אוכל  מדורים  מתכונים
מוקטייל זה לא קוקטייל
שחף עובדיה
פורסם: 24.04.18, 13:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-11 דיונים
1. מה ההבדל בין זה לבין מיץ? פשוט!
צילי   (24.04.18)
בערך 40 ש"ח לכוס
2. אז ... שייק ?
ניר   (24.04.18)
כאילו, נתתם לשייקים שם חדש פשוט ? מגוחך
3. נשמע כמו מוקולית
(24.04.18)
אסוציאציה לא טובה
4. 25 מ"ל חלבון ביצה?
(24.04.18)
איך בדיוק מודדים דבר כזה?
ומה עושים עם החלמון?
5. תוספת מי הסוכר מיותרת לחלוטין !!
איתן ,   דרום   (25.04.18)
6. לשחף עובדיה.
אני   (25.04.18)
כאחת שסולדת מאלכוהול באופן עקרוני ושותה את הדבר הזה רק פעם בשנה בראש השנה האזרחי ורק אם זה שמפניה צרפתית טובה, אני רוצה לאמר לך כל הכבוד לך על המתכונים האלה בלי האלכוהול. אלכוהול הוא סכנת נפשות יותר גרוע מהתמכרות לסיגריות או לסמרטפון - לא, לא יותר גרוע מהתמכרות לסמים זה אותו הדבר! זה הורס את המוח ואת הכבד ועושה מהבן אדם סמרטוט חסר ערך הן עצמי והן ערך סוציאלי. וגם מקצר את החיים.
מאחלת לך הצלחה במעשיך בלי אלכוהול.
7. וואו!! שום משקה לא עושה חשק אפילו לטעום
אחת   (25.04.18)
לפי הרכיבים - נשמע בלעעעעע.
מכל ההמצאות והרכיבים המוזרים, אף תרכובת אפילו לא מתקרב למשהו מעשי או ישים. תפסיקו להתחכם יותר מידי ופשוט תביאו מתכונים שאנשים ממש יכולים להכין!!
8. מיצים גדושי סוכר עם שם מפונפן. הכבד השומני בדרך
(25.04.18)
למי שלא יודע, זה נקרא כבד שומני לא אלכוהולי אשר הנו תוצר של צריכת פחמימות, סוכרים ופרוקטוז גבוהה
9. מוקוס= נזלת בספרדית. מוקטייל= ??
(25.04.18)
בקיצור, לא משהו השם שנתתם
אסוציאציה לא טובה
10. בעברית- מיץ פירות או ירקות
(25.04.18)
11. משמש בעיקר
ג׳וני ניויורק   (25.04.18)
נשים בהריון שיוצאות לא. ערב / בר וכדומה ורוצות להנות ממשקה ללא אלכוהול בום.
חזרה לכתבה