אין בכלל ספק כי הדובדבן שבהגרלת שמינית גמר ליגת האלופות שנערכה אתמול (ה'), הגיע בדמות מפגש מסקרן בין ריאל מדריד למנצ'סטר יונייטד, או יותר נכון – בין כריסטיאנו רונאלדו לבין קבוצתו לשעבר. הקבוצה שהוא כל כך אוהב. עדיין.
"לא אחגוג אם אבקיע שער מול מנצ'סטר יונייטד", אמר כוכב הבלאנקוס בתגובה ראשונה להתמודדות מול השדים האדומים, "אלכס פרגוסון הוא אדם נפלא. איש של אנשים, אחד שלימד אותי המון על החיים. הוא כמו אבא עבורי בכדורגל, אני מתגעגע אליו ומתגעגע למערכת היחסים עמו".
הסיפור ידוע לכולם. ב-2003, בערך כשהיה בן 18, כריסטיאנו רונאלדו קיבל הצעה של פעם בחיים – להצטרף מספורטינג ליסבון הפורטגלית לשורות הקבוצה הכי פופולרית בעולם – מנצ'סטר יונייטד. במהלך שש השנים המועדון, רונאלדו הפך לסופרסטאר.
עוד ב-ynet ספורט

280 משחקים, 128 שערים, שלוש אליפויות, גביע אנגלי וכמובן – גביע אירופה לאלופות ב-2008. מלבד זאת, בתקופה האחרונה הוזכר שמו של הפורטוגלי כמי שעשוי לחזור לאנגליה, בשל חוסר שביעות הרצון שלו בסנטיאגו ברנבאו.