מגפיים, מגפיים ועוד פעם מגפיים. בין טיפות הגשם כדאי לאפסן בבוידעם את הסניקרס ואת הנעליים השטוחות ולעשות סיבוב על מגפי הגבריים ששוטפים את המדפים ברשתות האופנה.
עוד במדור לוק כזה בדיוק:
מדובר בפריט קלאסי, ובעונה הנוכחית אפשר לזהות מספר השראות לוהטות בתחום לרבות הטרנד הצבאי, הבוהו-שיק (סגנון היפי בורגני בהשראת הסיקסטיז) ומגפי הבוקרים בהמשך למגמת המערב הפרוע.
הראשון מביניהם הוא אולי המעניין ביותר, שכן המגפיים הצבאיים זוכים לעדנה בשנים האחרונות, בין היתר מהקאמבק העצבני של הניינטיז. מדובר במגפיים שחורים לרוב, ייתכן במראה משופשף, והאמיצים מבינינו אף מעזים להכניס את הסקיני לתוכם. התוצאה היא ששולי הנעל נופלים כלפי חוץ ובעיקר שיק היסטרי ובועט.
מעבר לים המגפיים מככבים אפילו על השטיח האדום. השחקן ג'וד לאו מרבה לדגמן את המגפון הגברי בצבע קאמל ואילו קולין פארל את המגפיים הצבאיים. גם בעולם המוסיקה אפשר לראות שלל דוגמאות לרבות הזמר הוותיק לני קרביץ שבחר במגפיים המאסיביים השחורים וריקי מרטין שבהחלט מעז עם הצורה בה הוא נועל אותם.
הרעיון במגפיים, כמו ברוב פריטי הלבוש, הוא איזון: מגפיים צבאיים ובועטים רצוי לשלב עם סקיני או ג'ינס בגזרה ישרה אך ללא קרעים.
דווקא את המגפיים הקלאסיים יותר כדאי לשלב עם סריג או חולצה עם הדפסים ואת מגפי הבוקרים עם פריטים חלקים ונקיים. האמיצים בהקשר זה ילכו על מראה
כולל של דנים (למשל, בשילוב חולצות הג'ינס שהצגתי פה במדור לא מזמן).
כאמור, מחירם של מגפיים יכול להגיע לאלפי שקלים ולראיה לכך הדגם של The Last Conspiracy שנמכר ברשת סטורי לאחר הנחת סוף עונה ב-1,300 שקל.
בהנחות סוף עונה דומות, אפשר למצוא גם מגפיים שיקיים וזולים עד 500 שקל בלבד.

והרי התוצאות: המגפיים בצבע קאמל לבית H&M הרסו לי את הבריאות, המגפיים הצבאיים של פוראבר 21 היסטריים, במיוחד לאור המחיר האטרקטיבי (149 שקל) אבל את הברטלייק אני שמח להעניק לדגם לבית קסטרו - מראה קלאסי בזמש מלוכלך בהחלט מנצח. גם המחיר.
The Last Conspiracy: רשת סטורי, דיזנגוף 246, שינקין 60, תל-אביב; קניון גבעתיים; קניון רמת-אביב.
H&O, פוראבר 21, H&M, ספרינג, ברשקה, קסטרו, רנואר, קלארקס: בסניפי הרשת.
קנת' קול: סניפי הרשת, רשת אמפוריום, אמפוריום דיוטי פרי.
הארלי דייוידסון: רשת גלי.