מכבי תל אביב סיימה הלילה (ה') את הסיבוב הראשון של שלב הבתים בליגה האירופית עם הפסד צפוי למדי 2:0 בפרנקפורט.
עוד ב-ynet ספורט:
העליונות של הקבוצה הגרמנית שניצחה בכל משחקיה עד כה בשלב הבתים וטרם ספגה שער לא הוטלה בספק וכבר בדקה ה-12 היא השיגה שער יתרון מרגליו של ואצ'לאב קאדלץ. בדקה ה-34 נותרו הצהובים בעשרה שחקנים כשטל בן חיים הורחק בצהוב שני אחרי נגיעה ביד, גם הצהוב הראשון אגב נשלף מאותה סיבה.

למרות פערי האיכות והחיסרון המספרי, הצהובים לא התפרקו וספגו רק שער אחד נוסף בדקה ה-53 מנגיחה מדויקת של אלכסנדר מאייר.
עם תום הסיבוב הראשון מכבי נשארה במקום השני בבית. בורדו גברה 1:2 על אפואל ניקוסיה עם שער בדקה ה-90 של קרלוס הנריקה ועלתה למקום השלישי עם שלוש נקודות בעוד הצהובים עם נקודה אחת יותר. פרנקפורט עם תשע נקודות על המסלול הבטוח לשלב הבא. אפואל אחרונה עם נקודה בודדת.
4': הזדמנות מצוינת לפרנקפורט לעלות ליתרון, הגבהה מתוך הרחבה מצאה את ראשו של אלכסנדר מייר שנגח לפינת השער וקולינאס התעופף מצוין והדף בקצה ידו.
5': מכבי הגיבה בהתקפה משלה, טל בן חיים ניסה בעיטה חזקה מחוץ לרחבה שנהדפה היטב על ידי קווין טראפ לקרן.
12' - 0:1 לפרנקורט: הגבהה מצד ימין ננגחה מצוין על ידי מאייר, קולינאס הדף לא טוב והכדור פגע בקורה ומשם הגיע לקאדלץ שמול שער ריק לא התקשה לכבוש.
34' - אדום לטל בן חיים: מכה נוספת למכבי תל אביב, החלוץ נגע בכדור בידו וספג כרטיס צהוב שני לאחר שגם הקודם ניתן על נגיעה ביד.
53' - 0:2 לפרנקפורט: כדור קרן של בארנטה מצד שמאל ננגחה לאחור ופנימה על ידי מאייר. הניצחון הגרמני נראה מובטח.
84': סרדאן לאקיץ' שעלה מהספסל ניסה להפתיע מרחוק, קולינאס זינק היטב והדף.
פרנקפורט: קווין טראפ, מרקו רוס (סטפן איינר, 46), קרלוס סאמבראנו, בסטיאן אוקצ'יקפה, אנדרסון במבה, סבסטיאן יונג, אלכסנדר מאייר (סראדן לאקיץ', 78), יוהאנס פלום, סבסטיאן רודה, טראנקווילו בארנטה (טאקאשי אינוי, 68), ואצ'לאב קאדלץ.
מכבי ת"א: חואן פבלו קולינאס; שרן ייני, איתן טיבי, קרלוס גרסייה, עומרי בן הרוש; גל אלברמן (גאל מרגוליס, 55), ניקולה מיטרוביץ', מהראן ראדי, ערן זהבי (עומרי אלטמן, 74); טל בן חיים, ראדה פריצה (מואנס דאבור, 65).