|
1. היו חייבים משהו מול צ'יזי בייט האגדי של האט
|
|
|
מעניין אם יהיה יותר טעים והיי, זה מגיע תוך חצי שעה!
|
|
|
3. פיצה האט כבר עשו את זה לפניהם.
|
|
|
4. כל הלילה היה לי חשמולים
|
|
|
5. את רואה פיצה ואני רואה קלוריות
|
|
|
6. רק עכשיו נזכרו? בפיצה האט עושים זאת כבר שנים....
|
|
|
7. חבל רק שפיצה האט היו עם הצ'יזי קראסט שלהם שנים קודם...:-)
|
|
|
כל פיצריה שכונתית עולה עליה - באמת. הכי אוברייטד.
|
|
|
|
|
10. רגע... לא היה כזה כבר?
|
|
|
11. פיצה דוחה, אם או בלי מילוי בשוליים
|
|
|
12. בא לי לתבוע אתכם על תוכן שווקי- כותרת שלישית בדף הראשון
כשהייתי בבורמה ב98 הייתהה הפגנה של 30 אלף סטודנטים ובעיתון כתבו על חגיגות ה70 של מיקי מאוס. לא כלב שמירה ולא דמוקרטיה סתם כלב
|
|
|
|
|
14. ניסיתי את זאת עם הגבינה. אכזבה.
|
|
|
15. אחחחח מגיע לפיצה האט שידפקו אותם
|
|
|
פיצה האט עושה את זה כבר שנים
|
|
|
17. בערך כל שנה-שנתיים צצה מחדש גרסה חדשה של הפיצה הזאת.
וכל פעם מופתעים מחדש שכמות הגבינה אפסית, ואחרי שרוב המתעניינים ניסו פעם אחת והתאכזבו- מורידים את הפיצה מהתפריט, עד שאנשים שוכחים ואז מחזירים אותה שוב.
|
|
|
18. לפיצה האט יש את זה שנים
|
|
|
19. האט עשו את זה כבר לפני שנים.... ואפילו באותו שם.......
|
|
|
20. מומלץ מומלץ מומלץ למנציז
בולס בצקים , |
מרכז |
|
(10.07.18) |
פירקתי מגש שלם בלי למצמץ. טירוף של טעמים בפה במיוחד אחרי שאכטות
|
|
|
21. פיצה מאנץ', רמת ישי. מילוי השוליים בגבינה מספר שנים
|
|
|
|
|
23. הלו..? יש את זה בהאט מלפני מיליון שנה..
|
|
|
|
|
25. אבל זה מועתק מפיצה האט
|
|
|
26. לא מתביישים לקרוא לזה פיצה?
משתמשים בגבינה צהובה פשוטה רוטב עגבניות..ועוד מבקשים מחיר הזוי
|
|
|
27. מה הסוד פה ? תוכן ממומן
אין שום סיבה אחרת לפרסם דבר כזה כאן. מביך.
|
|
|
|
|
29. אם אין על זה פפרוני , זה לא פיצה !
טוני קלמרי , |
נאפולי |
|
(11.07.18) |
|
|
|
30. העתיקו משהו שהאט עשו כבר לפני עשרים ומשהו שנה
ואין לי בעיה עם פולנטה על פיצה, הבעיה התחילה כשהחליטו לשים המבורגר ושווארמה על שווארמה.
| |