חדשות נוספות מהעולם הגדול:
רשויות החינוך בעיר אוקסנורד החליטו אמש לפטר את סטייסי הלאס בת ה-31 מתפקידה כמורה למדעים ב"חטיבת הביניים על שם ריצ'רד ני היידוק" בשל השתתפותה בסרטים למבוגרים בלבד, אך פרקליטה, ריצ'רד שווב, מסר כי יערער על ההחלטה ויבקש להשיב את המורה לעבודתה.
שווב אמר כי תפקידיה של מרשתו בסרטי פורנו מהווים "התנהגות חוקית ובעוד אחרים חולקים על התכנים שלה, היא פופולרית מאוד בלוס אנג'לס כמו גם במדינת קליפורניה".
המפקח על בית הספר אמר כי בתחילה הפיצו תלמידי המוסד שמועה שאחת המורות שלהם עובדת בעבודה מזדמנת בתפקיד שחקנית פורנו. בהנהלת חטיבת הביניים חקרו את ההאשמות, אך לא מצאו כל ראיה ושלחו מייל לצוות בית הספר ובו כתבו שהשמועות חסרות יסוד.
אלא שכמה מורים בבית הספר חשבו שהשמועות דווקא כן נכונות והצליחו למצוא סרטון וידאו שבו מופיעה הלאס תחת השם טיפאני.