כנראה שדמויות גרמניות זוכות לגרסאות כיסוי שוב ושוב. הכוכב הגדול ביותר שלהם הוא היטלר בבונקר בשעות האחרונות של המלחמה. ועתה מגיע יורש צעיר ולא פחות עצבני, שלא עומד יותר במציאות המלחמה שלו – היא החווה שהקים בפייסבוק.
לאחר שכולנו ראינו את המקור כיצד להימלט משיעור, התגלגלה למדור גם הגרסה הישראלית. קבלו אותה לכבוד שנת הלימודים האקדמית המתחילה ביום ראשון.
ירון שניאור שולח לנו את הפתית הבא: מצגת מאוד מרגשת, לא סתם כזו שמישהו הכין בניסיון לחלוב איזה רגש, אלא מצגת חכמה, מציאותית, נכונה, עצובה, מצחיקה, מרטיטה. לסגור לשנייה את הדלת, להתרכז במסך – וללמוד משהו שהוא כה נכון ומוצג בצורה כה מרגשת.
ירון לא עוצר כאן ומזכיר לנו שלא רק אנחנו נעשה את הכל על מנת לאלתר בכל צורה שהיא בשביל לתקן דברים. : http://thereifixedit.com/
למדור מגיעים כל מיני דברים מוזרים. אבי ג'יבלי שלח לנו פתית שלדעתנו הוא המוזר ביותר שנתקלנו בו עד היום. והוא מספר: "ב-2006 ציירה מטופלת של פסיכולוג ידוע בניו-יורק את פרצופו של אדם (שלא פגשה במציאות) אשר חזר והפיע בחלומותיה והעניק לה עצות לגבי חייה הפרטיים.
מטופל אחר ראה את הציור בטעות וזיהה אותו כדמות אשר חוזרת ומופיעה בחלומותיו. גם עמיתיו של הפסיכולוג אמרו שהוא מופיע בחלומותיהם של מטופלים שלהם - אין קשר בין מאות המטופלים שזיהו אותו. מעניין לגלות האם מישהו מקוראי ynet אכן חלם על האיש המסתורי, או שמא תופעה זו פסחה על תושבי ארצנו.
כך נראה רועי שפירא ממושב ישע עושה סקי באיטליה ללא חולצה אך עם כובע משעשע.
רועי חביב, אם באמת בא לכם לרוץ עירומים בים עבור כוס של וודקה תאנים גרמנית – הנה לוח הזמנים כולל הנחיות והדגמה מה בדיוק עליכם לעשות.
שלחו לנו אתרים מעניינים, סרטונים וקישורים שאתם מוצאים לפתיתמייל. סוף שבוע נעים לכולכם!