הונדה אקורד נודדת לאמריקה: אקורה TSX

בתערוכת הרכב של התפוח הגדול תוצג לראשונה אקורה TSX חדשה. וכן, שוב מדובר בהונדה אקורד שנודדת מאירופה לארצות הברית

רועי צוקרמן פורסם: 22.02.08, 11:42

אקורה פרסמה תמונה ראשונה של הדור השני ל-TSX, משפחתית יוקרתית שמשווקת בארצות הברית. למעשה, מדובר בגרסה מהודרת להונדה אקורד האירופית, ובמקרה זה לדור החדש שיוצג בתערוכת ז'נבה בחודש הבא. פרטים ראשונים אודותיו הבאנו לכם לפני פחות משבועיים.

 

ה-TSX תהיה זהה מכנית לאקורד, ותוצע רק עם מנוע ה-2.4 ליטר הבכיר. מדובר ביחידת ארבעה צילינדרים הצורכת בנזין, ומפיקה ממנו הספק מרבי של 200 כ"ס. היא תוצע באמריקה עם תיבת שישה הילוכים ידנית, או חמישה הילוכים אוטומטית ללא תוספת תשלום. במקרה האחרון יהיו גם מתגי  העברת הילוכים על ההגה, למי שרוצה לדמות החלפה ידנית.

אקורה TSX

 

אקורה תחל בשיווק המכונית באביב הקרוב, לאחר שתופיע לראשונה בפני קהל אמריקני בסוף חודש מרץ. נכון לעתה, אין כוונה לשווק את מותג אקורה באירופה, ובכלל זה גם את ה-TSX החדשה. אז נסתפק באחותה התאומה, האקורד.