אוכל  מדורים  חדשות האוכל
המאפיות שהתגעגענו אליהן
לין לוי
פורסם: 08.04.18, 12:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-38 דיונים
31. האופה מבגדד!
קטרין   (09.04.18)
המאפייה שאני הכי התגעגעתי אליה בשבוע פסח. אופים לחם ולחמניות ומאפים מעולים וטעימים תמיד.
32. למה לשלם 14שח' על באגט או 20-25שח' על כיכר לחם?
ג   (09.04.18)
33. שבוע אחד וכבר התגעגעתם? אתם צריכים ללמוד לדחות סיפוקים.
(09.04.18)
אפשר להתגעגע למה שאיננו עוד, כמו קפולסקי ברחוב אלנבי בת"א עם הסברינות והעוגות בצורת פטריה. או ללודז'יאנקה ברחוב מרכז בעלי מלאכה עם עוגות השמרים הטובות , וגם קונדיטוריות "שובע" וגוטליב ברחוב קינג ג'ורג' עם התופינים המיוחדים שלהם , הצפיחיות בדבש והרולדות הממולאות בקצפת אמיתית.
קצת נוסטלגיה והרבה כבוד לאותן קונדיטוריות. אולי יש מי שעוד שזוכר.

34. לה מולאן נהדרת, השרות פחות.
שרון   (09.04.18)
35. סמבוסק הפיצה במאפיית הטאבון באלנבי זה מה שהיה חסר לי
שוסהיים ,   תל אביב   (10.04.18)
בלי כל הפלצנות שפרסמתם
36. ג'ייקובס רמת השרון מאכזב
(10.04.18)
לאחרונה איכות המאפים ירדה מאוד ובפרט הלחמים.
שמעתי שהאופה הראשי עזב. אינני יודע אם זה נכון אבל מה שבטוח שמרגישים בהבדל גדול בטעם ובאיכות הלחמים. ירידה גדולה באיכות.
בנוסף לטעמי הם מאוד חלשים בקונדיטוריה. ממה שטעמנו המתוקים כשמם כן הם...מתוקים מדי, לא מעודנים.

בנוסף המחירים גבוהים מאוד לגודל הלחמים הקטן. יקר מדי לאיכות הבינונית
חלק מהעובדים נותנים שירות גרוע ונוגעים בלחמים בידיים חשופות.
37. הקפה באלתרמן נראה מזמין
כל בוקר עוברת ליד   (10.04.18)
38. רק לראות את הסודני בתמונה הרס לי את החשק למאפה
אמיר   (10.04.18)
לכלוך, זוהמה ומחלות שולטות במטבחים בישראל הנגועים בסודנים :(
תגובות קודמות
חזרה לכתבה