"האיש בעל אקדח הזהב" (שישי, 21:00): רוג'ר מור בסרטו השני כסוכן החשאי של הוד מלכותה יוצא להציל את העולם מצלף מיסתורי בעל שלוש פטמות וגמד עם שתי פטמות ופפיון.
זאת והוט
סופ''ש קלינט איסטווד: אם עדיין לא השתכנעתם שאם היה נפתח מכרז חדש לתפקיד הקב''ה, קלינט איסטווד היה אחד המועמדים המובילים. ערוץ הוט דרמה מציע לכם סדנת הסברה מרוכזת:
שישי
"הנוקם" (19:35)
"מיסטיק ריבר" (21:30)
"בלתי נסלח" (23:45)
שבת
"הגשרים של מחוז מדיסון" (17:00)
"איש ההפקר" (19:15)
"מיליון דולר בייבי" (21:30). הסרט יוקרן גם ביס 4, בשבת (22:00).
"חצות בגן הטוב והרע" (23:40)
המין האנושי (שישי, הוט סרטים, 22:01): קצת לפני "שמש נצחית בראש צלול", הבמאי מישל גונדרי והתסריטאי צ'רלי קאופמן יוצאים למסע עקמומי בשבילי האבולוציה, מציגים מגוון התנהגויות אנושיות ביזאריות ומוכיחים את שכולנו רצינו לדעת: מוצא האדם מפטרישיה ארקט.
גיבורים קטלניים (הלילה שבין שישי לשבת, 02:38 - באדיבות אורי שחורי): אי שם בין "קזבלן" ל"ימים של אהבה", ב1994 ליתר דיוק, יצר מנחם גולן את הסרט באמצעותו תוכלו להפתיע את מכריכם בפריט הטריוויה הבא: גבי עמרני קשור בעקיפין לבמאי הדגול סטנלי קובריק. וכשתידרשו להסבר תוכלנו לענות:
1. גבי עמרני משחק ב"גיבורים קטלניים" יחד עם ז'אן מייקל וינסנט.
2. ז'אן מייקל וינסנט שיחק ב"יום רביעי הגדול" יחד עם גרי בוסי.
3. גרי בוסי שיחק ב"נקודת פריצה" יחד עם לורי פטי.
4. לורי פטי שיחקה ב"טנק גירל" יחד עם מלקולם מקדואל.
5. מלקולם מקדואל שיחק ב"התפוז המכני" בבימויו של סטנלי קובריק.
ועל מה הסרט? אלון אבוטבול וגלית גיאת הם חלק מחוליית טרור שפוגעת במשפחתו של איש הכוחות המיוחדים של צבא ארה''ב ונאלצת לשלם את המטבע המקובל בעסקאות מזן זה. דם.
ארכנופוביה (הוט אקשן, שבת, 18:10): אחת ההפתעות היותר נעימות והפחות מוערכות של ראשית שנות התשעים. פרנק מרשל ("קונגו", "פארק היורה 3") מקצץ לציפורים של אלפרד היצ'קוק את הכנפיים ובמקומן מוסיף שש רגליים שעירות ואת ג'ון גודמן עם מיכל ענק של K300.
ומה יש ביס?
מחול הפגיונות (יס 3, חמישי, 22:00)
ריקוד מושחת (יס 1, שישי, 19:47): פטריק סוויזי בפאזת שנות השמונים שלו מציע לכם/ן שיעורי ריקוד חינם, לא תקחו?
אשן כשאמות (יס 4, שישי, 22:00): ובפינת הקדרות השבועית שלנו, הבמאי המופלא מייק הודג'ס ("במעגל הנקמה") חוזר לשתף פעולה עם השחקן קלייב אוון ("קרופייה", "עיר החטאים"), בדרמת נקמה מורכבת שעשתה הרבה כאב ראש לביקורת האמריקנית אך הביאה הרבה נחת ל"חיים בסרט".
גילמור המאושר (יס 2, שבת, 14:45/ הוט פאן, חמישי, 20:10): כמו בכל סרטיו של אדם סנדלר, סרטו משנת 1996 הוא קומדיית "דג מחוץ למים": טול את אדם סנדלר ומקם אותו בסביבה עצורה ומתנשאת שתגרום לו לשחרר את עצביו בצורתם של אגרופים קפוצים לאיבריהם הפנימיים של זקנים, נשים וטף. כאן הוא מגלם שחקן הוקי כושל שנקלע לטורניר גולף יוקרתי ונעזר בכישורי האימון של לא אחר מאפולו קריד שהחליף הפעם את כפפת האגרוף ביד מעץ.
טנגו וקאש (יס 4, שבת, 15:55): מהסרטים המושמצים ביותר של 1989 אך בסוגו גם מהמהנים שבהם. אנדריי קונצ'אלובסקי, אחיו של ניקיטה מיכלקוב ("שמש בוגדנית") ושותפו ללימודים של אנדריי טרקובסקי ("סטאלקר"), מוכיח שגם הוא יודע לעשות "קינו". אלא שב"קינו" שלו אין מקום להרהורים קיומיים מלבד אולי אלו שחולפים במוחם של נבלים שעה שהצמד טנגו את קאש תוחב להם רימוני יד לתחתונים.