מהפרטים הידועים עד כה עולה שהנהג השתתף עד שעות הבוקר בחתונה של בן האדמו"ר מדז'יקוב שהתקיימה בבני ברק. אחרי החתונה הסיע את רעייתו ואת שתי בנותיו הגדולות לשדה התעופה, משם טסו שלושתן לשווייץ. הוא עצמו המשיך ונסע לאשדוד כדי לאסוף את ילדיו הקטנים ששהו בזמן החתונה אצל קרובי משפחה.
כתבות נוספות בערוץ החדשות של ynet:
בדרך חזרה, מסיבה שעדיין לא התבררה, הוא התנגש בעוצמה במשאית בצומת כנות ונהרג. בתו בת ה-14 שהייתה איתו במכונית נפגעה באורח קשה מאוד ופונתה לקפלן. שני ילדים נוספים, בני ארבע ושבע, נפצעו בינוני-קשה. ילדה נוספת בת שלוש נפצעה קל.
חבר מועצת העיר רחובות, פנחס הוימיניר, שמייצג את קהילת קרטשניף, ליווה מאז הבוקר את המשפחה ובשיחות עם קציני משטרה בכירים דאג שהגופה לא תנותח. "מדובר בבני משפחה מטובי בניה של העיר", אמר ל-ynet. "הטרגדיה בלתי נתפסת. הצלחנו להשיג מהמשטרה ויתור על נתיחה שלאחר המוות. כעת נעשים מאמצים להחזיר את האם משווייץ עוד היום".
מחקירה ראשונית של התאונה עלה כי המשאית עצרה ברמזור אדום והמכונית הפרטית פגעה בה. צוות מכבי אש חילץ את הנפגעים מהמכונית שנלכדה מתחת למשאית. נהג המשאית פונה גם הוא לבית החולים לאחר שלקה בחרדה. "עצרתי ברמזור ואוטו נכנס בי מאחורה", סיפר.
Read this article in English