הפועל עכו: "תהיה מלחמת עולם בסכנין"

בקבוצה של שמעון הדרי יודעים שהפסד לסכנין יכול להוריד אותם מתחת לקו האדום והלחץ גובר. במועדון מבהירים: "לוקמן וגומז לא ישוחררו בינואר"

שמעון אלבז פורסם: 26.12.12, 15:52

ההכנות של הפועל עכו למשחק הליגה הקריטי של המועדון ביום שבת מול בני סכנין תופסות תאוצה. השחקנים יודעים שמהמשחק הקרוב אין דרך חזרה ורק ניצחון בא בחשבון.

 

מסיבת סיום שנה ב-ynet ספורט:

 

הפסד של עכו עלול להוריד את הקבוצה אל מתחת לקו האדום ובמועדון קיימת דריכות גדולה. אחד השחקנים אמר ל-ynet ספורט: "מדובר במשחק על החיים שלנו. תהיה מלחמת עולם בסכנין ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לצאת משם ללא נקודות".

 

צילום: גיל נחושתן
אימורו לוקמן. בעכו מכחישים כי הוא ישוחרר בינואר (צילום: גיל נחושתן)

 

בתוך כך הרוחות במועדון סוערות בעקבות הפרסום ב-ynet ספורט על כך שצמד הזרים אימורו לוקמן ודיויד גומז צפויים לקבל הודעה על שחרורם בינואר. בעכו מיהרו להכחיש ודובר הקבוצה הבהיר: "אין כוונה לשחרר את לוקמן או גומז, המעמד שלהם יציב". למרות הודעת המועדון, בעכו שוחחו עם מספר סוכנים שימצאו חיזוק לחלק הקדמי של הקבוצה.