנשים בשטראוס
רציתי לבקש שכמו שבפסח יש את התוספות של המעדנים עם היוגורט -דנונה, שידאגו לנו לכל השנה לתוספות האלה שיהיו ללא גלוטן..פצפוצי אורז עם שוקולד למשל.
תודה רבה
9. רוצה להתחבר לקבוצה??
נופר   (14.03.18)
10. הבעייה אצלי
שימי.   (14.03.18)
זה סכרת
אסור לי לאכול מוצרים עתירי סוכר
אין לי שום בעייה עם גלוטן
מדוע לא תפרסמו מאמר גם על נושא זה?
11. כל כך מוכר הסיפור הזה
אהוד ,   תל אביב   (14.03.18)
כאב לילדה הסובלת מהמחלה אני יכול להגיד שצריך להיות כל הזמן עם יד על הדופק בכל מצב. מארוחת בוקר לגן ועד הזמנת אוכל במסעדה. מה שכן המגוון היום הוא מדהים יחסית לשנים קודמות
12. מונבטים
מירי   (18.03.18)
למזלינו יש היום המון תחליפים לגלוטן, כמו המונבטים שהם עשירים מאוד בסיבים תזונתיים יותר מאשר לחמים מפוצצים בסוכר ושמרים ממליצה למי שסובל מצליאק או נמנע מגלוטן הם מאוד משביעים ותחליפים ראוים ללחם.
חזרה לכתבה