עמותת נגישות ישראל ריכזה מידע נגישות נרחב על אודות טיולים ואירועים נגישים, לטובת אנשים עם מגבלות שיתקיימו במהלך קיץ 2010.
יותר מ-10% מתושבי ישראל הם אנשים עם מוגבלות, מתוכם כ- 150 אלף עם נכויות קשות. חוסר הנגישות בארץ גורם סבל רב לעשרות אלפי אנשים ומשפחותיהם, ומונע מהם יציאה מביתם והשתלבות בחברה, שהיא זכות אלמנטרית המעניקה לכל אדם הזדמנות שווה ומאפשר לו לשמור על כבודו וחירותו.
צוות סוקרי נגישות של עמותת נגישות ישראל בחר מקבץ מהאירועים הבולטים הצפויים להתקיים במהלך הקיץ, ומציג מידע כללי על טיולים, בילויים, אירועים ומידע אודות הסדרי נגישות לנכים, שיסייע להחליט לאן והיכן לבלות הקיץ.
בין האירועים והטיולים ניתן למצוא מידע על אודות מקומות עם הסדרי נגישות כגון: בתי מלון, אירועי קק"ל, חופי רחצה, ים המלח, מסעדות, גנים לאומיים, אירועים בנמל תל אביב וקיסריה, תל דן, ראש הנקרה וכדומה.