אנטמן נפגע מהמהלך, אבל מצא תעסוקה כמאמן שוערים בנבחרת ישראל ובהפועל ב"ש. אנטמן דרש מחיפה פיצויים על כל תקופת העסקתו, ומשבקשתו לא נענתה, הסיר את הכפפות ושיגר למועדון, באמצעות פרקליטו, מכתב ובו דרישה לפיצויים בסך מיליון שקל.
בחיפה מעריכים את אנטמן, למרות שתחילה לא אהבו את המהלך, אבל נראה כי הוא יוזמן בקרוב לפגישה במטרה לנסות להגיע עימו להבנות, ללא צורך לפנייה לערכאות משפטיות ו/או בוררות.
חגיגת לונדון 2012 ב-ynet ספורט:
מכבי חיפה, שהחלה אתמול את מחנה האימונים באוסטריה, תקיים הערב (19:30, שעון ישראל) ניסוי כלים ראשון מול פריבראם הצ'כית, במהלכו ניתן יהיה לראשונה בעידן עטר לראות את ההרכב המתגבש.
הקשר האחורי מליטא, לינאס פיליביאטיס ייבחן במשחק והקשר הגנאי אובד אנסה עשוי להגיע אף הוא למחנה. הבלם הצעיר, אמיר נסר א-דין
, זקוק לניתוח בקע ונשאר בארץ. חבריו מהנוער, דור כוכב, רון שושן, אמרי זייד ורועי עטר יצאו לאוסטריה. רז שטיין (18) מקבוצת הנוער סיכם באמצעות עו"ד אלדד אהרוני ל-5 עונות במועדון.ההרכב המסתמן: ניר דוידוביץ' (אמיר אדרי); אייל משומר, אנדרה פיליאבסקי, אדין צוצאליץ', שמואל שיימן; אייל גולסה, תמיר כהן, חן עזרא, עידן ורד; יניב קטן, שלומי אזולאי.