רוכב אופנוע נהרג מפגיעת רכב ברחובות

גבר כבן 40 נפגע קשה בראשו מרכב בדרך מנחם בגין ברחובות, ליד המפגש עם כביש 40. צוות מד"א קבעו את מותו בתום פעולות החייאה

אלי סניור פורסם: 24.01.14, 03:05

רוכב אופנוע כבן 40 נהרג הלילה (יום ו') מפגיעת רכב בדרך מנחם בגין, סמוך להצטלבות עם כביש 40 ברחובות. כך נמסר ממד"א מרחב איילון.

 

עוד בחדשות:

ההרעלה הקטלנית בירושלים: השאלות הקשות

גולן עבר פוליגרף: 'ידעת שהן לא בנות 16?'

 

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום לאחר התאונה העניקו לו טיפול רפואי, אך בתום פעולות החייאה נאלצו לקבוע את מותו. הרקע לתאונה עדיין לא ברור.

צילום: דוברות מד"א
זירת התאונה הלילה (צילום: דוברות מד"א)

אריה מאיירס, פרמדיק מד"א, סיפר כי "כשהגענו עם הניידת למקום ראינו שמדובר בתאונה קשה מאוד. על הכביש שכב גבר כבן 40 כשהוא עם פגיעת ראש קשה, מחוסר הכרה וללא נשימה ודופק. במרחק כ-30 מטר היה האופנוע על הכביש, ורכב עם סימני מעיכה קשים. הענקנו לפצוע טיפול רפואי ולאחר נסיונות החייאה נאלצנו לקבוע את מותו".

 

אתמול נפצע קשה הולך רגל בן 76 מפגיעת רכב ברחוב קפלן באור יהודה. צוות מד"א העניק לו טיפול ראשוני, ופינה אותו לבית החולים תל השומר כשהוא מורדם ומונשם. בצפון נפצע גבר בן 40 באורח קשה בעת שהידרדר ברכבו במדרון בגובה 30 מטרים, סמוך לקיבוץ בית קשת שבגליל התחתון.

  

ביום שלישי נהרג גבר בן 38, שככל הנראה נסע בקלנועית, מרכבת על הפסים בתחנת רמלה. צוותי מד"א קבעו את מותו במקום. התנועה מלוד דרומה הופסקה לזמן קצר,

ועיריית רמלה מסרה כי מדובר ב"רשלנות מתמשכת של משרד התחבורה".