|
31. דבאח = הזרקת מים ופוספטם
|
|
|
32. זה רק נדמה או שבשקט בשקט, שגב משאיר אבק לכולם?
|
|
|
33. מחירי המזון לא מפסיקים לעלות
עד לא מזמן המבורגר 40-50 שקל היום זה 60-70 לפחות
|
|
|
34. כל שוטף כלים נהפך לטבח ...
וכל טבח נהפך לשף והפלצנות חוגגת ... הגיע הזמן שתהייה כתבה על מסעדות ברחבי הארץ שקיימות מעל 40 - 50 שנה, כנראה נספור אותן על לא יותר משתי כפות ידיים. כל השאר עם ממוצע חיים של שנה וחצי עד שנתיים ואח"כ אף אחד לא יודע מה עלה בגורלן. אולי כתבה על מסעדות שנסגרו? על "שפים" שחזרו להיות טבחים? על "טבחים" שחזרו רק לטגן ביצים?
|
|
|
35. דיייי כבר לפלצן כל מאכל ולעשוק במחירים! אמן תסגרו כולכם מהר
מישה , |
רמת עיסקה |
|
(16.04.18) |
הלוואי תפשטו את הרגל עם חובות של מיליון שקל
|
|
|
36. אין איזה משהו חדש לטיבעונים ?
|
|
|
37. מה עם לה חארטיטה?
לתפארת מדינת ישראל |
|
|
(16.04.18) |
שף מתייפייף יבשל לכם בכיף חארטות במבחר מילויים. האזרח הקטן ישלם בגדול ובתמורה יקבל השף חשיפה במבחר תוכניות טלוויזיה שבו נתוודע לילדותו האומללה בישוב מעלה חרבונה, סיפור סוחט דמעות על אהבתו לחתול כל הסיפורים יתובלו ברוב אגו שהוא הרוטב המועדף של שפים מתייפייפים. חג שמייח זמנים ומועדים לששון
|
|
|
38. הסנדביציה זה פשוט הזייה. איך מתפלאים שמקומות נסגרים אחרי שנה
|
|
|
39. הכל יקר ועושק. הישראלי הוא הפראייר הנצחי
|
|
|
40. בשביל זה ירוס בא? תפריט מאכזב
באמת - עוד פעם מסבחה לימה, המבורגר והשטויות האלה? בשביל זה צריך את ירוס? אפשר להביא ילד מאיל שני
|
|
|
41. עלק מומלצים ברחבי הארץ
שימו קצת מהצפןן
|
|
|
כל המסעדות והאטלזים הלא כשרים לא יחזיקו מעמד יותר מ6 חודשים
|
|
|
43. לא קונה מערבים מאז צוק איתן,אפילו לא פיתה
|
|
|
44. חופשי לעולם יקנה רק מזון נטול מלח וכשרות דתית
|
|
|
45 שקל לסנדוויץ' , 28 שקל למלבי
|
|
|
46. שגב איך המסעדה שלך לא מופיעה ב easy ואפליקציות אחרות ?
חובבנות ?
|
|
|
47. סנדוויץ' עבודת יד? וואוו! איך לא חשבו על זה קודם.....
הפלצנות במיטבה |
|
|
(16.04.18) |
"מה בתפריט? כריכים במילוי בייקון בעבודת יד" (מסעדת ברווזי) או שאולי הבייקון בעבודת יד?
|
|
|
48. די עם המסעדות הפלצניות, היקרות בטירוף והממציאות מנות שרק אחו
אחוז אחד מהאוכלוסייה אוכל. מה עם אוכל ביתי, ללא גרנדיוזיות ושמות עלומים של חלקים שאף אחד לא מבין בהם. כן, אנחנו מה שנקרא עמך, מודים ולא מתביישים ואפילו גאים. תנו לנו אוכל ולא מגדלי בבל.
|
|
|
49. "ורק ירושלים 02"בבירה יש הכי הרבה פתיחות ואירועים וחבל שאת
ורק ירושלים 02 , |
ורק ירושלים 02!.... |
|
(16.04.18) |
שומרים בסוד את מסעדות גורמה בבית שמואל ומשכנות שאננים ואין מספיק פרסום ל-'ג'אסט-מיט' במתחם האוכל קומה 3 בקניון עזריאלי המשופץ!
|
|
|
50. 28.49 לשעה דרך כח אדם
חי מפחמימות
|
|
|
51. חארטה ממומנת. פורט 19 הכי טוב .
|
|
|
52. חובה לפתוח עוד ועוד מסעדות זה עסק מעולה ועושים מליונים.
|
|
|
|
|
54. הכל שטויות. צפו ביוטוב בשפים האהובים אליכם (באנגלית, עדיף)
קנו מוצרים איכותיים והכינו לבד. זה פשוט, זה טעים והכי חשוב - זה נקי. והרבה יותר זול מלאכול בחוץ.
|
|
|
55. יאללללה איזה פלצנות סנדביץ של15 שח רוצים
50 שח על מה ולמה עשו קיוסק יפה ודופקים מחירים יאאאלהה עוד פשיטות רגל עלק סנדביץ ב50 שח תפייי
|
|
|
56. אוהבת את הסושי בטמפופו. יאמי...
|
|
|
57. אפילו תייר לא ישלם סכומים כאלו. כל הכתבה מלאה גנבים...
מחירים מופקעים לחלוטין, כל אחד חושב הוא יבוא להתעשר על חשבוננו... תוך שנה חצי מהמסעדות פה סגורות תוך שנתיים כולן סגורות
|
|
|
58. תחכו לי אני אבוא בהקדם אבל לא השנה
58 שקל כריך על מה |
|
|
(16.04.18) |
|
|
|
59. לא חבל על המאמץ? 20 מתוך ה-25 ייסגרו בשנה הקרובה
ושאר החמש ייסגרו תוך מקסימום שנתיים. לא משתלם לפתוח מסעדות בישראל. המדינה חונקת, הצרכן חושב שמגיע לו הכל.
|
|
|
60. לשגב יש את המנות הכי יפות בארץ, זה פשוט אומנות ובגלל זה המחי
אבל הטעם לצערי לא מהטובים ביותר... לכספי יש את הסלט עשבים הכי טעים בארץ כולל הפלאפל וגם הקינוח.. לדאבח יש נתחים מעולים אבל בשוק אני מקבל סחורה יותר טעימה... אמן וואק אווי ישמרו על המחיר הנמוך כמו בחול והרמה הטובה
| |