רוצה לעבוד ב"שואו ביז"? יש לנו עבודה בשבילך

חולמים על אור הזרקורים? רוצים להיות הדבר הטוב הבא? מעוניינים לערוך סדרות וסרטים? לפניכם עבודות בתחום האמנות, הבידור והמדיה, מניצבים בסדרות וסרטים עד עריכה, צילום והופעות. התחילו בקטן ותנו לציידי הכשרונות לגלות אתכם

ynet פורסם: 03.03.10, 11:41

פורים נגמר, וכולנו חזרנו לשגרת היום-יום המוכרת. בלי חגיגות, בלי תחפושות, ובלי הופעות. אלא אם כן אתה עובד בתחום הבידור, האמנות והמדיה. אצלם פורים בא להתארח לא רק פעם בשנה, אלא כל השנה. השאלה היא - האם אתם אוהבים את אור הזרקורים? כי אפשר לחפש עבודה, ואפשר לחפש עבודה שאוהבים.

 

 

נכון שההורים יעדיפו שתעסקו במחשבים, רפואה, ניהול, כספים, הנדסה, חינוך - תחומים בטוחים, שתמיד יהיה להם ביקוש, שתמיד אפשר למצוא בהם עבודה.

 ונכון שלמקצועות הבמה, לתחומים האמנותיים ולתחומי היצירה יש דימוי של מקצועות שבהם קשה למצוא פרנסה קבועה ויציבה; אבל אם זה הייעוד שלך - אל תוותר.

 

לעשות צעדים ראשונים

מי שטוב בתחום שלו – בין אם זה ראיית חשבון ובין אם זה עריכת וידיאו – יהיה עסוק תמיד וימצא עבודה. אך בשביל להצליח צריך להתחיל להיחשף להזדמנויות, לעשות צעדים ראשונים ולצבור ניסיון.

 

ידוע כי רוב הכוכבים שאתם רואים על מסך הטלוויזיה התחילו את הקריירה בהצגות ילדים, בערוצים מקומיים, בתפקידי משנה, בהפקות חיצוניות. ורוב הצלמים, העורכים ואנשי התוכן התחילו גם הם בחברות פרטיות, כעוזרי הפקה, כתחקירנים ואנשים טכניים.

 

אז אמנים, אמנים בנשמה, אמנים בהתהוות ואמנים בשאיפה – הנה כמה אפשרויות לעשות צעדים ראשונים ולהתפרנס מהיצירתיות שלכם, בתחום אמנות, בידור ומדיה: