אוכל  מדורים  בואו לאכול
מאפה לשבועות: משמש וגבינה כחולה
מיכל וקסמן
פורסם: 15.05.18, 11:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-9 דיונים
1. ההתחנחנות בכתיבה שלך מעצבנת למדי. תכתבי כמו אדם נורמלי.
(15.05.18)
2. וואי איך בא לי עכשיו
(15.05.18)
3. לא קונה ולא מכין
הקמצן ,   25 ש"ח לק"ג   (15.05.18)
4. אההה...
דן ,   תל-אביב   (15.05.18)
מוזר. לא מבין איך הכותבת לא התביישה לשים את התמונה האחרונה, זה פשוט נראה נורא. לבצק יש צבע חיוור מזעזע, כמעט זהה לצבע לפני האפיה (זה צפוי כשאופים בצק של פאי בטמפרטורה נמוכה), וכל הדברים הטובים שמפוזרים מעל פשוט נחרכו ללא היכר. באותה מידה היה אפשר לפזר מלמעלה אפר במקום גבינה ואבקת פיסטוקים, כי זה הטעם שיהיה לזה...
5. ילדים עוד משחקים בגוגאים או שגם זה נכנס לסמראטפון?
A   (15.05.18)
6. שבועות הוא חג האדמה, הפירות והירקות. די לשגעון החלב והגבינה
מועצת החלב   (15.05.18)
7. מיכל ווקסמן
(16.05.18)
רק שאלה: למה הבצק נראה לא אפוי והמילוי נראה שרוף? זה לא ממש מעורר תיאבון הדבר הזה ושרוף מסרטן!
8. נראה מאד רע ומרושל... אחת העוגות המרושלות ביותר שנראו...
נראה מזעזע   (16.05.18)
9. לא כדאי להבריש שוליים עם ביצה טרופה?
רק שאלה   (16.05.18)
חזרה לכתבה