ותיקי קיבוץ יחיעם מגלים: כך עשינו מיליונים - מנקניקיות
נקניק זה החיים. תשאלו את החברים הוותיקים בקיבוץ יחיעם, שמפעל הנקניקים שהקימו, טיפחו ואהבו נמכר ביותר מ־70 מיליון שקל. הם עדיין זוכרים איך ניסו לנקנק במרפסת של חדר האוכל, סידרו מאות מגשי נקניקים לחתונות, המציאו את הפסטרמה "דק-דק" וקיבלו מאתיים גרם פרוס כל שבוע הביתה. לרגל המכירה עלה רענן שקד לפס הייצור, ראה איך עושים נקניקיות (רמז: בלי ציפורניים. ועדיין לא נעים) ושמע מהחברים איך אפשר, בסוף, להתעשר מנקניק, ובגדול