שר הדתות ביקר את אחיו שנפצע: "הם חיות טרף"

השר יצחק כהן, תושב אשקלון, שהה בירושלים בזמן שאחיו הקב"ט נפצע מרסיסי גראד. "היורים הם חלאות המין האנושי, אני מקווה שצה"ל ימשיך במלאכתו", אמר בבית החולים

יהלי מורן זליקוביץ' פורסם: 31.12.08, 00:58

"תמיד רואים בטלוויזיה ושומעים בחדשות על הירי, ופתאום זה קרוב אליך - אחיך". כך אמר אמש (יום ג') ל-ynet שר הדתות, הרב יצחק כהן מש"ס, על מיטת אחיו, דודו כהן (58), שנפצע קל מפגיעת טיל באשקלון. דודו הוא קצין ביטחון בעיריית אשקלון והיה בדרכו לכיוון נפילת רקטה, כשנפגע מרסיסי רקטה נוספת.

 

לחימה בדרום - כותרות אחרונות:

 

באותו זמן שהה השר כהן בלשכתו בירושלים, שם דווח לו על המתרחש. "מיד כששמעתי שאחי נפגע עשיתי את דרכי לאשקלון", הוא אמר ליד מיטת אחיו בבית החולים. "הוא נפגע כשביקש להגיש עזרה וכשיצא לרכבו הגיע הטיל השני. אני ואחי במקור מאשקלון וכל ערב אני נפגש איתו.

"לאף מדינה אין זכות להטיף לישראל" (צילום: דודו אזולאי)

 

"עכשיו התברר שגם אשדוד ובאר שבע הצטרפו למעגל, ואשקלון לא לבד. אוכלוסיה רבה נמצאת תחת מטר הטילים של חלאות המין האנושי שכל מטרתם רק לפגוע בחפים מפשע. הם מונעים משנאה תהומית ואני מקווה שצה"ל ימשיך במלאכתו".

 

לשאלת ynet האם לדעתו יש לקבל את הצעת הצרפתים ל"הפסקת אש הומניטרית", השיב השר כהן:

 "כשיפלו טילים בפריז נוכל לשמוע את דעתם. כרגע לאף מדינה אין זכות מוסרית להטיף למדינת ישראל, שהתאפקה וכיבדה הסכם רגיעה שרק היא עמדה בו. כשיתחילו ליפול טילים על וושינגטון, פריז ואנקרה אז תהיה להם זכות דיבור".

 

השר הוסיף כי "עצם העובדה שאנו סופגים כל כך הרבה שנים טילים מראה לעולם שהיינו סובלנים וחיפשנו כל דרך מלבד מלחמות. אבל מה לעשות, מסתבר שיש לנו עסק עם חיות אדם, חיות טרף".