אוכל  נבחרת השפים  עמוס שיאון
מנגל של דגים: מדריך
עמוס שיאון
פורסם: 16.04.18, 17:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-24 דיונים
1. הכי חשוב שימוש בסל כמו בתמונה
Zzz   (16.04.18)
2. "לא רק בשר" ?
איוב   (17.04.18)
וממה עשוי דג? מעלים?
3. דג בנייר כסף
פנינה ,   קרני שומרון   (16.04.18)
הטוב ביותר לעטוף את הדג בנייר כסף או בנייר אפיה ואז לא נדבק
4. יום השואה של החיות,בטוחני שאם נאלץ לקנות בשר במשחטות
(16.04.18)
צריכתו תרד פלאים
5. אולי מספיק לעודד אכילת חיות?
רונית   (17.04.18)
לי בתור צמחונית זה מפריע ובטח מפריע לעוד המון צמחונים וטבעונים אז תתחשבו. הרי לא הייתם מפרסמים כתבה על מטעמי חזיר בגלל שזה פוגע ברגשות הדתיים נכון? בכלל עידוד תרבות העל האש זה הכי חוסר תרבות שיש גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה אקולוגית.
6. רק דגים
שולם   (17.04.18)
רק דגים !!!!!מונע מחלות ובעיות בריאות רבות!!!!
7. מי אוכל מקרל??? שף דמיקולו
sdhgva   (17.04.18)
8. למה צריך לשלול את עצמאותם של בעלי החיים
דב ,   תל אביב   (17.04.18)
כדי לחגוג את עצמאותנו?
אפשר גם אחרת
9. גם בדג יש שומן רווי וכולסטרול
נכון   (17.04.18)
ובנוסף כל מיני רעלים כמו מתכות כבדות. לא מומלץ לאנשים בריאים!
10. יופי סוף סוף יש גם לנו הצמחונים מה לאכול
(17.04.18)
11. הטבעוניות המוטרפות מתחרפנות..
רנדי וויט   (17.04.18)
12. דגים על האש שלא ידבק
פילמידה   (17.04.18)
אני שם 2 טבעות בצל מכל צד בין רשת הדגים לדג. אין מה שידבק
אופציה שניה לסגור רשת מלמעלה רק כשהופכים את הרשת
אחרי שהופכים שוב פותחים ישר
על האש זה זה כמו קונדיטוריה. זה הנדסה לא בישול
13. קונה כבשה שלמה ! זה המחיר של 5 קילו צלעות כבש !
חיים   (17.04.18)
לא מאמין לאף אחד כולם מזריקים מים לבשר כולם ראו כולם יודעים ! רוצים בשר טוב וטרי תקנו כבשה שלמה תשחטו לבד ( טרי בלי הזרקות ובלי חרטות) בושה מוכרים בשר מעובד מפוצץ במים ועוד מרמים את הלקוחות שזה בשר טרי איכססס
14. סליחה, אבל ...בולשיט
מישו   (17.04.18)
נכנסתי כדי ללמוד איך למנוע הידבקות של הדג, והעצה היחידה שניתנה היא להשאיר את הקשקשים...באמת... העור הוא מעדן, אבל עם קשקשים?
בנוסף, ברשתות הללו אין שום תועלת, מכיוון שהדג נדבק אליהן, עוד יותר מאשר את המנגל.
15. דווקא חזירים זה טעים
יוסף   (17.04.18)
16. מומלץ למרוח על הרשת שומן כבס לפני הצליה
חילף   (18.04.18)
17. ממש לא.
מחוץ לכאילו   (17.04.18)
דג במרקמו עדין ביחס לבשר ועדיף בתוך הפחמים ולא מעליהם... עטיפה אטומה למדי של הדג שומרת את טעמיו ומבטיחה את איוד הנוזלים ד ר ך הדג תוך שמירה על מרקם הטעמים. בקיצור ... כתבה רדודה של בערך
18. לא עושים מנגל מפגרים של חיות.
פינטו   (18.04.18)
19. לא משתתפים במשרפות יום העצמאות.
פינטו   (18.04.18)
20. דגים על האש זה מעדן, להלן טיפים:
מיצי   (18.04.18)
1. לא כל דג מתאים, עדיף דגים עם עור חזק, שומני וטעים כמו דניס, פורל, בורי.
2. צריך לחכות עד שהגחלים מתחילות להיחלש ושהרשת חמה.
3. לשמן את הרשת.
4. לשמן את הדג.
5. הכי קשה אבל הכי חשוב - לא להפוך עד שהדג מתמתק מהרשת בלי להידבק. זה הזמן להפוך (:

בתאבון!
21. סליחה למה אין מתכון לחזיר בלהבות?
דוריטו   (18.04.18)
22. איפ איך דג לא נדבק גם במחבת וגם בגריל
(18.04.18)
שמים על הרשת או המחבת טבעות בצל ועליהן את הדג. זהו.
23. אכלתי שם והדג היה יבש...האמת התביישתי לבקש אחר...
שירה   (19.04.18)
24. דגי ים כמו פלמידה, קל מאוד לייבש...עדיף להשתמש בדגי בריכה...
עצה פשוטה   (19.04.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה