יואב גלנט וניר ברקת הגיעו לעשירייה הראשונה ומוכרים לכל - אבל לרשימת הליכוד לכנסת ה-21 נבחרו גם מתמודדים שלא מוכרים לציבור הרחב, וצפויים להיכנס לכנסת אם הסקרים הנוכחיים שמנבאים לליכוד כ-30 מנדטים יתממשו. רוב המועמדים הללו נבחרו למקומות ששוריינו מראש עבור המחוזות השונים, נשים חדשות ומועמד שאינו יהודי. אלו הן הפנים החדשות בליכוד:
עידן (62), אב לשלושה וסב ל-12, אמר בריאיון בלעדי ל-ynet כי "יישאר איש של אנשים". הוא הוסיף כי ייתכן שיישאר בתפקידו כראש ועד העובדים: "עדיין לא ברור אם אעזוב את תפקידי כי אין חוק שאוסר את זה עליי. החוק היום אוסר רק על יו"ר ההסתדרות ולראשי רשויות מקומיות לעשות את התפקידים האלה במקביל, כך שכל עוד לא תהיה מניעה חוקית - אשאר בתפקיד". לריאיון המלא עם פנחס עידן לחצו כאן.
הישג גדול נרשם לשר הרווחה חיים כץ במחוז דן, שבו נבחרה המועמדת שקידם, אתי עטיה. היא תשובץ במקום ה-23 ברשימה. עטיה נחשבת מקורבת ותיקה לשר כץ, והיא שימשה בעבר כראש לשכתו בוועד עובדי התעשייה האווירית. בקדנציה האחרונה מילאה עטיה את תפקיד ראש המטה שלו במשרד הרווחה. יש לה תואר ראשון במשפטים ובמנהל ציבורי ותואר שני בביקורת פנים. בין תפקידיה, מכהנת עטיה גם כחברת בית נבחרי ההסתדרות.
אחרי שהתמודדה ב-2009 וב-2013 בעבר ולא התברגה ברשימה, נבחרה קרן ברק, מנכ"לית ובעלים של חברה לייעוץ אסטרטגי, תחת משבצת האישה החדשה. עם זאת, כניסתה לרשימת המפלגה במקום ה-26 מוטלת בספק - שכן אתי עטיה, כאמור, ניצחה במחוז דן.
ברק (46) היא תושבת תל אביב ואם לילד. יש לה תואר במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית, והיא כיהנה בעבר כדירקטורית בנמל חיפה וכעוזרת פרלמנטרית. ברק החלה את דרכה במפלגה במסגרת "צעירי הליכוד" והופיעה ברשימת המומלצים של הליכודניקים החדשים בפריימריז האחרונים.
לנציג מחוז הנגב, שיוצב במקום ה-27, נבחר תושב זמרת שבעוטף עזה, ד"ר שלמה קרעי. הוא דוקטור לתעשייה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון ואף הוסמך כרואה חשבון. כיום, משמש קרעי מרצה באוניברסיטת בר אילן. הוא נשוי ואב לחמישה ילדים.
אחרי שהתברג בחמישייה הראשונה ברשימה, רשם גדעון סער ניצחון נוסף במחוז תל אביב, שם נבחרה מקורבתו, מיכל שיר. היא תמלא את המקום ה-31 ברשימת המפלגה לכנסת, אחרי שגברה בקרב על קולות חברי המחוז על מועמד ראש הממשלה נתניהו, דוד שרן. שיר היא בת 39 ואם לשניים. היא שימשה בעבר בשורת תפקידים פוליטיים בלשכות של שרי ליכוד ובוועדות הכנסת. היא גם הייתה ממקימי המרכז הישראלי להכשרה פוליטית, שמקיים קורסים להכשרת עוזרים פוליטיים.
שיר, שגברה על שרן בפער של כעשרים קולות בלבד, אמרה בשיחה עם ynet כי לא נעלבה מכך שנתניהו תמך ביריבה: "אני חושבת שזה לגיטימי לתמוך בכל מועמד אחר. אני מכבדת את ראש הממשלה. כולנו עומדים מאחוריו באופן מוחלט". לידיעה המלאה על המועמדת שנתניהו לא רצה לחצו כאן.
אחרי שוועדת החוקה של הליכוד מנעה מאיוב קרא להתמודד על המשבצת השמורה למועמד לא יהודי, מי שצפוי לתפוס את מקומו הוא סגן-אלוף (במיל') פטין מולא. הוא יוצב במקום ה-32 ברשימה, שלפי הסקרים הנוכחיים נחשב לגבולי. מולא, תושב ירכא שבצפון, הוא בן העדה הדרוזית ואב לשניים.
למקום ה-33 ברשימת המפלגה נבחרה קטי שטרית, פעילת ליכוד ותיקה ששימשה ראש המטה של גדעון סער בתקופתו כשר החינוך ובהמשך כיהנה כראש המטה של שר התחבורה ישראל כץ. שטרית נולדה במרוקו, ומתגוררת כיום בבית שמש. היא משמשת כיום סמנכ"לית בקרן הון סיכון BRM, שמשקיעה בתחום ההיי-טק.
את משבצת הצעירים במפלגה תמלא מאי גולן, בת 32 מתל אביב. גולן, שתוצב במקום ה-34 ברשימה שנחשב לפחות ריאלי, מוכרת בתור פעילה במחאת תושבי דרום תל אביב נגד המסתננים ולקחה תפקיד מרכזי במחאה נגד החלטות בג"ץ, שביטל את חקיקת הממשלה נגדם. גולן הרבתה להתראיין בנושא בכלי התקשורת בעבר.
האלוף (במיל) עוזי דיין, שניסה בעבר כמה פעמים להיבחר לכנסת, נבחר למשבצת שהוקצבה למחוז מישור החוף ויוצב במקום ה-35 ברשימה. במהלך הקריירה הצבאית שלו, שימש דיין בשורת תפקידים בכירים, בהם סגן הרמטכ"ל, מפקד סיירת מטכ"ל ומפקד פיקוד המרכז. הוא אחיינו של שר הביטחון לשעבר משה דיין. בבחירות 2009 הצטרף לליכוד, אך לא זכה במקום גבוה בפריימריז. לאחרונה סיים כהונה של שבע שנים כיו"ר מפעל הפיס.
נציג מחוז חיפה, אריאל קלנר, יוצב במקום ה-37 ברשימה. קלנר, תושב חיפה, הוא בן 38 ואב לארבעה ילדים. הוא מהנדס ובעל תואר שני במנהל עסקים, ומשמש כחבר מרכז המפלגה מזה שני עשורים. בשנת 2013 הקים את ארגון "חזון לאומי - המרכז למנהיגות ציונית", שמפתח מנהיגות צעירה בקרב סטודנטים וצעירים.