דאו-ג'ונס ונאסד"ק – דריכה-במקום

פרשנים: אכזבה לגבי אינטל; התעלמות כמעט מוחלטת מחולשת הדולר, ומהתייקרות הנפט

ynet עודכן: 23.11.04, 23:01

לאחר העליות שסגרו אמש את המסחר בבורסות העיקריות של ארה"ב, נרשמה היום (ג') דריכה-במקום.

 

הנתונים, בסיומו של המסחר בניו-יורק: מדד דאו-ג'ונס נותר למעשה בלי שינוי (תנודה בת 3 נקודות כלפי מעלה), ונסגר על 10,493 נקודות; מדד נאסד"ק נותר למעשה בלי שינוי (תנודה בת 1 נקודה כלפי מטה), ונסגר על 2,084 נקודות.

 

פרשנים הסבירו את התנודות הנ"ל: הופחתה המלצת-רכישה למניית אינטל, המובילה בתחום הטכנולוגיה; הסוחרים התעלמו כמעט לגמרי מהעובדה שהדולר ממשיך להיות מאופיין בחולשה, לעומת האירו והין-היפאני - ומהתייקרות הנפט.

 

במוקדי המסחר

 

המניה של אינטל (שבבי-מחשב) ירדה בשיעור 3.0%; אנליסטים (קרדי סוויס פרסט בוסטון) הורידו את הערכתם לביצועי המניה, מ"ביצועים בולטים" אל "תת-ביצוע".

 

המניה של AIG (ביטוח) עלתה בשיעור 2.0%; נמסר כי החברה הגיעה להסכמה עקרונית על הסדר עם משרד המשפטים - ועומדת לקראת הסדר עם נציבות שוק ההון - לגבי החקירה בעניין עסקות שביצעה עם PNC (שירותים פיננסיים), אשר רשויות הפיקוח רצו לנקוט בגינן צעדים משפטיים נגדה.

 

מניות ישראליות

 

 
פורסם לראשונה 23.11.04, 17:01