"שודדי הקאריביים 3" בישראל - לפני אירופה

לכבוד חג הביכורים, נהנית ישראל מהשקה מוקדמת של מספר משחקים, לפני שאר יבשת אירופה. בין הכותרים: שודדי הקאריביים: סוף העולם, Naruto ומשחק האסטרטגיה Paraworld

מתן יונס, vgames פורסם: 22.05.07, 14:06

לכבוד חג השבועות, הושקו מספר כותרי משחקים, כאשר חלקם מקדימים באופן משמעותי את תחילת ההפצה שלהם בחו"ל:

 

ראשון הוא משחק הפעולה Pirates of the Caribbean: At World's End, המבוסס על הסרט החדש בכיכובם של ג'וני דפ, אורלנדו בלום וקיירה נייטלי. הסרט עולה למסכי הקולנוע בארץ ביום חמישי הקרוב, אך המשחק יצא כבר אתמול לחנויות בארץ בגרסאות ה-PC, PS2 ו-PSP, כאשר בשאר אירופה הוא יגיע למדפים רק היום.

 

קראו עוד ב-vgames: ביקורת על הכותר הקודם בסדרת "שודדי הקאריביים"

 

משחק נוסף שמגיע לארצנו לפני שאר אירופה הוא Naruto: Uzumaki Chronicles, אותו ניתן למצוא בחנויות המובחרות החל מאתמול - כששאר האירופאים יוכלו ליהנות ממנו רק ביום שישי הקרוב. כמו כן, כפי שהובטח לנו בתחילת החודש, הגיעה לחנויות הארץ גם גרסאת ה-PS3 של משחק הפעולה, Spider-Man 3.

 

וגם לשחקני המחשב חובבי האסטרטגיה יש מה להציע: שני משחקי אסטרטגיה בזמן-אמת מבית חברת Sunflowers (שמנכ"לה, אגב, הוא ישראלי לשעבר), יצאו אתמול לחנויות ברחבי הארץ. הראשון הוא Paraworld, משחק אסטרטגיה המשלב מסע בזמן ולמעלה מ-50 מינים של דינוזאורים, והשני, Anno 1701, המשחק השלישי בסדרת משחקי האסטרטגיה התקופתיים של החברה.

 

עוד ב-vgames: סקירה מוקדמת על Paraworld 

 

הורידו עכשיו את הדמו של Anno 1701