חברת ביונד אויל מקיבוץ יפעת מדווחת על צעד משמעותי נוסף בהתרחבותה בשוק האמריקאי עם חתימת הסכם עם מרכז המסעדנות Sus Hi Eatstation מפלורידה. זהו הלקוח הראשון בארה"ב שמאמץ את תוכנית ניהול צריכת השמן המלאה של החברה, הכוללת מעבר לשימוש במוצר עצמו גם מערכת ניטור מתקדמת ואפליקציית ניהול ייעודית.
ההתקשרות החדשה כוללת לא רק את השימוש במוצר הייחודי של ביונד אויל, אלא מציגה גישה כוללנית לניהול השמן במטבח המסעדה. התוכנית כוללת מערכת לניטור רציף של רמות החומרים המזיקים בשמן, שימוש באפליקציה ייעודית לניהול השמן, ורכישת ציוד חדש שיתמוך בתהליך.
"מאז הקמתה ב-2011, Sus Hi Eatstation מחויבת לספק מזון איכותי ללקוחותינו ברחבי פלורידה", אמר רוברט לי, מנכ"ל הרשת. "לאחר בדיקת המוצר בסניפים שלנו ב-2024, התרשמנו עמוקות מיכולתו לשפר את איכות השמן תוך שיפור איכות המזון ועקביותו".
ביונד אויל, המפתחת טכנולוגיה להפחתת סיכוני בריאות הקשורים למזון מטוגן, זוכה לאישורים רגולטוריים מה-FDA ומשרד הבריאות הקנדי. הטכנולוגיה של החברה מפחיתה משמעותית תרכובות מזיקות בשמן טיגון ומאפשרת למסעדות להגיש מזון מטוגן בריא יותר תוך הארכת חיי השמן והפחתת פסולת.
החברה, הנסחרת בבורסות קנדה (BOIL), פרנקפורט (UH9) ובשוק ה-OTC האמריקאי (BEOLF), מציבה לעצמה כמטרה להפוך לתקן העולמי בתחום הטיגון עבור תעשיות שירותי המזון וייצור המזון, תוך שיפור הבריאות הציבורית והקיימות הסביבתית.
הכתבה נכתבה בשיתוף ״הזירה״, שירות מסחרי המספק שירותי סיקור לחברות בורסאיות, ובכללן החברה/ות המסוקרות לעיל, ובפרט אלו העוסקות בטכנולוגיות ובשווקים בישראל. אין באמור לעיל המלצה לביצוע פעולה כלשהי בני״ע ויש לכותבים עניין מסחרי באמור. התוכן לעיל הינו לצורכי העשרה בלבד. התוכן לעיל אינו מהווה תחליף לייעוץ אישי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. הכותבים אינם אחראים לכל שגיאה, השמטה ו/או טעות.
פורסם לראשונה: 15:11, 14.01.25