חידת אדם נוימן | עושים כותרות - האזינו

הסיפורים המדהימים שגילינו על האיש שהקים את WeWork וכמעט היה שווה 47 מיליארד דולר, עד שהגיעה ההתרסקות - ולמה בישראל מפנים גב לגילויים קשים של אנטישמיות בחו"ל? האזינו לפודקאסט

אטילה שומפלבי פורסם: 18.10.19, 07:59

 

 

על מה דיברנו הפעם? מייסד WeWork אדם נוימן הפך תוך כמה שנים לאחד האנשים הצבעוניים והמרתקים ביותר בזירת העסקים העולמית - עד ההתרסקות הגדולה שהגיעה רגע לפני ההנפקה המתוכננת של החברה. אטילה שומפלבי חושף את הסיפורים המדהימים ביותר על האיש שכמעט היה שווה 47 מיליארד דולר. וגם: למה הציבור הישראלי מעדיף להתעלם מגילויים קשים של אנטישמיות מעבר לים?

 

עושים כותרות - הפודקאסט של ynet ורשת "עושים היסטוריה", זמין גם באפליקציות הפודקאסטים המובילות - באייפון , ב-RSS , באפליקציית עושים היסטוריה ועוד. חפשו "עושים כותרות" באפליקציה שבה אתם משתמשים והירשמו. לא יצא לכם עדיין להאזין לפודקאסטים, ולא בטוחים איך זה עובד? כאן תוכלו למצוא את כל הפרטים וההסברים.