עוד ב-ynet ספורט:
הוא הציג יכולת מרשימה ב-41 משחקים, שהסתכמה ב-10.6 נקודות בממוצע למשחק וב-8.2 אסיסטים. לצערו של רוביו ולדאבונה של מינסוטה, קרע הרכז הספרדי את הרצועה הצולבת בהפסד 105:102 ללוס אנג'לס לייקרס בחודש שעבר, וטרם ברור מתי הוא יוכל לחזור למגרש.
"אני לא יודע אם אוכל לפתוח את מחנה האימונים עם הקבוצה, הכי חשוב שאחזור כשאהיה מוכן ב-100 אחוז", אמר רוביו בראיון לתקשורת בארצות הברית. "אני יכול לחזור במחנה האימונים, או בשבוע הראשון או השני של העונה. הכל תלוי בברך שלי".
כשנשאל האם הוא מודאג שלא יהיה אותו שחקן כפי שהיה כשיחזור לשחק, אמר רוביו: "ברור, תמיד חושבים על זה, במיוחד בימים הראשונים לאחר הניתוח, בהם אי אפשר להזיז את הברך. אני פשוט צריך להיות חזק כשאחזור. אני אוהב כדורסל, אני אוהב לשחק את המשחק ואעשה ככל יכולתי".
רוביו יחמיץ כמובן גם את הטורניר האולימפי, אליו העפילה ספרד מעצם היותה אלופת אירופה. "עצוב לי להפסיד את האולימפיאדה, אבל שיחקתי באחת (בייג'ינג 2008) כך שאני יודע מה אני הולך להחמיץ", אמר רוביו בנוגע לעניין.