אוכל  מדורים  חדשות האוכל
הכרובית של אייל שני זכתה להכרה בינלאומית
שי שגב
פורסם: 20.08.18, 15:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 244 תגובות ב-162 דיונים
1. didn't read anything just saw Thomas!!!!!!!!!!
(20.08.18)
Thomas I'm one of you'r faithful followers...
2. מי אני?
אייל ,   שני   (20.08.18)
3. 100 מקומות ישיבה?
כרובית   (20.08.18)
100 מקומות ישיבה? כנראה שלא באמת הייתם שם... אולי 50 יוצר הגיוני. הסניף בניו יורק באמת יותר גדול משאר הסניפים ברחבי העולם אבל ממש לא 100 מקומות ישיבה
4. מכינה את זה כל ערב בתנור. אולי אני צריכה לקבל פרס
לין   (20.08.18)
5. דקה ו45 שניות בסרטון הראשון
(20.08.18)
יכול להיות שאני טועה?
שמשהו יגיד לי שאני לא רואה טוב.
מכניס את הירקות בידיים לפיתה.
6. אנחנו חיים בעידן החארטה
(20.08.18)
7. מגזין אמריקאי... מדינה שאוכלים בה רק שומן וזבל מעובד
שלומי   (20.08.18)
8. כל טבח קורא לעצמו שף
מומו   (20.08.18)
כמו שכל כירופרקט קורא לעצמו רופא
כמו שמנכ"ל מגן דוד אדום הולך עם דרגות רב-אלוף
בקיצער ישראבלוף
9. כל הכבוד לכריזמה של אייל אבל רק שאלה אחת - מדוע
יוסל   (20.08.18)
כל מרכיבי המנה עוברים הרבה ידיים חשופות בשלבי ההכנה וההגשה?
10. מי שצריך לקבל פרס הם היחצנים של הקשקשן הזה
מסתבר שהוא המציא הכל ,   מזל שהוא קיים   (20.08.18)
11. כי שוטפים שם ידיים!
ירושלמי ,   ירושלים   (20.08.18)
12. נוירוני מראה - יונקים יודעים מה פרט אחר מרגיש, חושב, ויעשה .
(20.08.18)
13. החשבונית בדואר
אורן זריף   (20.08.18)
זה אני ששידר לאייל שני את האנרגיות כדי שימציא את הכרובית הזאת!
14. לא שמים כפפות, לא מקפידים על היגיינה ותרבות אכילה
שולי   (20.08.18)
לצערי הרב, אין תרבות אכילה והגשה
15. אין לי דבר מלבד RESPECT לאייל שני.
Doron Stauber ,   תל אביב   (20.08.18)
נפל וקם, נפל וקם, ולעולם לא נכנע.
שאפו!!!!
16. הוא יודע לבשל
חביבה   (20.08.18)
ממש טעים...
17. To much oil
Lora   (20.08.18)
18. לא יזיק לאייל שני להסתפר ולהתגלח.
רונית   (20.08.18)
19. זה הכל? מלח ושמן זית ?
(20.08.18)
20. הייתי היום באחד הסניפים. המוכר כ"כ צעק שהתחשק לי לחנוק אותו
מיכאל ,   ת"א   (20.08.18)
חווית אכילה בלתי נסבלת. פיתה טעימה, כן, אבל השנוזלים שהוא לוקח לעבוד שם יגרמו לי להגיע לשם פעם רעב ועם שוטגאן.
21. הזיעה בידיים של הטבחים עושה את כל ההבדל!
יוחנן   (20.08.18)
איכסה. ידיים מזיעות של אנשים זרים בתוך הפיתה שלי.
22. מוצדק לגמרי
כמ   (20.08.18)
כמה שהוא מעצבן, ככה הוא מבשל נהדר.
חוץ מזה, נור היא מסעדה ממש לא מרשימה. לעומת זאת יש בניו יורק את תימנע המהדרת
23. מאסטר שף !!!
אבי   (20.08.18)
24. חשבתי שהוא יודע רק לדבר, בסוף מתברר שיודע גם לבשל חחח.
אביתר ,   פתח תקווה   (20.08.18)
25. עלה של כרוב לא הייתי אוכל אצלו.איש מחליא !
שף עלאק,טבח בקושי   (20.08.18)
26. חולה נפש,שיבשל בבית משוגעים כמוהו !
אכסא ! להקיא !   (20.08.18)
27. כמו שהשפה שלו פלצנית וחולה,ככה גם הוא !
צחנה מהאיש הזה !   (20.08.18)
28. ממתיי טבח פלצן,תופס תחת ? איש הזוי ובזוי !
חרטטן עם רישיון !   (20.08.18)
29. טבח פלצן וחולה נפש.כוס מים לא אשתה אצלו
לא שף ולא נעלים !   (20.08.18)
30. אכלתי את הכרובית וזה לא משהו ממש שונה ממה שמכינים בבית
(20.08.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה