עוד חדשות בעולם:
לדברי הפרופסורים, שחלקם חיים באיראן וחלקם מחוצה לה, "זו בושה שאנשים כאלה מתעלמים במופגן מהאחריות שלהם כלפי העם האיראני והופכים לצינור להעברת תיאוריות קונספירציה שנובעות ממוחות אידיוטיים".
האקדמאים, המזוהים עם הזרם הרפורמיסטי באיראן, הוסיפו כי "האשמות כאלה ודאי יגבירו את הסכנה של סנקציות משתקות ואת האיום של תקיפה צבאית באיראן". לדברי החותמים, "הרוב המכריע" של האיראנים "הבהיר שהוא לא מכיר בממשלה הנוכחית של איראן ובבעלי התפקידים כנציגים שלהם בזירה הבינלאומית".
בין החותמים על גילוי הדעת, פרופסור ארדשיר אמיר ארג'ומנד, המשמש כפרופסור באוניברסיטת שהיד בהשתי בטהרן ונחשב ליועצו הקרוב של מנהיג האופוזיציה הרפורמיסטית, מיר חוסיין מוסווי. בין החותמים גם האינטלקטואל האיראני מוחסן כדיוואר שמשמש כפרופסור אורח באוניברסיטת דיוק שבארצות הברית, חמיד דבאשי, פרופסור באוניברסיטת קולומביה, נאדר האשמי, פרופסור באוניברסיטת דנבר, מנסור מועדל, פרופסור באוניברסיטת מישיגן, אחמד סאדרי, פרופסור במכללת לייק פורסט, ומחמוד סאדרי, פרופסור באוניברסיטת טקסס.
בשבוע שעבר אמר סגן הנשיא האיראני, מוחמד רזה רחימי, כי התלמוד אחראי להפצת הסמים בעולם. בכנס שנערך בטהרן בחסות האו"ם בנושא המאבק בסחר בסמים, אמר רחימי כי התלמוד מחנך "להשמיד את כל מי שמתנגד ליהודים", ואילו "הציונים" שולטים בסחר הבלתי חוקי של סמים. "איראן תשלם לכל מי שיחקור וימצא ציוני אחד שמכור לסם", אמר סגן הנשיא בנאומו והתעקש ש"אין אף אחד כזה - זו ההוכחה למעורבותם בסחר".